Palvelut

LÄÄKEVAIHTO

Apteekkimme tarjoaa lääkärin määräämän lääkkeen tilalle edullisemman vastaavan valmisteen, jos sellainen on saatavilla. Lääkelaitos vahvistaa neljännesvuosittain listan lääkkeistä, jotka ovat vaihdettavissa edullisempaan. Vaihtokelpoinen lääke sisältää samaa lääkeainetta yhtä suuren määrän kuin lääkärin reseptiin kirjoittama lääke. Lääkkeen sisältämät apuaineet voivat kuitenkin poiketa alkuperäislääkkeestä. Myös tabletin ulkonäkö voi olla erilainen.
Kysy lisätietoja meiltä!

MAKSUTON RESEPTIN UUSINTA

Hoidamme puolestasi lääkärin kirjoittamien reseptien uusinnan puhelimitse. Kanta-asiakkaillemme uusinta on maksuton. Puhelinresepti, jonka lääkäri soittaa apteekkiin, on helpoin ja nopein tapa saada resepti apteekkiin.

KONEELLINEN ANNOSJAKELU

Apteekki tarjoaa annosjakelupalvelua sekä yksityisille asiakkaille että hoitokodeille.
Koneellinen lääkejakelu lisää lääketurvallisuutta. Asiakas saa kerralla kahden viikon ajaksi tarvitsemansa lääkkeet annospusseissa, jotka pakkaamme koneellisesti. Tarkistamme lääkkeiden yhteisvaikutukset ennen palvelun aloittamista. Annosjakelu säästää asiakkaan kustannuksia, koska lääkkeet hankitaan 2 viikoksi kerrallaan, eikä asiakkaalle jää ylimääräisiä lääkkeitä lääkehoidon muuttuessa.
Lisätietoja apteekista.

LÄÄKKEIDEN KOTIINKULJETUS

Tarvittaessa huolehdimme myös lääkkeidesi kotiinkuljetuksesta. Kuljetuspalvelun maksu kaupunkialueella arkipäivinä on 17,40 € kerta. Kysy muiden alueiden hintaa.

TYÖPAIKKAKASSAT

Olemme sopineet useimpien työpaikkojen kanssa suoraveloituksesta. Mikäli Sinulla on Kela-kortissa merkintä työpaikkakassasta, saat lääkkeesi veloituksetta tai maksat vain omavastuuosuuden. Kysy lisää apteekistamme!

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja maksutonta. Voit täyttää kanta-asiakassopimuksen apteekissa tai tulostaa hakemuksen tästä linkistä ja palauttaa sen täytettynä apteekkiimme.

Samassa taloudessa asuvien ostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Kertymä oikeuttaa alennukseen, joka on kalenterivuoden aikana portaittain kasvava. Ostokertymää kartuttavat reseptilääkeostojen omavastuuosuudet sekä käsikauppalääkkeet ja itsehoitotuotteet. Saat ostokertymän oikeuttaman alennukset käsikauppalääkkeistä ja itsehoitotuotteista.

Kela-kortti on henkilökohtainen kanta-asiakaskorttisi. Muista näyttää se aina, kun asioit apteekissamme. Näin kaikki ostoksessi kertyvät rekisteriin ja kartuttavat ostokertymää.

LÄÄKEJÄTTEIDEN VASTAANOTTO

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Tuo kotonasi olevat lääkejätteet apteekkiin, me toimitamme ne edelleen ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta.

LAJITTELE LÄÄKKEET NÄIN:

• Poista tabletit alkuperäispakkauksista ja pakkaa ne läpinäkyvään muovipussiin.
• Elohopeakuumemittarit erillään.
• Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan.
• Jodia sisältävät lääkkeet erillään.
• Ruiskut ja neulat erillään.