top of page
Liity nyt kanta-asiakkaaksi ja saat liittymisetuna -20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
Keskittämis- alennuksen saat heti kassalla!-2.png
Keskittämis- alennuksen saat heti kassalla!.png

Liity kanta-asiakasohjelmaamme!

Liittyessäsi saat rahanarvoisia etuja, kuten -20 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi sekä muita tarjouksia ja palveluita. Pidämme huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle räätälöityjä etuja ja helppoutta apteekkiasioiden hoitamiseen. Tule Tori-Apteekkiin liittymään kanta-asiakkaaksi ja nauti heti eduistasi! 

01

Keskittämisalennus jopa -5 %

Kun keskität ostoksesi Tori-Apteekkiin, saat kanta-asiakkaana keskittämisalennusta ostoksistasi.

Keskittämisalennuksen perusteena ovat koko perheen edellisen 12 kuukauden aikana tekemät ostokset. Perheen muodostavat samassa taloudessa asuvat kanta-asiakkaat. Perheen ostoihin lasketaan kanta-asiakkaiksi rekisteröityneiden henkilöiden maksamat reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, lääkkeiden ei-korvattavat osuudet sekä itsehoitotuotteiden ostot.

  • Keskittämisalennuksen saat normaalihintaisista itsehoitolääkkeistä ja vapaakaupan tuotteista. (Keskittämisalennusta ei anneta tarjoustuotteista, muista alennetuista hinnoista tai reseptilääkkeistä.)

  • Saat -2,5 % keskittämisalennuksen itsehoitotuotteista, kun perheen yhteenlasketut ostot ylittävät 300 euroa. (reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, itsehoitolääkkeet ja vapaakaupan tuotteiden ostot) 

  • Kun ostot ylittävät 900 euroa, saat -5 % keskittämisalennuksen. 

Saat alennuksen heti kassalla henkilöllisyystodistusta tai Kela-korttia näyttämällä.

OSTOKSET (350 x 175 px).png

02

Kanta-asiakastarjoukset

Kanta-asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää lukuisia kuukausittain vaihtuvia, monipuolisia tuotetarjouksia mm. ravintolisistä, vitamiineista ja kosmetiikasta. Tietoa tarjouksista saat asiakaslehdestä, kotisivuilta ja uutiskirjeestä. Kanta-asiakkaana saat myös henkilökohtaisia tarjouksia uutiskirjeen välityksellä. Järjestämme myös kanta-asiakasiltoja, joissa on erikoistarjouksia.

03

Asiakaslehti

Asiakaslehdestämme löydät ajankohtaista sisältöä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liittyen sekä tietoa hyvinvoinnin uutuustuotteista. Lehden mukana saat myös voimassa olevat kuukausikohtaiset tarjoukset. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja on noudettavissa apteekista.

04

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kanta-asiakkaana saat halutessasi lääkkeillesi edullisen kotiinkuljetuksen. Kotiinkuljetuksen voit tilata puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös tehdä lääkkeiden ja muiden apteekkituotteiden sekä niiden kotiinkuljetuksen kätevästi Treet -verkkoapteekkimme kautta.

05

Uutiskirje

Tilaa Tori-Apteekin uutiskirje! Saat kuukausittain vaihtuvat tarjoukset ja hyödylliset vinkit suoraan sähköpostiisi. Liity mukaan yhteisöömme ja pidä terveytesi huippukunnossa!

06

Reseptin uusiminen

Voimme halutessasi uusia terveysasemalla määrätyt reseptit puolestasi. Palvelu koskee reseptejä, joita viranomaismääräysten mukaan voi apteekin kautta uusia. Tori-Apteekin kanta-asiakkaana saat palvelun ilmaiseksi. Lääkäri voi mahdollisesti ottaa palkkion reseptin uusimisesta.

07

Lääkekustannusten seuranta

Kanta-asiakkaana ostotietosi säilyvät kanta-asiakasrekisterissämme kuluvan ja edellisen vuoden ajan. Tältä ajalta voit halutessasi saada maksuttoman yhteenvedon reseptilääkeostoistasi asioidessasi apteekissa. Muille kuin kanta-asiakkaille ostoyhteenvedon tekeminen on maksullista. Lääkitystietoja luovutamme vain henkilökohtaisesti tai valtakirjalla. Schengen-todistuksen laatiminen on kanta-asiakkaillemme 4,5 € (muuten 9 €)

Cozy Sweatsuit
One with Nature

08

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelu auttaa sinua ottamaan oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Tämä lisää lääkehoidon turvallisuutta ja edistää lääkehoidon onnistumista. Annosjakelupalvelu on kaikkein hyödyllisin lääkkeiden käyttäjille, joilla on säännöllisesti käytössään useita eri lääkkeitä. Maksullisesta annosjakelupalvelusta ja lääkkeiden mahdolliseta kotiinkuljetuksesta teemme asiakkaan kanssa erillisen yhteistyösopimuksen.

09

Lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta

Ostaessasi reseptilääkkeesi Tori-Apteekista pyrimme varmistamaan, että lääkkeet sopivat käytettäväksi yhdessä aikaisemmin ostamiesi lääkkeiden kanssa. Tämän palvelun täysipainoinen hyödyntäminen edellyttää, että kaikki reseptilääkeostot on tehty Tori-Apteekissa. Mikäli lääkkeillä epäillään olevan vakavia yhteisvaikutuksia, varmistamme tarvittaessa luvallasi hoitavalta lääkäriltä lääkkeiden yhteiskäytön. Tallennamme asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet sekä muut mahdolliset erityistoivomukset ja pyrimme huomioimaan ne reseptipalvelussa.

bottom of page