top of page

SVR filosofia

Kun sinulla on herkkä ja heikentynyt iho, ymmärrät kuinka paljon tämä vaikuttaa tunteisiin ja hyvinvointiin joka päivä. Kun iho kärsii, saatat tuntea häpeää.


Kun se näyttää paremmalta, tunnet olosi itsevarmemmaksi, säteilevämmäksi ja viehättävämmäksi.


Koska SVR-ihonhoitotuotteet ovat täynnä innovatiivisia vaikuttavia ainesosia, ne tarjoavat suuren annoksen luottamusta ja nautintoa.


Simone ja Robert Véretin ajatus on, että dermatologia tekee sinusta kauniin, SVR auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ihossasi joka päivä.
 

SVR4.png
SVR4.png

SVR

SVR on ollut ranskalainen dermokosmetiikkabrändi vuodesta 1962. Laboratorio tarjoaa tehokkaita dermatologisia ratkaisuja kaikille ihotyypeille.

SVR2.png

Hormonihäiritsijät

Oletko kuullut hormonihäiritsijöistä? Näitä on esimerkiksi kojihappo, 4-metyylibentsylideenikamferi, propyyliparabeeni, triklosaani, oktokryleeni... Näiden ilmassa, vedessä, maaperässä, elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja monissa jokapäiväisissä esineissä olevien aineiden epäillään häiritsevän hormonitoimintaa. 

Altistumme jatkuvasti näille partikkeleille, joten olisi aika säätää myös Euroopan laajuista lainsäädäntöä tältä osin. Meitä ympäröivien tuotteiden epämääräisyys ruokkii pelkoa kuluttajien keskuudessa, jotka eivät enää tiedä, minkä tuotteen puoleen kääntyä. Itse asiassa ympäristössämme on yli 900 kemiallista ainetta, jotka olisi arvioitava.

SVR2.png
bottom of page