Uutta Tori-Apteekissa - NOVEXPERT

Päivitetty: 9. syys 2019Novexpert on ranskalaisten tohtoreiden ja tutkijoiden kehittämä cosmeceutical-ihonhoitosarja (cosmeceutical tarkoittaa tuotetta tai raaka-ainetta, jolla on sekä lääketieteellisiä että ihonhoidollisia vaikutuksia, mutta termi ei ole ns. virallinen, koska lain mukaan kosmetiikkatuotteella ei saa olla lääketieteellisiä vaikutuksia). Novexpertin ideologia on tarjota tutkitusti tehokasta ihonhoitoa tekemättä kompromisseja raaka-aineissa. Sarjan kaikilla tuotteilla on luonnonkosmetiikan sertifikaatti (Ecocert) kahta tuotetta lukuunottamatta, koska yritys ei myöskään halua kiinnittyä sertifikaattiin, jos tuotteen teho vaatii jonkun aineen mitä ei ole sertifioitu. Sarjan tuotteissa korostuvat korkeat pitoisuudet aktiiviaineissa (kuten 25 % C-vitamiinia seerumissa) sekä ihon mikrobiomin tukeminen ja luonnollisuus, sillä tuotteet eivät sisällä lainkaan säilöntöäaineita.
Novexpertin neljä erilaista tuotelinjaa


Novexpertin tuotteet sopivat miehille, naisille ja herkkäihoisille. Sarjasta löytyy neljä eri tuotelinjaa:
Hyaluronihappo-linja on Novexpertin suosituin ja ajankohtaisin linja, joka sopii kaikille; niin naisille kuin miehille. Linjan tuotteet keskittyvät ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen, mikä saa aikaan nostavan, juonteita häivyttävän efektin. Kaikenlaiset ihotyypit tarvitsevat ihon kerroksiin sukeltavaa ylimääräistä kosteutusta, joka kaunistaa ihoa ja vähentää muiden iho-ongelmien syntymistä.
C-vitamiini-linja kirkastaa ja korjaa ihon pigmenttihäiriöitä ja silottaa ihon pintaa. Novexpertin C-valikoimaan kuuluu esimerkiksi luonnonkosmetiikan tehokkain C-vitamiiniseerumi, jonka korkea stabiloitu C-vitamiinipitoisuus heleyttää ja tasoittaa ihoa takuuvarmasti.
Magnesium-linja hellii herkkää ja tasapainosta lipsahtanutta ihoa rauhoittaen ja raviten sitä. Magnesium-linjan tuotteet mineralisoivat ja palauttavat ihon oman suojan vahvistaen sen lipidikalvoa. Linjan tuotteet sopivat lääkkeiksi kaikkiin ihon hermoraivareihin ja katastrofitilanteisiin.Omega-linjan Booster on kaikille linjoille yhteiskäyttöön kehitetty kevyt öljyseerumi, joka ravitsee ihoa omegahapoilla. Öljy on riittoisa ja imeytyy nopeasti jättäen ihon sametinpehmeäksi ja syvähoidetuksi. Ravitsevat rasvat palauttavat iholle sen kimmoisuuden samalla kun anti-age -vaikutteinen vitamiiniseos korjaa. Tuote on ihanteellinen normaalista erittäin kuivalle iholle ja erinomaista lisäravintoa iholle käytettäessä yhdessä kosteuttavien naamioiden tai voiteiden kanssa. Tuote sopii myös kausiluontoiseen käyttöön elvyttäen talvella paukkupakkasista kärsivää ihoa ja kesällä auringon tai meren kuivattamaa ihoa.Henkilöt sarjan takana


Cyrille Teligne
Novexpertin perustaja ja toimitusjohtaja on Cyrille Teligne. Hän edustaa brändissä eniten vihreitä arvoja, elää vahvasti niiden mukaan ja on koonnut kasaan tämän huippunelikon. Cyrille on työskennellyt aiemmin yrityksessä, joka on kehittänyt mm. voidepohjia ja tuotteiden koostumuksia tilauksesta.

Karl Lintner
Tohtori Karl Lintner on biokemian tohtori ja maailman johtavia peptidi-asiantuntijoita. Hän on luonut anti-wrinkle peptidin nimeltä Matrylixja voittanut vuonna 2013 Elämäntyö-palkinnon sekä Maison G De Navarre -palkinnon vuonna 2012. Tri Lintner on ainoa tutkija maailmassa, joka voittanut nämä molemmat palkinnot, joita pidetään kosmetiikkamaailman Nobel-palkintoina.

Jacques Leclere
Jacques Leclere on ihonhoidossa hyödynnetyn kasviterapian arvostettu osaaja ja entinen tutkimusjohtaja Nuxella sekä Shisheidolla.

Daniel Colletta
Tohtori Daniel Colletta on tieteen tohtori (orgaaninen kemia), professori ja entinen tutkimusjohtaja Kanebolla.

Lähteet:

https://www.novexpert-lab.fr/en/

https://katjakokko.com/huippuammattilaisten-kehittamaa-cosmeceutical-ihonhoitoa/