Apteekin ihonhoitosarjat

VICHY

Vichy brandin sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Tämä lähdevesi on peräisin Lucas-lähteestä, jonka hoitavuus ja ihoa rauhoittavat vaikutukset on tunnettu jo 1800-luvulta asti. Lucas-lähteen vesi kulkee vulkaanisessa maaperässä, maan syvimmissä kerroksissa tuhansia vuosia ennen nousemistaan pintaan 27,3 asteen lämpöisenä. Tämän vuoksi vesi on poikkeuksellisen mineraalipitoista.

Vichy Thermal Spa -lähdevesi sisältää 15 mineraalia. Se on 100 % luonnon raaka-aine, jota ei voi valmistaa synteettisesti. Vichy Thermal Spa -lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, ja sen sisältämät iholle tärkeät mineraalit auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Vichy Thermal Spa – lähdeveden tehokkuus on todistettu kliinisin testein. Lähdeveden terapeuttiset vaikutukset löydettyään Vichy laboratoriot ovat kehittäneet Vichy Thermal Spa -lähdevettä sisältäviä ihonhoito- ja hygieniatuotteita ylläpitääkseen, säilyttääkseen ja vahvistaakseen ihon terveyttä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

AVÈNE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

ACO

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä on oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACOlla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

ACOn tavoitteena on lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista, sekä viedä kehitystä eteenpäin. Koska he työskentelevät sekä lääkevalmisteiden että kauneudenhoitoaineiden parissa, heidän tuotteissaan yhdistyy näiden molempien maailmojen parhaat ominaisuudet. He toimivat myös lähellä pohjoismaisia kuluttajia, ja siksi pystyvät vastaamaan nopeasti uusiin trendeihin ja markkinoiden alati muuttuviin tarpeisiin.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

LOUIS WIDMER

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

LIERAC

Lierac on jo 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

VITA LIBERATA

Vita Liberata on irlantilainen itseruskettavien tuotteiden sarja. Tuotteet antavat luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta iholle. Sävy on luonnollinen ja haihtuu iholta kuten luonnollinen rusketus.

Tuotteet sisältävät 80% luonnon raaka-aineita, jotka hoitavat ihoa samalla kun iho ruskettuu. Tuotteista on poistettu kaikki iholle haitalliset raaka-aineet ja ne on dermatologisesti testattu. Ne eivät sisällä myöskään alkoholia, parabeeneja tai hajusteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

ISISPHARMA

ISISPHARMA on vuonna 1988 perustettu ranskalais-sveitsiläinen yritys, joka keskittyy dermatologisten ja kosmeettisesti miellyttävien ihonhoitotuotteiden kehittämiseen.

ISISPHARMAN tuotteisiin kuuluvat mm. Unitone 4 -, Ruboril Expert – ja Teen Derm -tuotesarjat. Unitone 4 -sarja sisältää vaalentavia tuotteita pigmenttiläiskien ja hyperpigmentaation ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Ruboril Expert on sarja punoitusta lievittäviä tuotteita. Tuotteet sopivat couperosaihon ja pinnallisten verisuonien aiheuttaman punoituksen hoitoon. Teen Derm on sarja puhdistavia ja hoitavia tuotteita rasvoittuvan ihon hoitoon. Tuotteet sopivat hyvin aknen lievittämiseen ja finnien vähentämiseen.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

V 10 PLUSv10 logo

V 10 Plus -seerumisarjan valmistus aloitettiin vuonna 2007 ja tätä ennen valmistettiin V 10 -seerumeja, joiden paranneltu versio on V 10 Plus. Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät seerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Seerumeiden lisäksi tuotesarjaan kuuluu nykyään myös muita ihonhoitotuotteita, mm. vesipohjainen kuorinta ja kosteuttava naamio.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

KORRESkorres_logo

Korres on kreikkalainen ihonhoitosarja, jonka valmistus aloitettiin vuonna 1996. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia ja kliinisesti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnollisiin aktiivisiin raaka-aineisiin. Korres kehittää tuotteitaan kahden tukijalan varassa: perus- ja soveltavien tutkimustuloksien perusteella ja arvojensa mukaan, johon kiinteästi liittyy sitoumus kreikkalaisiin yrtteihin. Lisäksi he haluavat kehittää iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden raaka-aineiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,80 % välillä. Tuotteiden valmistuksessa pyritään välttämään kemiallisten ainesosien, kuten mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien ja propyleeniglykolin käyttöä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

BLOMDAHLblomdahl_logo

Blomdahl Medical on ruotsalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ihoystävällisiä koruja vuodesta 1985 lähtien. Ihoystävälliset korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja niissä käytetään vain puhdasta lääketieteellistä titaania sekä muovia. Titaanikorut on pinnoitettu muilla materiaaleilla ainoastaan niiltä kohdin, mitkä eivät ole ihokontaktissa. Korut sopivat siis jopa allergikoille.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

