top of page
avene_mob.png

Avène on tunnettu ranskalainen ihonhoitotuotemerkki, jonka perusta on vahvassa sitoumuksessa terveydelle ja hyvinvoinnille. Merkin taustalla on Avène-les-Bainsin kylpylän terveyslähdevesi, joka tunnetaan sen ainutlaatuisista rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksista. Terveyslähdevesi on kirkasta, puhtauttaan säilyttävää lähdevettä, joka virtaa Cévennes-vuoristosta eteläisessä Ranskassa.

Avène on erikoistunut herkkien, reaktiivisten ja ongelmallisten ihojen hoitoon. Heidän tuotevalikoimansa on suunniteltu tarjoamaan rauhoittavaa ja lempeää hoitoa ihon eri tarpeisiin. Merkin filosofiaan kuuluu, että terve ja kaunis iho vaatii ensisijaisesti ihon rauhoittamista ja tasapainottamista.

Avènen tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien puhdistusaineet, kosteusvoiteet, aurinkosuojatuotteet, ihonhoito- ja hoitotuotteet. Jokainen tuote on suunniteltu herkän ihon tarpeisiin, ja niissä käytetään Avène -terveyslähdeveden rauhoittavia ominaisuuksia.

Yksi Avènen tunnetuimmista sarjoista on XeraCalm A.D, joka on suunniteltu erityisesti atooppiselle iholle ja tarjoaa tehokkaan hoidon kuivalle iholle ja kutinaan. Toisena esimerkkinä on Hydrance-sarja, joka tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa iholle. Lisäksi heillä on Les Essentiels -sarja, joka paljastaa herkän ihon kauneuden ja tarjoaa mukautettuja puhdistus- ja hoitoratkaisuja.

Avène on myös tunnettu innovatiivisista tuotteistaan, kuten aurinkosuoja-aineista, joissa yhdistyvät tehokas aurinkosuoja ja ihoa hoitavat ainesosat. Merkki on sitoutunut ympäristövastuullisuuteen ja ekologiseen tietoisuuteen, ja se pyrkii kehittämään tuotteita, jotka ovat sekä iholle että ympäristölle ystävällisiä.

Avène on saanut tunnustusta asiantuntijoiden ja kuluttajien keskuudessa vuosien varrella, ja se on rakastettu tuotemerkki herkän ihon hoidossa. Sen perusta vahvassa sitoumuksessa terveydelle, kauneudelle ja ihon hyvinvoinnille tekee siitä yhden johtavista tuotemerkeistä herkkäihoisten ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa.

Avene-Antirougeurs-Fort-Relief-Concentrate-for-chronic-redness-4.webp

Avène Antirougeurs

Antirougeurs on suosittu ja tehokas tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle, joka taipuu punoituksiin ja couperosa-ongelmiin. Avenen Antirougeurs -tuotesarja tarjoaa rauhoittavia ja suojaavia ratkaisuja ihon punoituksen hallintaan sekä herkän ihon hoitoon. Sarja on kehitetty ranskalaisen Avène-ihonhoitomerkin toimesta, joka tunnetaan erityisesti herkälle iholle suunnattujen tuotteiden laadusta ja tehokkuudesta.

Antirougeurs-tuotesarja sisältää useita eri tuotteita, jotka auttavat vähentämään ihon punoitusta, vahvistamaan verisuonia ja rauhoittamaan ihoa. 

 

 • Puhdistustuotteet: Sarja sisältää puhdistusgeelejä ja -voiteita, jotka ovat hellävaraisia iholle ja auttavat poistamaan epäpuhtauksia samalla kun rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

 • Hoitovoiteet: Antirougeurs-sarjasta löytyy monenlaisia kosteusvoiteita ja hoitotuotteita, jotka auttavat vähentämään punoitusta, rauhoittamaan ihoa ja vahvistamaan sen suojakerrosta.

 • Aurinkosuojatuotteet: Avene tarjoaa myös aurinkosuojavoiteita, jotka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja auttavat ehkäisemään auringon aiheuttamaa punoitusta ja couperosaa.

 • Hoitavat naamiot: Sarjaan kuuluu myös erilaisia kasvonaamioita, jotka tarjoavat intensiivisen hoidon herkälle iholle ja auttavat vähentämään punoitusta.

 

Kaikki Antirougeurs-tuotteet perustuvat Avène-lähdeveden hyödyllisiin ominaisuuksiin. Tämä termalinen lähdevesi on tunnettu rauhoittavista ja anti-inflammatorisista vaikutuksistaan, ja se auttaa lievittämään ihoärsytystä.

