Uutuudet

ACO Renewing Face Oil

Ravitseva, suojaava ja kosteuttava ihoöljy, sopii kaikille ihotyypeille. Ihoöljy on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia, miellyttävän kevyen tuntuisia öljyjä, jotka pehmentävät ja antavat iholle uutta hehkua. Kevyt öljy ei tahmaa eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sisältää valkohilpansiemen-, canola- ja kookosöljyä sekä antioksidanttista Q10:tä ja E-vitamiinia. Miedosti hajustettu.

30 ml

16,60 €

(norm. 20,80 €)


Vichy Neovadiol Rose Platinum

Päivävoide, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa heleyttä, joustavuutta ja pehmeyttä vaihdevuosien jälkeen. Voide tekee ihosta vahvemman, antaa sille elinvoimaisuutta sekä hyvinvoivan roosan hehkun. Sisältää ravitsevaa karitevoita, mehiläisvahaa ja vahvistavaa kalsiumia. Ruusuntuoksu antaa syleilevän ja naisellisen tunteen.

50 ml

49,90 €

Korres Golden Krocus Elixir

Kauneuseliksiiri, joka sopii kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille ja kaikille iho-ongelmille. Eliksiiri sisältää kreikkalaista sahramia, joka sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja. Eliksiiri kohottaa, parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta, vähentää ryppyjen syntyä, lisää ihon heleyttä sekä tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Kauneuseliksiiriä suositellaan käytettäväksi kasvoilla aamuin illoin yhdessä seerumin tai kosteusvoiteen kanssa.

30 ml

99,71 €

La Roche-Posay Lipikar Stick AP+

Ihoa rauhoittava voidepuikko kuivuuden aiheuttamaa kutinaa ja ärsytystä vastaan. Karitevoihin, madecassoside-ainesosaan ja sinkkiglukonaattiin pohjautuva voide puikko vähentää ihon kutisevaa tunnetta ja rauhoittaa ihoa välittömästi sekä vahvistaa ihon suojamuuria.

21 g

16 €

La Roche-Posay Lipikar Lait

Ravitseva ja hoitava vartaloemulsio kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle. Emulsio lievittää ihon kutinaa ja kiristävää tunnetta sekä auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria ja suojaa siten ihoa. Emulsio imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta. Hajusteeton.

400 ml

23,10 €

Lierac Double Cleanser Balm-in-oil

Ihoa hellivä balsami, joka puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Balsami sulaa iholla ihanan pehmeäksi ja ravitsevaksi öljyksi, muuttuen vielä maitomaiseksi kosketuksissa veden kanssa. Tuotteen teho perustuu ammattimaisen ionipuhdistuksen menetelmään, ja se sisältää mikromagneetti-puhdistajan, ihoa mikrokuorivan entsyymin sekä rauhoittavan vesilummeuutteen. Tämä on ihanteellinen yhdiste meikin liuottamiseen ja saasteiden poistamiseen iholta samoin kuin syvällä ihossa olevien epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen irrottamiseen.

120 g

29,57 €

Lierac Double Cleanser Foaming Cream

Tehokas mutta äärimmäisen hellävarainen puhdistusvoide, joka poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Pehmeä voide muuttuu kevyeksi vaahdoksi kosketuksissa veden kanssa. Tuotteen teho perustuu ammattimaisen ionipuhdistuksen menetelmään, ja se sisältää mikromagneetti-puhdistajan, ihoa mikrokuorivan entsyymin sekä rauhoittavan vesilummeuutteen. Tämä on ihanteellinen yhdiste meikin liuottamiseen ja saasteiden poistamiseen iholta samoin kuin syvällä ihossa olevien epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen irrottamiseen. Ihanteellinen seka- ja rasvaiselle iholle.

150 ml                            30 ml

28,47 €          4 €

Lierac Double Cleanser Micellar Milk

Perinteistä puhdistusmaitoa kevyempi tuote on itse asiassa micellarvesi, jossa on normaalia enemmän öljyfaasia. Tuotteessa äärimmäinen miellyttävyys yhdistyy maksimaaliseen tehokkuuteen. Levitettäessä tuote kohtaa epäpuhtaudet ja muuttuu nestemäiseksi vapauttaen samalla aktiiviset puhdistajat. Tuote puhdistaa meikin, epäpuhtaudet ja soveltuu myös silmämeikin puhdistukseen. Tuotteen teho perustuu ammattimaisen ionipuhdistuksen menetelmään, ja se sisältää mikromagneetti-puhdistajan, ihoa mikrokuorivan entsyymin sekä rauhoittavan vesilummeuutteen. Tämä on ihanteellinen yhdiste meikin liuottamiseen ja saasteiden poistamiseen iholta samoin kuin syvällä ihossa olevien epäpuhtauksien ja kuolleiden solujen irrottamiseen.

200 ml                          30 ml

28,47 €         4 €

Lierac Double Cleanser Gel Lotion

Puhdistustuotteita ihanteellisella tavalla täydentävä geeliemulsio muuntuu iholla nestemäiseksi antaen välitöntä raikkautta, joka silottaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Iho on valmis ottamaan vastaan varsinaiset ihonhoitotuotteet. Tämä geelimäinen kasvovesi on kehitetty ammattimaisen ionipuhdistuksen inspiroimana. Sen koostumuksessa on ihohuokosia supistavaa silmäruohouutetta sekä mikromagneetti-puhdistaja, ihoa mikrokuoriva entsyymi ja rauhoittavaa vesilummeuutetta, minkä ansiosta se viimeistelee meikinpoiston ihanteellisella tavalla.

30 ml

4 €

Vichy Mineral 89

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu nestemäinen tiiviste, joka levitetään puhdistetulle iholle ensimmäisenä ihonhoitorutiinin vaiheena. Tuote sisältää tarkoin valittuja ainesosia, kuten Vichy Thermal Spa -lähdevettä ja hyaluronihappoa. Se tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Ihosta tulee kosteutettu, raikas ja se näyttää hehkuvan hyvinvoivalta. Tiiviste valmistelee ihoa ihonhoitorutiinin seuraaviin vaiheisiin. Sopii erityisesti kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta.

50 ml

27,40 €