Läheistä palvelua lapsiperheille

Lapsiperheen liikkuminen ja asioiminen apteekissamme on tehty helpoksi. Pitkät aukioloajat nopeuttavat lääkehoidon aloittamista silloinkin, kun jälkikasvun sairastuminen yllättää illan tunteina.

Lääketurvallisuuden vaatimukset korostuvat lapsipotilailla. Siksi tarkistamme aina huolellisesti lääkkeiden oikean annostuksen.

Apteekkimme perehtyminen lasten ja nuorten hyvinvointiin näkyy tuotevalikoimassa. Lasten tuotteet ja mm. nuorten ihonhoitotuotteet ovat hyvin esillä.

LAPSIPERHEEN LÄÄKEKAAPPI

Autamme teitä kokoamaan lapsiperheen perustarpeisiin räätälöidyn kodin lääkekaapin, johon on hyvä mahduttaa ainakin seuraavat tarvikkeet ja tuotteet:

-kuumemittari
-kuume- ja kipulääkkeet
-perus- ja hoitovoiteet
-haavanpuhdistusaineet
-laastarit
-sidetarpeet
-ripulinhoitotuotteita
-hiilitabletit
-D-vitamiinit

Kuume- ja kipulääkevalmisteita on tarjolla monessa eri muodossa: mikstuurana, liuotettavina tabletteina,  peräpuikkoina ja tabletteina. Peräpuikkoja ei enää suositella ensisijaisena vaihtoehtona lääkeaineen hitaan imeytymisen vuoksi.

Lasten kiusallisiin mutta tavallisiin ongelmiin kuuluvat kihomadot ja täit, jotka ovat usein sitkeitä vastuksia. Apu koko perheen tilanteen normalisoimiseen löytyy meidän apteekistamme. Tepsivien lääkkeiden lisäksi annamme tarkat ohjeet, joilla tilanne saadaan hallintaan.

Tuoretta tietoa lapsiperheille tarjoaa Suomen Apteekkariliiton opas Lääketietoa lapsiperheille.

AVENT – LAADUKAS SARJA ÄIDILLE JA VAUVALLE IMETYKSEN AVUKSI!

AVENT-TUTTIPULLOT

Natural Feeding -tuttipullojen on kliinisesti todettu ehkäisevän koliikkia. Lisäksi ne mukailevat vauvan luontaista ruokintarytmiä ja edistävät terveellistä, aktiivista ruokintaa. Kiinteän koliikkia ehkäisevän venttiilin avulla vauva voi hallita maidon virtausta kuten rintaruokinnassa.

Luonnollisen muotoinen tutti ja vauvan mahdollisuus hallita maidon virtausta kuten rintaruokinnassa helpottavat rinta- ja pulloruokinnan yhdistämistä.

AVENT-RINTAPUMPPU

Ainutlaatuinen manuaalinen Philips AVENT -rintapumppu, joka ei sisällä BPA:ta, varmistaa pumppaamisen tehokkuuden. Hierovan silikonityynyn ansiosta sen on kliinisesti todettu pumppaavan enemmän maitoa kuin sairaaloiden kaksoissähköpumput.

AVENT-RINTAKUMIT

Helpottavat imetystä. AVENT-rintakumit on valmistettu hienosta, pehmeästä, hajuttomasta, mauttomasta silikonista, joka suojaa kipeytyneitä nännejä rintaruokinnan aikana.

Kysy apteekistamme myös muita AVENT-tuotteita.