top of page
Cerave_tuotteet

Cerave on tunnettu ja arvostettu ihonhoitobrändi, joka keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ihon terveyden ja kauneuden ylläpitämiseen. Ceraven tuotteet on suunniteltu yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa, ja ne perustuvat vahvaan tieteelliseen näyttöön sekä ymmärrykseen ihon tarpeista.

Miksi valita Cerave?

  • Ceraven tuotteet sisältävät olennaisten ceramidien yhdistelmän, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Tämä auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja suojautumaan ulkoisilta haittatekijöiltä.

  • Cerave käyttää myös kosteuttavina ainesosina hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja pitämään sen pehmeänä ja kimmoisana.

  • Kaikki Cerave-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja. Ne soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

  • Ei sisällä hajusteita, joten voit olla varma, että tuotteet ovat hellävaraisia ihollesi.


Cerave tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, mukaan lukien puhdistustuotteet, kosteusvoiteet, aurinkosuojatuotteet, silmänympärysvoiteet ja erikoistuotteet, kuten aknehoitotuotteet ja käsivoiteet. Riippumatta siitä, millaista tuotetta etsit, voit luottaa Ceraveen tarjoavan laadukkaita ratkaisuja ihosi tarpeisiin.

Woman with Face Cream

Puhdistustuotteet

Cerave tarjoaa useita erilaisia puhdistustuotteita, jotka vastaavat erilaisten iho-ongelmien tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu vaahtoavia puhdistusaineita, geelipohjaisia tuotteita, misellivesiä ja monia muita vaihtoehtoja.

Cerave Foaming Cleanser

Cerave Foaming Cleanser on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle iholle. Tämä puhdistustuote tuottaa pehmeää, mutta tehokasta vaahtoa, joka poistaa lian, ylimääräisen öljyn ja meikin jättämättä ihoa kuivaksi. Se sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaavat ihon esteettä.

Cerave Hydrating Cleanser

Cerave Hydrating Cleanser on erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu puhdistustuote. Se on hajusteeton ja hellävarainen, ja se auttaa poistamaan lian ja meikin samalla kosteuttaen ihoa. Tuote sisältää ceramideja, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka auttavat ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon.

CeraVe_HydratingCleanser-new.webp
Hydrating-foaming-oil-cleanser-473ml.webp

Cerave Hydrating Foaming Oil Cleanser

​Tämä puhdistustuote yhdistää vaahtoavan ja öljypohjaisen puhdistuksen parhaat puolet. Se sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Samalla se poistaa lian ja meikin tehokkaasti. Cerave Hydrating Foaming Oil Cleanser on ihanteellinen vaihtoehto sekaiholle, joka tarvitsee sekä puhdistusta että kosteutusta.

Cerave SA Smoothing Cleanser

Cerave SA Smoothing Cleanser on suunniteltu erityisesti niille, joilla on karheaa ihoa ja epäpuhtauksia, kuten aknea. Se sisältää salisyylihappoa, joka auttaa kuorimaan ihoa ja poistamaan kuollutta ihosolukkoa. Samalla se sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa ja vahvistavat sen suojakerrosta.

CeraVe_SACleanser_8oz_GP1_Front.webp
CeraVe_HydratingMicellarWater__Product_P

Cerave Micellar Cleansing Water

Cerave Micellar Cleansing Water on helppo tapa puhdistaa iho ilman vettä. Se poistaa lian, meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti ja virkistää ihoa. Misellivesi on erityisen kätevä vaihtoehto matkoilla tai kiireisinä päivinä.

Water

Kosteutustuotteet

Cerave kosteutustuotteet auttavat ihoasi säilyttämään kosteuden ja terveyden. Riippumatta siitä, millaista kosteutusta ihosi kaipaa, voit luottaa Ceraveen tarjoavan laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja ihon tarpeisiin.

CeraVe_FacialLotionPM_NEW_v021.webp

Cerave Facial Moisturizing Lotion

Cerave Facial Moisturizing Lotion on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät kevyttä ja tehokasta kosteusvoidetta päivittäiseen ihonhoitoon. Tämä hellävarainen voide on suunniteltu erityisesti kasvojen iholle ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Se sisältää olennaista keramidiyhdistelmää, joka vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja auttaa estämään kosteuden haihtumista. Sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Cerave Facial Moisturising Lotion SPF 30

Cerave Facial Moisturising Lotion SPF 30 on täydellinen valinta aamuisiin ihonhoitorutiineihin. Tämä kosteusvoide yhdistää tehokkaan kosteuttamisen ja laajan spektrin UV-suojan (SPF 30). Se auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta säteiltä samalla kosteuttaen ja vahvistaen ihoa. Sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka edistävät ihon terveyttä ja kimmoisuutta.

Cerave Facial Moisturising Lotion SPF 30
Cerave Facial Moisturising Lotion SPF 50

Cerave Facial Moisturising Lotion SPF 50

Cerave Facial Moisturising Lotion SPF 50 on tehokkaampi aurinkosuojavaihtoehto aamuisiin ihonhoitorutiineihin. Tämä kosteusvoide tarjoaa korkeamman suojan (SPF 50) auringon haitallisia vaikutuksia vastaan. Se sisältää samat edut kuin SPF 30 -versio, mukaan lukien kosteutuksen ja ceramidien tukeman ihon suojan. Erinomainen valinta silloin, kun aurinkosuoja on erityisen tärkeä.

