top of page

Korkealaatuista kosmetiikkaa

Löydä suosikkimerkkisi!

Tarjoamme laadukkaita ja tutkittuja kosmetiikkatuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti ihonhoitoon ja hyvinvointiisi. Etsitpä sitten herkälle iholle sopivia tuotteita, aurinkosuojaa tai tehokasta kosteusvoidetta, löydät sen meiltä. 

Valikoimamme kattaa tunnetut ja suositut brändit, kuten

Aco, Atopik, Aveeno, Avéne, Bioderma, Cerave, Ducray, Eucerin, Favora, Korres, La Roche-Posay (LRP), Louis Widmer, Plantur 39, SVR, Vichy. Nämä merkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja niiden tuotteet sopivat useille eri ihotyypeille. 

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kosmetiikkatuotteita, jotka tukevat ihon terveyttä ja hyvinvointia. Selaa valikoimaamme ja löydä suosikkimerkkisi.


Kauneutesi ansaitsee vain parasta!

2.png
3.png
Ducray_logo
Korres_logo
22.png
1.png
8.png
4.png
6.png
SVR_logo
Aveeno_logo
Cerave_logo
5.png
7.png
9.png
Mount Fuji

Kosmetiikka-
passi

Haluamme palkita uskollisia asiakkaitamme, ja siksi esittelemme ylpeänä uuden kosmetiikkapassimme.

Näin se toimii:

1. Jokaisesta yli 25 euron kosmetiikkaostoksestasi saat yhden leiman. Ostaessasi esimerkiksi ihonhoitotuotteita, meikkejä tai muita kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita, olet oikeutettu leimaan.

2. Kerää neljä (4) leimaa passiisi, ja saat -50% alennuksen yhdestä valitsemastasi kosmetiikkatuotteesta.

3. Jatka ostoksiasi ja kerää kahdeksan (8) leimaa passiisi, niin saat -25% alennuksen koko kosmetiikkaostoksestasi.

Muistathan, että kerätyt leimat ovat voimassa kuuden (6) kuukauden ajan ensimmäisestä leimasta. Voit käyttää etusi milloin tahansa tämän aikarajan puitteissa.

Haluamme tehdä kauneudenhoitostasi entistäkin mukavampaa ja edullisempaa. Tule käymään ja aloita leimojen kerääminen! Tarjoamme laadukkaan valikoiman kosmetiikkatuotteita, ja kosmetiikkapassi on tapa kiittää sinua uskollisuudestasi.

bottom of page