Läheistä palvelua lapsiperheille

Lapsiperheen liikkuminen ja asioiminen apteekissamme on tehty helpoksi. Pitkät aukioloajat nopeuttavat lääkehoidon aloittamista silloinkin, kun jälkikasvun sairastuminen yllättää illan tunteina.

Lääketurvallisuuden vaatimukset korostuvat lapsipotilailla. Siksi tarkistamme aina huolellisesti lääkkeiden oikean annostuksen.

Apteekkimme perehtyminen lasten ja nuorten hyvinvointiin näkyy tuotevalikoimassa. Lasten tuotteet ja mm. nuorten ihonhoitotuotteet ovat hyvin esillä.

LAPSIPERHEEN LÄÄKEKAAPPI

Autamme teitä kokoamaan lapsiperheen perustarpeisiin räätälöidyn kodin lääkekaapin, johon on hyvä mahduttaa ainakin seuraavat tarvikkeet ja tuotteet:

-kuumemittari
-kuume- ja kipulääkkeet
-perus- ja hoitovoiteet
-haavanpuhdistusaineet
-laastarit
-sidetarpeet
-ripulinhoitotuotteita
-hiilitabletit
-D-vitamiinit

Kuume- ja kipulääkevalmisteita on tarjolla monessa eri muodossa: mikstuurana, liuotettavina tabletteina,  peräpuikkoina ja tabletteina. Peräpuikkoja ei enää suositella ensisijaisena vaihtoehtona lääkeaineen hitaan imeytymisen vuoksi.

Lasten kiusallisiin mutta tavallisiin ongelmiin kuuluvat kihomadot ja täit, jotka ovat usein sitkeitä vastuksia. Apu koko perheen tilanteen normalisoimiseen löytyy meidän apteekistamme. Tepsivien lääkkeiden lisäksi annamme tarkat ohjeet, joilla tilanne saadaan hallintaan.

Tuoretta tietoa lapsiperheille tarjoaa Suomen Apteekkariliiton opas Lääketietoa lapsiperheille.