Vakituinen farmaseutti / proviisori


FARMASEUTTI / NUORI PROVIISORI

HÄMEENLINNA 20.5.2021Hämeenlinnan Tori-Apteekki hakee iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä farmaseuttia tai uransa alkutaipaleella olevaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo kokeneempi farmasian ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta haluat kehittyä urallasi ja oppia uutta. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä suoriutua nopearytmisessä asiakaspalvelussa. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoivakoteja.


Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Valoisat, avarat tilat ja iloinen henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekkimme palvelee kaupungin ytimessä joka päivä klo 8-21. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Jukka Niemeltä 0400 298959 tai proviisori Hanna Haatajalta 03 630600. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 15.6. mennessä osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi tai hanna.haataja@toriapteekki.fi.