 

Yhteenvetona Avene Antirougeurs -tuotesarja tarjoaa kattavan valikoiman ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti punoituksen ja couperosan hallintaan herkällä iholla. Näiden tuotteiden tarkoituksena on rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja parantaa ihon yleistä terveyttä, tehden siitä pehmeämmän ja tasaisemman näköisen.

Avene-Cicalfate-Gama-Destaque_lyskin-1024x1024.webp

Avène Cicalfate

Avene Cicalfate+ on innovatiivinen ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti herkän ja vaurioituneen ihon tarpeisiin. Tämä tuotesarja hyödyntää Avenen ainutlaatuista termaalilähdevesiä yhdistettynä uusimpaan lääketieteelliseen tutkimukseen tarjotakseen tehokasta hoitoa ihovaurioille ja tulehduksille. Cicalfate+ on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan, korjaamaan ja suojaamaan ihoa, ja se soveltuu monenlaisiin ihon ongelmiin.

 

Avene Cicalfate+ -tuotesarja sisältää useita eri tuotteita, mukaan lukien:

 

 • Cicalfate+ Repair Cream: Tämä voide on suunniteltu erityisesti iholle, joka on vaurioitunut, ärtyneet, tai joka tarvitsee intensiivistä hoitoa. Voide auttaa korjaamaan ihon esteettisen kerroksen ja vahvistamaan sen suojamekanismeja.

 • Cicalfate+ Restorative Protective Cream: Tämä voide auttaa suojaamaan ihoa päivittäisiltä aggressiivisilta tekijöiltä, kuten ilmansaasteilta ja UV-säteiltä, samalla kun se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

 • Cicalfate+ Post-Procedure Emulsion: Tämä emulsio on erityisesti suunniteltu auttamaan ihoa toipumaan leikkauksista, laserhoidoista tai muista ihon hoidoista. Se nopeuttaa paranemista ja vähentää tulehdusta.

 •  Cicalfate+ Hand Cream: Tämä käsivoide on erinomainen herkille käsille, jotka saattavat olla alttiita ärsytykselle ja kuivuudelle. Se kosteuttaa ja suojaa ihoa samalla vahvistaen sen suojakerrosta.

 

Cicalfate+ -tuotteet perustuvat Avenen ainutlaatuisiin, patentoidun C+ -yhdisteen hyödyllisiin ominaisuuksiin, joka on kehitetty erityisesti vaurioituneen ihon korjaamiseen ja suojelemiseen. Tämä yhdiste auttaa ihoa parantumaan nopeammin ja vähentää tulehdusta.

Kaiken kaikkiaan Avene Cicalfate+ -tuotesarja tarjoaa tehokkaita ja herkälle iholle sopivia ratkaisuja iho-ongelmiin, kuten haavoihin, palovammoihin, ihovaurioihin ja tulehduksiin. Sarjan tuotteet edistävät ihon paranemista ja antavat sille suojaa samalla säilyttäen ihon terveen ja tasapainoisen.

Avene-cleanance-cleansing-gel-for-oily-blemish-prone-skin-400ml1.webp

Avène Cleanance

Avene Cleanance on tunnettu ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti akneen taipuvaiselle iholle ja rasvoittuvalle iholle. Tämä sarja tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoitamaan ihoa, samalla vähentäen aknea ja epäpuhtauksia. Cleanance-tuotteet ovat kehitetty ranskalaisen Avène-ihonhoitomerkin toimesta, joka tunnetaan laadukkaista ja hellävaraisista tuotteistaan.

 

Avene Cleanance -tuotesarja sisältää useita erilaisia tuotteita, kuten:

 

 • Puhdistustuotteet: Cleanance-sarjasta löytyy puhdistusgeelejä ja -voiteita, jotka auttavat poistamaan ylimääräistä talia, likaa ja epäpuhtauksia iholta, samalla kun ne ovat hellävaraisia ja rauhoittavia.

 • Kosteusvoiteet: Sarjasta löytyy myös kosteusvoiteita, jotka on suunniteltu erityisesti akneen taipuvalle iholle. Nämä voiteet kosteuttavat ihoa tarvittavalla tavalla ja auttavat säilyttämään ihon tasapainon.

