Uutuudet

ACO Renewing Face Oil

Ravitseva, suojaava ja kosteuttava ihoöljy, sopii kaikille ihotyypeille. Ihoöljy on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia, miellyttävän kevyen tuntuisia öljyjä, jotka pehmentävät ja antavat iholle uutta hehkua. Kevyt öljy ei tahmaa eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sisältää valkohilpansiemen-, canola- ja kookosöljyä sekä antioksidanttista Q10:tä ja E-vitamiinia. Miedosti hajustettu.

30 ml

16,60 €

(norm. 20,80 €)


Vichy Neovadiol Rose Platinum

Päivävoide, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa heleyttä, joustavuutta ja pehmeyttä vaihdevuosien jälkeen. Voide tekee ihosta vahvemman, antaa sille elinvoimaisuutta sekä hyvinvoivan roosan hehkun. Sisältää ravitsevaa karitevoita, mehiläisvahaa ja vahvistavaa kalsiumia. Ruusuntuoksu antaa syleilevän ja naisellisen tunteen.

50 ml

49,90 €

Korres Golden Krocus Elixir

Kauneuseliksiiri, joka sopii kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille ja kaikille iho-ongelmille. Eliksiiri sisältää kreikkalaista sahramia, joka sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja. Eliksiiri kohottaa, parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta, vähentää ryppyjen syntyä, lisää ihon heleyttä sekä tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Kauneuseliksiiriä suositellaan käytettäväksi kasvoilla aamuin illoin yhdessä seerumin tai kosteusvoiteen kanssa.

30 ml

99,71 €