Uutuudet

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser

Puhdistusvaahto aikuiselle sekaiholle. Taistelee epäpuhtauksia vastaan ja syväpuhdistaa ihohuokoset sekä kuorii kevyesti paljastaen sileämmän ja luonnollisesti hehkuvan ihon.

150 ml

15,60 €


ACO Pure Glow Purifying Day Cream

Raikas, mattapinnan jättävä geelivoide, joka taistelee rasvaisuutta, epäpuhtauksia ja laajentuneita ihohuokosia vastaan. Kirkastaa ihoa, vähentää ryppyjä ja antaa luonnollisen hehkun. Kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan.

50 ml

15,60 €


ACO Pure Glow Rebalancing Night Balm

Hoitava, kuoriva emulsiovoide, joka kuorii ihoa hellävaraisesti tehden ihosta sileän. Tasapainottaa ihoa, estää epäpuhtauksia, vähentää ryppyjä ja antaa luonnollisen hehkun. Kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan.

50 ml

16,60 €


Ducray Keracnyl Foaming Gel

Saippua-aineeton puhdistusgeeli kaiken tyyppiselle rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja sitä kuivattamatta. Poistaa iholta epäpuhtaudet ja myös meikin. Soveltuu kasvoille ja vartalolle. Sisältää ainutlaatuista aktiiviainetta Myrtacine, joka auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia. Sabal-uute hillitsee talineritystä. Puhdistusgeelillä on ihoa rauhoittava ja kosteuttava vaikutus ja se jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Miellyttävä, kevyt tuoksu.

200 ml

16,10 €


Ducray Keracnyl PP Anti-Blemish Soothing Cream

Rauhoittava hoitovoide, joka vaikuttaa tulehtuneiden epäpuhtauksien ja finnien tärkeimpiin taustatekijöihin: tali, bakteerit ja ihoärsytys. Vähentää mustapäitä ja näppylöitä sekä ehkäisee arpien muodostumista. Säätelee ihon talineritystä ja jättää miellyttävän mattapinnan. Kosteuttaa ihoa tekemättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Soveltuu erinomaisesti myös meikin alle. Sisältää ainutlaatuista aktiiviainetta Myrtacine, joka auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia. Vitamin PP (B3) rauhoittaa ihon tulehdusreaktiota sekä punoitusta. Sabal-uute hillitsee talineritystä. Rauhoittaa ihoärsytystä myös paikallisen aknelääkityksen aikana. Hajusteeton.

30 ml

18 €


Ducray Keracnyl Repair Cream

Hoitovoide aknen lääkinnällisen hoidon kuivattamalle iholle. Palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa sekä auttaa korjaamaan ihon omaa läpäisyestettä. Ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Kireyden ja ärsytyksen tuntemukset vähenevät ja iho tuntuu sileältä ja miellyttävältä. Hajusteeton.

50 ml

18 €


Ducray Keracnyl Repair Lip Balm

Huulivoide aknen lääkinnällisen hoidon kuivattamalle iholle. Hajusteeton.

15 ml

10,90 €


Avene Radiance Serum

Ravitseva seerumi kirkastaa väsynyttä ihoa päivittäisen voiteen alla. Kirkastava seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, joilla iho tuntuu kuivalta ja iho kärsii kosteuden puutteesta. Tuotteen punaisten marjojen uute tehostaa E-vitamiinin vaikutusta iholla. Seerumi kirkastaa näkyvästi ihoa ja suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta ärsykkeiltä. Raikas koostumus punaisista marjoista ja Refinyl-ainesosa vähentää väsymyksen merkkejä ja antaa hehkua iholle.

30 ml

32,40 €


Avene Refreshing Eye Contour Care

Ihanteellinen tuote herkälle silmänympärysiholle. Väsymyksen merkit hälvenevät silmänympärysalueen iholta ja kosteuden puutteesta johtuvat juonteet vähenevät samalla kuin tummuus ja turvotus silmänympärysalueella vähenee. Tuotteen punaisten marjojen uute tehostaa E-vitamiinin vaikutusta iholla, ja tuote kirkastaa näkyvästi ihoa ja suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta ärsykkeiltä.

15 ml

23,40 €


Avene Intense Eye Make-up Remover

Vedenkestävän silmämeikin poistoaine. Tuotteella on kaksi vaikutusta: lähdeveden rauhoittava vaikutus vesifaasissa ja öljyfaasi, joka puhdistaa vedenkestävän silmämeikin sekä vahvistaa silmäripsiä. Ei jätä rasvaista tunnetta silmänympärysiholle. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

125 ml

17,90 €