Uutuudet

La Roche-Posay Serozinc

Kasvovesisuihke epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Suihke puhdistaa ihohuokosia ja jättää iholle mattapinnan sekä tekee ihohuokosista huomaamattomampia. Iho tuntuu miellyttävämmältä, raikkaalta ja rauhoittuneelta.

150 ml

13,20 €

Vichy Slow Age Night

Palauttava yövoide, joka vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä. Se tehostaa ihon pinnan solujen uusiutumista, tekee juonteista ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä sekä valmistaa ihoa uuteen päivään. Voide sisältää probioottista Bifidusta, antioksidanttista Baicalin-juuriuutetta ja niasiiniamidia. Voidetta voi käyttää niin yövoiteena kuin naamionakin.

50 ml

41,40 €

Remescar Crow’s Feet

Silmänympärysihon pikakaunistaja, joka on kehitetty häivyttämään juonteita silmänympärysalueen herkältä iholta. Tuote häivyttää juonteita välittömästi vain yhdellä levityskerralla päivässä. Tuotteen teho perustuu vallankumoukselliseen eWRINK-teknologiaan, joka häivyttää juonteita ja elvyttää ihoa. Teknologia perustuu ainutlaatuiseen kasvisilikonien, savimineraalien, phytosakkaridien ja rikastettujen glukosidipartikkelien yhdistelmään.

8 ml

38,20 €

La Roche-Posay Hyalu B5 hoitovoide

Hoitovoide juonteille ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle. Voide vähentää ryppyjä ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tuotteen sisältämät hyaluronihappo ja B5-vitamiini kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.

40 ml

36,40 €

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Tehokas seerumi rypyille ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle. Seerumi vähentää ryppyjä ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tuotteen sisältämät hyaluronihappo ja B5-vitamiini kosteuttavat, kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa. Koostumukseltaan seerumi on ihanan raikas ja läpikuultava geeli.

30 ml

47,40 €

La Roche-Posay Pigmentclar UV SPF 30 -päivävoide

Ihon sävyä tasoittava päivävoide pigmenttimuutoksia vastaan. Kaksitehoinen voide ehkäisee uusien pigmenttimuutosten muodostumista ja tekee olemassa olevista vähemmän näkyviä. Sävyttävä voide tekee ihosta välittömästi tasaisemman ja heleämmän. Suojakerroin 30.

40 ml

36,40 €

La Roche-Posay Pigmentclar Serum

Intensiivisesti ihon sävyä tasoittava seerumi pigmenttimuutoksia vastaan. Tekee tummista läiskistä ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä, lopputuloksena tasainen ja heleä ihon sävy. Ehkäisee lisäksi uusien pigmenttimuutosten muodostumista.

30 ml

43 €