 •  Hoitoaineet: Cleanance-tuotesarja sisältää aknehoidon erikoistuotteita, kuten paikallisesti käytettäviä hoitoaineita, jotka auttavat vähentämään finnejä ja epäpuhtauksia.

 •  Cleanance-tuotteet sisältävät Avène-lähdevettä, joka tunnetaan rauhoittavista ja tulehdusta vähentävistä ominaisuuksistaan. Se auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja vähentämään aknen aiheuttamaa punoitusta.

 

Avene Cleanance -sarja tarjoaa tehokkaan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun akneen taipuvalle iholle. Se auttaa puhdistamaan ja hoitamaan ihoa hellävaraisesti samalla säilyttäen sen tasapainon. Sarja on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, ja se on saanut paljon kiitosta aknen hoidosta ja ihon parantamisesta.

cold-cream-intense-moisturizing-lip-balm.jpg

Avène Cold Cream

Avene Cold Cream on tunnettu ja pidetty ihonhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu kuivalle ja herkälle iholle. Tämä tuotemerkki perustuu Avene-ihonhoitomerkin pitkäaikaiseen perinteeseen tarjota laadukkaita ja hellävaraisia tuotteita herkälle iholle. Cold Cream -sarja on erityisen tehokas kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa kuivuudelta ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä.

 

Avene Cold Cream -tuotesarja sisältää erilaisia tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ja palauttamaan ihon kosteustasapainon sekä suojaamaan sitä:

 

 • Cold Cream Nourishing Body Lotion: Tämä vartalovoide tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja ravitsee kuivaa ihoa tehokkaasti. Se auttaa palauttamaan ihon pehmeyden ja joustavuuden.

 • Cold Cream Lip Balm: Tämä huulivoide on suunniteltu erityisesti kuiville ja halkeileville huulille. Se auttaa suojaamaan huulia ympäristön haitallisilta tekijöiltä ja pitämään ne kosteutettuina.

 •  Cold Cream Hand Cream: Tämä käsivoide on erinomainen vaihtoehto kuiville käsille. Se auttaa palauttamaan kosteuden ja pehmeyden samalla kun suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

 •  Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Gel: Tämä puhdistusgeeli on erityisesti suunniteltu kuivalle iholle. Se puhdistaa ihoa hellävaraisesti säilyttäen samalla sen kosteuden.

 

Avene Cold Cream -tuotteissa on keskeisenä ainesosana kylmävoide (cold cream), joka on ranskalaisen Avene-ihonhoitomerkin patentoima ainesosayhdiste. Tämä yhdiste on erittäin tehokas kosteuttamaan ja suojaamaan kuivaa ihoa. Se auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon ja vahvistamaan ihon suojamekanismeja.

 

Kaiken kaikkiaan Avene Cold Cream on ihanteellinen valinta niille, joilla on kuiva ja herkkä iho. Tuotteet tarjoavat pitkäaikaista kosteutusta ja suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, jolloin iho pysyy pehmeänä, joustavana ja terveenä.

avene_dermabsolu

Avène DermAbsolu

Avene DermAbsolu on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneelle iholle. Tämä tuotemerkki ymmärtää, että iän myötä naisellisuus ja ihon tarpeet muuttuvat, ja se pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen ja tehokkaan ihonhoitorutiinin, joka palauttaa ihon kiinteyden, elinvoimaisuuden ja heleyden. DermAbsolu-tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, jotta ne tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen tinkimättä tehokkuudesta.

 

Avene DermAbsolu -tuotesarja sisältää erilaisia tuotteita, kuten:

 

 • Samettinen Kiinteyttävä Voide (Defining Day Cream): Tämä päivävoide sisältää runsaasti bakuchiolia, luonnollista kasviperäistä solujen uudelleenrakentajaa, ja se auttaa palauttamaan ihon kiinteyden ja täyteläisyyden. Voide levittyy helposti ja antaa iholle miellyttävän pinnan, joka kestää koko päivän.

 • Uudistava Suojaa (Comforting Night Balm): Tämä yövoide sisältää myös bakuchiolia ja karitevoita, ja se luo iholle suojakerroksen. Iho uudistuu eniten yöllä, ja tämä voide auttaa ihoa säilyttämään heleytensä ja elinvoimansa.

 • Kirkastava Silmänympäryshoito (Youth Eye Care): Tämä silmänympäryshoitotuote on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle. Se sisältää turvotusta vähentävää dekstraanisulfaattia ja tulee hierovalla applikaattorilla, joka tarjoaa viilentävän vaikutuksen. Tämä hoitotuote silottaa silmänympärysihoa ja vähentää tummia silmänalusia.