E.L.F.

e.l.f. on vuonna 2004 alkunsa saanut amerikkalainen meikkisarja, jonka nimi tulee sanoista ”eyes, lips, face”. Meikkisarjan valikoimiin kuuluu mm. huulipunia ja -kiiltoja, meikkivoiteita, luomivärejä, ripsivärejä ja siveltimiä. Hinta-laatusuhde on todella hyvä ja kaikki tuotteet ovat parabeenittomia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

MEDICALIA

Medicalia on tuotesarja kasvoille ja vartalolle, jota erityisesti plastiikkakirurgit suosittelevat ennen ja jälkeen esteettisten toimenpiteiden. Valikoimastamme löytyy tuotteita arpien ja mustelmien hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 A-DERMA

Atooppisen ja herkän ihon hoitotuotteet koko perheelle. Aderma -ihonhoitotuotteiden teho perustuu ainutlaatuiseen Pierre Fabren patentoimaan Rhealba-kaurauutteeseen, joka sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat erityisen tärkeitä atooppiselle iholle.

Tämä kauralajike on valittu yli 80 kauralajikkeen joukosta. Sen viljely tapahtuu tiukoissa, kontrolloiduissa olosuhteissa, ilman hyönteismyrkkyjä, kasvinsuojeluaineita ja kemiallisia lannoitteita.

Koko kauran tuotantoprosessi on patentoitu ja toistuvat kontrollit, näytteet ja pistokokeet läpi koko tuotantoketjun, takaavat sen, että kaikki Aderma hoitotuotteet ovat turvallisia, laadultaan tasaisia ja tehokkaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

LA ROCHE-POSAY

Yli 30 vuoden ajan, La Roche-Posay on tehnyt työtä ympäri maailman eri dermatologien kanssa kehittääkseen ihonhoito ja meikkituotteita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja vaatimuksensa. La Roche-Posay tukee myös heidän koulutustaan ja rooliaan potilaiden päivittäisessä hoidossa mm. koulutuksellisten tapahtumien ja ihosyöpäpäivien kautta.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

FAVORA

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

DECUBAL

Decubal Body -tuotteet ovat mietoja ja nopeasti imeytyviä voiteita koko keholle. Decubal Clinic Creme ja Decubal Body Lotion sisältävät lanoliinia, jonka kosteuttava ja pehmentävä vaikutus perustuu ihon uloimpaan sarveiskerrokseen varastoituvaan veteen. Nämä voiteet ovat SV-korvattavia lääkärin määräyksellä pitkäaikaisten ihosairauksien hoidossa. Decubal Face -tuotteet ovat ravitsevia ja kosteuttavia kasvovoiteita kuivalle ja herkälle iholle. Decubal Dry Scalp Treatment on hoitoaine kutisevan, ärtyneen ja hilseilevän hiuspohjan hoitoon. Decubal-tuoteperheessä on myös hellävaraiset pesutuotteet kasvoille ja koko vartalolle.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

ELIVO

Elivo ihonhoitosarja sisältää tuotteita kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon. Tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja ne sopivat päivittäiseen käyttöön kaiken ikäisille. Sarjasta löytyy sekä hajusteettomia että myös monille hajusteallergikoille sopivia hypotuoksuisia tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

SEBAMED

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

BOTTEGA VERDEbottega_logo

Bottega Verde on vuonna 1972 perustettu italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarja kunnioittaa luontoa ja käyttää teknologiaa hyväksi tuotteiden valmistuksessa. Bottega Verde kehittää ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita, joiden valmistuksessa käytetään yli  300 tarkkaan tutkittua ja testattua aktiiviraaka-ainetta. Italiassa sarja on no. 1 kosmetiikkatuotemerkki.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

-417417_logo

Kuolleenmeren ihonhoitosarja perustuu vitamiini-mineraaliyhdisteisiin, jotka tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa, elvyttävät ihosoluja sekä estävät ikääntymisen merkkejä. Tämä yhdistelmä muodostuu A-, B-, C-, E-, F- ja H-vitamiineista sekä kymmenistä luonnonmineraaleista. Minus 417 keskittyy kehittämään innovatiivisia ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat näkyviä tuloksia ja vastaavat maailmanlaajuisesti asiakkaiden vaatimuksiin. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai mineraaliöljyjä eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

WHITETAIL

Whitetail perustuu ekologisiin ja eettisiin valintoihin sekä hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Kosmetiikan tuotantotavat ja raaka-aineiden alkuperä täyttävät tiukat ekologiset kriteerit. Kaikki ainesosat ovat luonnollista tai luomualkuperää. Tuotteita tai niiden ainesosia ei ole testattu eläimillä.

Tuotesarjan omille sivuille »