Uutuudet

Remescar Crow’s Feet

Silmänympärysihon pikakaunistaja, joka on kehitetty häivyttämään juonteita silmänympärysalueen herkältä iholta. Tuote häivyttää juonteita välittömästi vain yhdellä levityskerralla päivässä. Tuotteen teho perustuu vallankumoukselliseen eWRINK-teknologiaan, joka häivyttää juonteita ja elvyttää ihoa. Teknologia perustuu ainutlaatuiseen kasvisilikonien, savimineraalien, phytosakkaridien ja rikastettujen glukosidipartikkelien yhdistelmään.

8 ml

38,20 €

La Roche-Posay Hyalu B5 hoitovoide

Hoitovoide juonteille ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle. Voide vähentää ryppyjä ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tuotteen sisältämät hyaluronihappo ja B5-vitamiini kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.

40 ml

36,40 €

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Tehokas seerumi rypyille ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle. Seerumi vähentää ryppyjä ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tuotteen sisältämät hyaluronihappo ja B5-vitamiini kosteuttavat, kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa. Koostumukseltaan seerumi on ihanan raikas ja läpikuultava geeli.

30 ml

47,40 €

La Roche-Posay Pigmentclar UV SPF 30 -päivävoide

Ihon sävyä tasoittava päivävoide pigmenttimuutoksia vastaan. Kaksitehoinen voide ehkäisee uusien pigmenttimuutosten muodostumista ja tekee olemassa olevista vähemmän näkyviä. Sävyttävä voide tekee ihosta välittömästi tasaisemman ja heleämmän. Suojakerroin 30.

40 ml

36,40 €

La Roche-Posay Pigmentclar Serum

Intensiivisesti ihon sävyä tasoittava seerumi pigmenttimuutoksia vastaan. Tekee tummista läiskistä ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä, lopputuloksena tasainen ja heleä ihon sävy. Ehkäisee lisäksi uusien pigmenttimuutosten muodostumista.

30 ml

43 €

La Roche-Posay Cicaplast Gel B5

Kevyt geelivoide, joka auttaa vahvistamaan ihoa ja tekemään ihon laadusta paremman. Tuote sopii erityisesti halkeilevalle, hilseilevälle tai ärtyneelle iholle sekä kosmeettisten toimenpiteiden jälkeen. Auttaa jälleenrakentamaan ihoa suojaamalla ja vahvistamalla sitä. Antaa ihon pinnalle suojaavan kalvon ja vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kevyt koostumus, joka ei tunnu tahmaiselta ja on miellyttävä levittää iholle. Hajusteeton.

40 ml

15,10 €

ACO Special Care Anti-Dandruff Conditioner

Ravitseva hiustenhoitoaine poistamaan hilsettä ja ehkäisemään hilseen muodostumista. Hellävarainen hoitoaine vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa tehden hiuksista pehmeät, hyväkuntoiset ja kiiltävät. Sopii päivittäiseen käyttöön. Hajusteeton.

200 ml

10,80 €

ACO Caring Shower Oil

Kosteuttava ja suojaava suihkuöljy kaikille ihotyypeille. Öljy puhdistaa ja kosteuttaa ihoa palauttaen sen oman rasvatasapainon. Sisältää luonnon kasviöljyjä. Miedosti hajustettu.

400 ml

12,40 €