 

Avene DermAbsolu -tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä aktiivisia ainesosia, kuten vaniljapolyfenolit, bakuchiol ja glykoleoli, jotka yhdessä auttavat palauttamaan ihon kiinteyden, elinvoimaisuuden ja heleyden. Tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan näkyviä tuloksia ja samalla tarjoamaan aistien hellittelyä. Tuotteiden koostumukset ovat tarkkoja, tiivistettyjä ja kevyitä, jotta ne takaavat tehokkuuden ilman raskautta tai epämukavuutta.

 

Kaiken kaikkiaan Avene DermAbsolu on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin ja tarjoaa tehokkaan ihonhoitorutiinin, joka auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja elinvoiman.

avene_spray-eau-thermale

Avène Terveyslähdevesi

Avène Terveyslähdevesi on luonnostaan rauhoittavaa, pehmentävää ja ärsytystä ehkäisevää lähdevettä, joka tarjoaa monia hyötyjä iholle. Tämä vesi on kerätty Avènen lähteestä, jossa se on virrannut maan alla yli 50 vuoden ajan. Terveyslähdevesi tunnetaan sen ainutlaatuisesta koostumuksesta, joka sopii erinomaisesti päivittäiseen ihonhoitoon. Se on erityisen hyödyllinen herkälle iholle ja ihosairauksista kärsiville, ja se auttaa palauttamaan ihon mukavuuden.

 

Avene Terveyslähdevesi on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää useissa eri tilanteissa ja ihonhoitorutiineissa. Terveyslähdevesi rauhoittaa, vahvistaa ja palauttaa ihon tasapainon. Se on osoittanut tehokkuutensa vähentäessään ihon herkkyyttä jopa 30 prosentilla vain 5 minuutissa. 

Tämä vesi on osa Avènen dermokosmetiikkatuotteiden kaavaa, ja se lisää niiden tehokkuutta.

 

Avene Terveyslähdevesi on kätevästi saatavilla 50 ml:n, 150 ml:n ja 300 ml:n suihkepulloissa, joten voit helposti suihkuttaa sitä ihollesi aina tarvittaessa. Se on erityisen hyödyllinen ihoärsytyksiin, punoitukseen, meikin päälle, auringonpolttamiin ja muihin tilanteisiin, joissa iho kaipaa rauhoittavaa hoitoa.

 

Tämän terveyslähdeveden ainutlaatuinen koostumus on säilynyt muuttumattomana vuosien varrella, ja se on läpikäynyt steriilin pakkausprosessin, joka takaa sen puhtauden ja tehokkuuden. Se on mineralisoitunutta lähdevettä, jonka terapeuttiset ominaisuudet on tunnustettu yli 150 tieteellisessä tutkimuksessa.

 

Avene Terveyslähdevesi on peräisin Avènen lähteestä, joka löydettiin vuonna 1736. Alun perin hevosen iho parani kylpyjen jälkeen lähteessä, ja tämä johti lähteen tunnistamiseen sen parantavista ominaisuuksista. Lähde tunnustettiin "yleishyödylliseksi" vuonna 1874, ja Pierre Fabre Laboratories osti Bains d'Avènen vuonna 1975, perustamalla siten Eau Thermale Avène -tuotemerkin vuonna 1990. Terveyslähdevesi on ollut osa Avènen pitkää perinnettä ihonhoidossa ja on keskeinen osa sen dermokosmetiikkaa.

Avene-hyaluron-activ-b3-eye-cream

Avène Hyaluron Activ B3

Avene Hyaluron Activ B3 -sarja on innovatiivinen ihonhoitosarja, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan ihon ikääntymisen merkkien torjuntaan. Tämä sarja keskittyy vaikuttamaan suoraan ihon ikääntymisen syihin sen sijaan, että se korjaisi vain jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Tämä lähestymistapa perustuu vuosien tutkimustyöhön ja tietoon solujen ikääntymisestä.

 

Avene Hyaluron Activ B3 -sarja hyödyntää kahta pitkävaikutteista aktiivista ainesosaa: niasiiniamidia ja hyaluronihappoa. Nämä ainesosat auttavat tehostamaan solujen uusiutumista ja tuottamaan kestäviä tuloksia. Sarja koostuu useista eri tuotteista, jotka täydentävät toisiaan ja tarjoavat kattavan ihonhoitorutiinin.

