Buranan uusi olomuoto

Päivitetty: 25. helmi 2019


Buranagel 50 mg/g geeli


Buranagel on tehokas geeli nivel- ja lihaskipujen paikalliseen hoitoon. Iholle levitettävä Buranagel sisältää ibuprofeenia, joka lievittää kipua ja vähentää tulehdusta. Buranagel on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Neuvottele käytöstä lääkärin kanssa, jos oireet pitkittyvät.


Käyttöaiheet


Paikallisen kivun lyhytkestoiseen oireenmukaiseen hoitoon ylä- tai alaraajojen äkillisissä venähdyksissä ja nyrjähdyksissä tai ruhjeissa, jotka johtuvat hyvänlaatuisista vammoista.


Lääkkeen annostus ja käyttö


Aikuiset ja 14 vuotta täyttäneet nuoret:

Buranagel-valmistetta levitetään kipualueen iholle 3 kertaa vuorokaudessa säännöllisin väliajoin. Hoidettavan alueen mukaan 4–10 cm geeliä, mikä vastaa 2–5 g geeliä (100–250 mg ibuprofeenia). Enimmäisvuorokausiannos on 15 g geeliä, mikä vastaa 750 mg ibuprofeenia. Vain lyhytaikaiseen käyttöön, enintään 5 päivän ajan.


Raskaus ja imetys


Älä käytä Buranagel-geeliä raskauden viimeisen kolmanneksen aikana. Imetysaikana käyttö ei tiettävästi aiheuta haittoja, mutta älä levitä Buranagel-valmistetta rintoihin, jos imetät.


Mitä Buranagel sisältää


• Vaikuttava aine on ibupforeeni • Muut aineet ovat isopropyylialkoholi, hydroksietyyliselluloosa, natriumhydroksidi, bentsyylialkoholi ja puhdistettu vesi.


Älä käytä Buranagel-valmistetta, jos:


• olet yliherkkä jollekin särkylääkkeelle • sairastat sydämen, maksan tai munuaisen vajaatoiminta • sinulla on mahan tai pohjukaissuolen haavaumia tai tulehduksellinen suolistosairaus • sinulla on verenvuototaipumus tai keuhkoastma tai jokin allergia Lopeta käyttö, jos sinulla ilmenee ihoreaktioita, kuten ihottumaa. Varo geelin joutumista silmiin tai limakalvoille.


SAATAVILLA TORI-APTEEKISTA!