Cerave Moisturising Cream

Cerave Moisturising Cream on erinomainen vaihtoehto, kun kaipaat syvempää kosteutusta ja suojaavaa voidepakettia. Tämä voide sopii kasvoille ja vartalolle, ja se auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon. Voide sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja pitävät ihon pehmeänä ja kimmoisana. Voit käyttää sitä päivittäiseen ihonhoitoon tai silloin, kun kaipaat erityisen kosteuttavaa hoitoa.

Moisturizing-cream-Latest1.webp
Moisturizing-lotion-2.webp

Cerave Moisturising Lotion

Cerave Moisturising Lotion on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat hellävaraisen ja tehokkaan kosteusvoiteen päivittäiseen ihonhoitoon. Tämä kevyt ja nopeasti imeytyvä voide auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Se sisältää ceramideja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja auttavat säilyttämään kosteutta ihossa. Cerave Moisturising Lotion sopii kasvoille ja vartalolle ja on ihanteellinen valinta kaikille ihotyypeille.

Cerave Eye Repair Cream

Cerave Eye Repair Cream on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Tämä voide auttaa vähentämään tummia silmänalusia ja turvotusta samalla kosteuttaen ja vahvistaen ihoa. Se sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka auttavat palauttamaan silmänympärysihon terveen ja nuorekkaan ulkonäön.

Cerave Eye Repair Cream
Cerave Reparative Hand Cream

Cerave Reparative Hand Cream

Cerave Reparative Hand Cream on täydellinen kumppani kuiville ja karheille käsille. Tämä voide kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa palauttamaan käsien ihon pehmeyden ja kimmoisuuden. Se sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihoa ja auttavat suojaamaan sitä ulkoisilta haittatekijöiltä.

Cerave Renewing SA Foot Cream

Cerave Renewing SA Foot Cream on suunniteltu erityisesti jalkojen ihon tarpeisiin. Tämä voide sisältää salisyylihappoa, joka auttaa kuorimaan kuollutta ihoa ja pehmentämään kovettumia. Samalla ceramidit ja hyaluronihappo kosteuttavat ja vahvistavat jalkojen ihoa. Voit käyttää tätä voidetta säännöllisesti saadaksesi pehmeät ja sileät jalat.

Cerave Renewing SA Foot Cream
Cerave SA Smoothing Cream

Cerave SA Smoothing Cream

Cerave SA Smoothing Cream on tehokas vaihtoehto, kun haluat hoitaa karheaa ja epäpuhdasta ihoa. Tämä voide sisältää salisyylihappoa, joka auttaa kuorimaan ihoa ja vähentämään epäpuhtauksia. Samalla ceramidit ja hyaluronihappo auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan ihoa ärsytykseltä. Käytä tätä voidetta säännöllisesti ihon sileyden ja puhtauden ylläpitämiseksi.

Happy Beauty Model

Akneen taipuvainen iho

Cerave Blemish Control -tuotesarja on suunniteltu erityisesti niille, jotka kamppailevat epäpuhtauksien, aknen ja ihon epätasaisen sävyn kanssa.

Cerave Blemish Control Cleanser

Cerave Blemish Control Cleanser

Cerave Blemish Control Cleanser on ihanteellinen valinta, kun taistelet epäpuhtauksia vastaan. Tämä puhdistustuote on suunniteltu erityisesti akneen taipuvalle iholle ja auttaa puhdistamaan ihon perusteellisesti poistamatta sen luonnollista kosteustasapainoa. Tuote sisältää salisyylihappoa, joka auttaa kuorimaan ihoa ja vähentämään tukkeutuneita huokosia. Samalla ceramidit ja hyaluronihappo vahvistavat ihon suojakerrosta ja kosteuttavat ihoa. Cerave Blemish Control Cleanser auttaa pitämään ihosi raikkaana ja puhtaana.

Cerave Blemish Control Gel

Cerave Blemish Control Gel on täydellinen täsmähoito aknelle ja epäpuhtauksille. Tämä kevyt geeli sisältää 4 % bentsoyyliperoksidia, joka auttaa torjumaan aknea ja hillitsemään tulehduksia. Tuote on hypoallergeeninen ja helppo levittää suoraan ongelma-alueille. Se auttaa vähentämään punoitusta, epäpuhtauksien määrää ja parantamaan ihon yleistä tilaa.

Cerave Resurfacing Retinol Serum

Cerave Resurfacing Retinol Serum on tehokas seerumi, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja tekstuuria. Se sisältää retinolia, joka on yksi tehokkaimmista ainesosista ihon uudistamisessa. Tämä seerumi auttaa vähentämään juonteita, arpia ja epätasaista ihon sävyä. Samalla se sisältää ceramideja ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Cerave Resurfacing Retinol Serum on ihanteellinen valinta, kun haluat saada tasaisemman ja kirkkaamman ihon.

bottom of page