 

Sarjan tuotteita ovat:

 

 • Hyaluron Activ B3 Uudistava Päivävoide: Tämä voide sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja niasiiniamidia. Se tasoittaa ja korjaa juonteita, tekee ihosta hehkuvan ja sopii erinomaisesti meikin alle.

 • Hyaluron Activ B3 Uudistava Seerumi: Tämä tiivistetty seerumi sisältää hyaluronihappo- ja niasiiniamiditiivistettä, joka kiinteyttää ihoa 15 päivän käytön jälkeen. Se on erittäin hyvin siedetty ja imeytyy ihoon nopeasti.

 • Hyaluron Activ B3 Uudistava Yövoide: Tämä yövoide sisältää runsaasti retinaalia, joka on 10 kertaa aktiivisempi kuin retinoli. Se aktivoi kollageenisynteesiä, kiinteyttää ja uudistaa ihoa syvältä.

Lisäksi sarjasta löytyy myös muita tuotteita, kuten Triple Correction Eye Care -silmänympärysvoide.

 

Sarjan keskeiset ainesosat ovat pienimolekyyliset hyaluronihapot ja niasiiniamidi. Nämä ainesosat auttavat ihoa uusiutumaan ja pitävät sen nuorekkaana.

 

Avene Hyaluron Activ B3 -sarja tarjoaa todistetusti tehokasta anti-aging-hoitoa, ja sen tuotteet on suunniteltu tarjoamaan näkyviä tuloksia. Sarja on myös ympäristötietoinen, sillä siinä käytetään uudelleentäytettäviä ja kierrätettäviä lasipurkkeja.

 

Tämä innovatiivinen sarja tarjoaa ihonhoidon uuden ulottuvuuden vaikuttamalla iän mukana heikentyviin soluihin ja auttaen ihoa säilyttämään nuorekkuutensa ja kiinteytensä.

avene_hydrance-boost-serum

Avène Hydrance

Avene Hydrance on ihonhoitosarja, joka tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta erityisesti kosteusköyhille ja herkille ihotyypeille. Sarja on suunniteltu torjumaan päivittäisten ulkoisten tekijöiden, kuten urheilun, ilmansaasteiden ja näyttöpäätteiden kuivattavaa vaikutusta ihoon, joka voi aiheuttaa ihon kiristystä, hehkun menetystä ja väsymyksen merkkejä.

Avene Hydrance -sarja koostuu useista tuotteista, jotka tarjoavat pitkäkestoista kosteutusta ja suojaavat ihoa. 

 

Tärkeitä tuotteita sarjassa ovat:

 

 • Hydrating Aqua Cream-in-Gel: Tämä innovatiivinen vesigeeli tarjoaa intensiivistä ja pitkäkestoista kosteutusta iholle. Voide soveltuu käytettäväksi niin päivä- ja yövoiteena kuin silmänympärysvoiteenakin. Se palauttaa ihon raikkauden ja kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan.

 • Hydrating Cream and Emulsion SPF 30: Nämä tuotteet tarjoavat monipuolista suojaa ja kosteutusta iholle. Niissä yhdistyvät pitkäkestoisen kosteutuksen edut, SPF 30 -aurinkosuoja sekä antioksidanttisuoja. Voit suojata ihoasi auringon haittavaikutuksilta ympäri vuoden näiden voiteiden avulla.

 • Lisäksi sarjasta löytyy muita tuotteita, kuten Rich Hydrating Cream ja LIGHT Hydrating Emulsion, jotka sopivat eri ihotyypeille, sekä BB-RICH ja BB-LIGHT Tinted Hydrating Cream, jotka tasoittavat ihon sävyä, suojaavat ja kosteuttavat.

 

Avene Hydrance -sarjan keskeiset ainesosat ovat Cohederm™, joka on patentoitu ja erittäin kosteuttava koostumus, sekä Avène Terveyslähdevesi, joka on pehmentävä, rauhoittava ja ihoärsytystä ehkäisevä.

 

Kosteuttaminen on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia, ja Avene Hydrance tarjoaa tehokkaita ja miellyttäviä tuotteita varmistaakseen ihon kosteuden säilymisen, sen heleyden ja mukavuuden tunteen. Sarjan tuotteiden kliinisesti todistettu tehokkuus takaa, että iho saa tarvitsemaansa kosteutta ja suojaa ympäristön haittatekijöiltä.

