top of page

Terveisiä tiskin takaa : Kosmetologin suosikit

Päivitetty: 28. lokak. 2023

Meillä Tori-Apteekissa on laaja kosmetiikkaosasto ja sarjoja on monipuolisesti.

Tuotteita löytyy kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille, tuoksuttomia sekä tuoksullisia. Vaihtoehtoja on siis mielin määrin ja aina ei ole kovin helppoa löytää sitä oikeaa tuotetta itselle.


Jokaisen meidän iho on myös erilainen ja vastaanottaa tuotteen eri lailla, minulle sopiva tuote ei välttämättä sovi jollekin toiselle. Onneksi monista tuotteista löytyy vaihtoehto normaalille, kuivalle tai rasvoittuvalle iholle.


Vuosien saatossa olen itse päässyt kokeilemaan paljon meillä myynnissä olevia tuotteita ja sieltä onkin löytynyt lemppareita ja omia suosikkeja. Muutamia luottotuotteita on jäänyt pysyvästi ihon hoidon rutiineihini ja paljon tykkään myös vaihdella ja kokeilla uusia tuotteita. Arvostan myös ihon hoidossa helppoutta ja siksi valitsenkin tuotteeni sen mukaan, esim. meikin puhdistukseen käytän puhdistustuotteita mitkä poistavat sekä ihomeikin että silmämeikin. Tällaiseen tarkoitukseen omat lempparit meikkiputsareista löytyvät Acolta, ne eivät ole ärsyttäneet silmiäni.Vichyn Mineral 89 vahvistava tiiviste kasvoille kuuluu päivittäiseen ihonhoitooni. Se on hyvin kevyt tuote joka nimestäkin päätellen sisältää 89% Vichyn lähdevettä. Käytän siitä iltaisin ja välillä aamuisin. Kosteutuksen lisäksi se vahvistaa ihoa ja valmistelee sen kosteusvoiteelle. Samaan linjaan kuluu myös Mineral 89 silmänympärysvoide, joka on kevyt ja geelimäinen sekä imeytyy välittömästi iholle. Tämä on myös minulla käytössä sillä silmäympärysihoni ei kaipaa tällä hetkellä syväkosteuttavia tuotteita.


Olen myös itseruskettavien suuri kuluttaja ja niissä onkin paljon eroja imeytyvyyden ja tasaisuuden kanssa. Näihin kokeiluihin olenkin saanut kulumaan jonkin verran rahaa ja hyvät tuotteet ovatkin nousseet jatkuvaan käyttöön. Näistä suosikeista toinen on Acon itseruskettava voide. Se kosteuttaa samalla ja sävy tulee iholle melko nopeasti. Tällä tuotteella en ole saanut epätasaista jälkeä tai rantuja. Suosittelen! Kasvoille ihan huippu tuote on suomalaisen Atopik-sarjan ruskettava kasvovesi.


Tuoksut ovat minulle tärkeä asia kosmetiikassa. Monet valitsevat silti mielellään tuoksuttoman vaihtoehdon ja onkin hyvä että apteekkikosmetiikassa on laajasti myös hajusteettomia tuotteita. Esimerkiksi Louis Widmerillä on kaikista tuotteista tuoksullinen sekä tuoksuton vaihtoehto. Valinnanvaraa siis on!Koska valikoima on laaja ja sarjoja sekä linjoja paljon, autan mieluusti oikean tuotteen valinnassa ja kerron vinkkejä ihonhoitoon liittyen. Nähdään apteekilla!


Terveisin Pihla, kosmetologi, Hämeenlinnan Tori-ApteekkiComentarios


bottom of page