Uutuudet

Avene Radiance Serum

Ravitseva seerumi kirkastaa väsynyttä ihoa päivittäisen voiteen alla. Kirkastava seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, joilla iho tuntuu kuivalta ja iho kärsii kosteuden puutteesta. Tuotteen punaisten marjojen uute tehostaa E-vitamiinin vaikutusta iholla. Seerumi kirkastaa näkyvästi ihoa ja suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta ärsykkeiltä. Raikas koostumus punaisista marjoista ja Refinyl-ainesosa vähentää väsymyksen merkkejä ja antaa hehkua iholle.

30 ml

32,40 €

Avene Refreshing Eye Contour Care

Ihanteellinen tuote herkälle silmänympärysiholle. Väsymyksen merkit hälvenevät silmänympärysalueen iholta ja kosteuden puutteesta johtuvat juonteet vähenevät samalla kuin tummuus ja turvotus silmänympärysalueella vähenee. Tuotteen punaisten marjojen uute tehostaa E-vitamiinin vaikutusta iholla, ja tuote kirkastaa näkyvästi ihoa ja suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta ärsykkeiltä.

15 ml

23,40 €

Avene Intense Eye Make-up Remover

Vedenkestävän silmämeikin poistoaine. Tuotteella on kaksi vaikutusta: lähdeveden rauhoittava vaikutus vesifaasissa ja öljyfaasi, joka puhdistaa vedenkestävän silmämeikin sekä vahvistaa silmäripsiä. Ei jätä rasvaista tunnetta silmänympärysiholle. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

125 ml

17,90 €

La Roche-Posay Serozinc

Kasvovesisuihke epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Suihke puhdistaa ihohuokosia ja jättää iholle mattapinnan sekä tekee ihohuokosista huomaamattomampia. Iho tuntuu miellyttävämmältä, raikkaalta ja rauhoittuneelta.

150 ml

13,20 €