Avene_lesessential

Avène Les Essentiels

Avene Les Essentiels on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti herkille ihotyypeille. Sarja tarjoaa räätälöityjä puhdistus- ja hoitoratkaisuja herkän ihon tarpeisiin. Päivittäiset ympäristön haittatekijät ja oksidatiivinen stressi voivat heikentää ihoa, ja Les Essentiels -sarjan tuotteet on suunniteltu rauhoittamaan, suojaamaan ja energisoimaan herkkää ihoa, jotta se säilyttää tasapainonsa ja terveytensä.

 

Sarja sisältää useita tuotteita, joista muutamia keskeisiä ovat:

 

 • Micellar Lotion: Tämä tuote on 3-in-1-ratkaisu, joka puhdistaa, poistaa meikin ja rauhoittaa ihoa. Se sopii kasvoille, silmille ja huulille. Micellar Lotion poistaa meikin ja epäpuhtaudet lempeästi, mukaan lukien saastepartikkelit. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois, ja se sisältää runsaasti Avène Terveyslähdevettä, mikä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

 • Revitalising Nourishing Creams: Nämä voiteet on suunniteltu erityisesti kuivalle tai erittäin kuivalle iholle. Ne sisältävät runsaasti pehmittäviä öljyjä ja Avène Terveyslähdevettä. Voiteet ravitsevat tehokkaasti ihoa ja tarjoavat pitkäkestoista lievitystä epämukavuuteen.

 • Soothing Radiance Mask: Tämä maski on suunniteltu kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa tehokkaasti. Se sisältää Avène Terveyslähdevettä ja muita ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoa palauttamaan sen luonnollisen heleyden ja kimmoisuuden. Maski auttaa myös suojaamaan ihoa päivittäisiä ympäristön haittatekijöitä vastaan.

 

Sarjan ainesosat, kuten luonnollinen punainen hedelmäuute, E-vitamiini ja Avène Terveyslähdevesi, auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta, suojaavat vapailta radikaaleilta ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

 

Kaikki Les Essentiels -sarjan tuotteet on suunniteltu sopimaan herkille ihotyypeille ja niiden koostumukset täyttävät näiden ihojen tarpeet tehokkaalla ja miellyttävällä tavalla. Sarja tarjoaa yksinkertaisia ja välttämättömiä ratkaisuja kauniin ja terveen ihon ylläpitoon herkille ihotyypeille.

 

xeraclam-collection

Avène XeraCalm A.D

Avene XeraCalm A.D on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti atooppiselle iholle, joka voi aiheuttaa epämukavaa kutinaa sekä aikuisilla että lapsilla. Sarjan tavoitteena on palauttaa ihon läpäisyesteen toiminta ja mukavuus, kun kuiva iho aiheuttaa epämiellyttäviä kutinaoireita.

 

Sarjaan kuuluu useita tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti atooppisen ihon tarpeisiin:

 

 • Soothing Concentrate (SOS-ensiapuhoito): Tämä voide on suunniteltu voimakkaaseen paikalliseen kutinaan. Se rauhoittaa kutinaa ja kuivuutta välittömästi levityksen jälkeen. Voide sopii erityisen hyvin erittäin ärtyneille ja kutiseville ihoalueille, kuten kasvoille, vartalolle ja silmäluomille..

 

 • Lipid-Replenishing Balm (Standardi rauhoittavassa hoidossa): Tämä pehmittävä hoitotuote sopii päivittäiseen käyttöön. Se rauhoittaa kutinaa ja ravitsee erittäin kuivaa ihoa tehokkaasti. Voide auttaa lievittämään kutinaa ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia.

XeraCalm A.D -tuotteiden aktiivinen ainesosa on I-MODULIA®, joka on kehitetty pitkän tutkimustyön tuloksena Avène Terveyslähdevedestä. I-MODULIA® on bioteknologinen ainesosa, joka on suunniteltu erityisesti atooppiselle iholle. Se auttaa vähentämään kutinaa ja kuivuutta sekä palauttamaan ihon mukavuuden.

 

XeraCalm A.D -tuotteet ovat turvallisia ja luotettavia. Ne perustuvat Sterile Cosmetics® -menetelmään, joka takaa, että tuotteet säilyvät steriilinä ja pilaantumattomina koko käyttöajan.

 

XeraCalm A.D -sarja tarjoaa tehokkaita hoitotuotteita atooppisen ihon rauhoittamiseen ja kutinan lievittämiseen, ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.

Avene_xera
bottom of page