top of page
Lrp_merkki

La Roche-Posay on ranskalainen ihonhoitotuotemerkki, joka on erikoistunut dermatologisesti testattuihin ja korkealaatuisiin ihonhoitotuotteisiin. Brändi on saanut vahvan maineen ja luottamuksen ihotautilääkäreiden, farmaseuttien ja kuluttajien keskuudessa ympäri maailmaa. La Roche-Posayn tuotteet perustuvat vahvaan tieteelliseen osaamiseen ja lääketieteelliseen tutkimukseen, ja ne on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ihon tarpeisiin ja haasteisiin.
 

 • La Roche-Posay tekee tiivistä yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa tuotteidensa kehittämisessä. Tämä antaa brändille vahvan tieteellisen perustan ja varmistaa, että tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ihonhoidossa.

 • La Roche-Posayn tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja ovat usein hypoallergeenisia sekä sisältävät vähemmän ärsyttäviä ainesosia. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, joilla on herkkä iho.

 • Brändi käyttää korkealaatuisia ainesosia tuotteissaan ja suosii aineosia, jotka on osoitettu olevan tehokkaita ihonhoidossa, kuten hyaluronihappo, niacinamide, termisestä lähdevedestä saatavat mineraalit ja antioksidantit.

 • La Roche-Posay tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka kattavat erilaiset ihonhoitotarpeet, mukaan lukien aurinkosuojatuotteet, puhdistustuotteet, kosteusvoiteet, aknetuotteet, anti-age-tuotteet ja paljon muuta.

 • Brändi on myös sitoutunut ympäristövastuuseen ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotteidensa valmistuksessa ja pakkauksissa.


La Roche-Posayn tuotemerkki tunnetaan korkealaatuisista ja luotettavista ihonhoitotuotteistaan, jotka auttavat ihmisiä ylläpitämään ja parantamaan ihonsa terveyttä. Brändi on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka etsivät dermatologien suosittelemia ja tutkittuja ihonhoitotuotteita.

LRP-Anthelios

La Roche-Posayn Anthelios -tuotesarja on laajalti tunnettu ja arvostettu aurinkosuojatuotteiden valikoima, joka tarjoaa tehokasta suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä samalla kun se ottaa huomioon ihon herkkyyden ja erityistarpeet. Brändi on erikoistunut korkealaatuisiin dermatologisiin ihonhoitotuotteisiin, ja Anthelios-tuotesarja ei tee poikkeusta. Tämä aurinkosuojasarja on suunniteltu ihon suojaamiseen auringon vaikutuksilta, estämään auringon aiheuttamia vahinkoja ja samalla tarjoamaan kevyen ja miellyttävän koostumuksen.
 
Anthelios-tuotesarja sisältää monenlaisia aurinkosuojatuotteita, mukaan lukien:
 

 • Anthelios Melt-in Milk Sunscreen: Aurinkovoide, joka sulaa iholle ja tarjoaa korkean suojan UV-säteitä vastaan. Se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja sopii myös lapsille.

 • Anthelios Dry Touch Sunscreen: Aurinkovoide, joka on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se jättää ihon mattapintaiseksi ja on ihanteellinen valinta rasvaiselle ja sekaiholle.

 • Anthelios Ultra-Light Sunscreen Fluid: Kevyt aurinkovoide, joka tarjoaa korkean suojan. Se on erityisen sopiva päivittäiseen käyttöön ja voi toimia hyvin meikin alla.

 • Anthelios Clear Skin Dry Touch Sunscreen: Aurinkovoide, joka on suunniteltu erityisesti akne- ja epäpuhtaasta ihosta huolehtimiseen. Se auttaa kontrolloimaan öljyisyyttä ja ehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntymistä.

 • Anthelios Lip Sunscreen Stick: Huulivoide, joka suojaa huulia auringon haitallisilta vaikutuksilta ja kosteuttaa niitä.

 
Anthelios-tuotteet tarjoavat laajaa UV-suojausta, mukaan lukien UVA- ja UVB-suojaa, ja niissä käytetään edistyneitä aurinkosuojateknologioita. Tuotteet ovat yleensä hypoallergeenisia, eivät sisällä hajusteita ja ovat suunniteltu huomioimaan herkän ihon tarpeet.
 
La Roche-Posayn Anthelios -tuotesarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat suojata ihoaan auringon haitallisilta säteiltä samalla kun he ottavat huomioon ihon terveyden ja herkkyyden. Sarja on voittanut useita palkintoja ja on suosittu sekä ihotautilääkäreiden että kuluttajien keskuudessa.

LRP-Hydraphase

La Roche-Posay Hydraphase on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kosteusköyhälle iholle. Tämä ranskalainen ihonhoitobrändi on tunnettu korkealaatuisista ja dermatologisesti testatuista tuotteistaan, ja Hydraphase-sarja ei ole poikkeus. Tämä sarja tarjoaa tehokkaita kosteutustuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan sitä ulkoisilta haittatekijöiltä.
 
Hydraphase-sarja sisältää useita erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin iho-ongelmiin ja tarpeisiin. Tärkein ainesosa näissä tuotteissa on La Roche-Posayn oma termalinen lähdevesi, joka tunnetaan rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Tämä vesi auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria ja pitämään sen kosteutettuna.
 
Hydraphase-tuotesarja sisältää muun muassa:
 

 • Hydraphase Intense Serum: Tämä seerumi on suunniteltu syväkosteuttamaan ihoa ja tekemään siitä pehmeän ja kimmoisan. Se auttaa myös tasoittamaan ihon tekstuuria.

 • Hydraphase Intense Legere: Kevyt kosteusvoide, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle. Se auttaa ylläpitämään kosteustasapainoa ilman, että iho tuntuu liian rasvaiselta.

 • Hydraphase Intense Riche: Tämä kosteusvoide on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Se tarjoaa syvää kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ihoa.

 • Hydraphase UV Intense Legere: Kosteusvoide, jossa on aurinkosuoja SPF 20. Se suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä samalla kun kosteuttaa sitä.

 
La Roche-Posay on sitoutunut tarjoamaan tuotteita, jotka ovat turvallisia herkälle iholle, ja Hydraphase-sarja noudattaa tätä periaatetta. Se on hypoallergeeninen ja sopii hyvin herkälle iholle, ja siinä on myös monia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti ihonhoitotarpeisiin, kuten punoitukseen, kuivuuteen ja ikääntymisen merkkeihin.
 
La Roche-Posay Hydraphase on siis luotettava valinta, kun halutaan kosteuttaa ja hoitaa ihoa, erityisesti silloin, kun iho on altis kuivuudelle tai ärsytyksille. Brändin maine dermatologisesta laadusta ja herkälle iholle sopivista tuotteista tekee siitä suositun valinnan monille ihonhoitotietoisille kuluttajille.
 

LRP-Physiological

La Roche-Posay Physiological -tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan lempeitä ja tehokkaita ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Brändi on tunnettu korkealaatuisista, dermatologisesti testatuista tuotteistaan, ja Physiological-sarja ei tee poikkeusta. Tämä sarja korostaa ihon fysiologista tasapainoa ja pyrkii tarjoamaan tuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja auttavat ylläpitämään ihon terveyttä ja hyvinvointia.
 
Physiological-sarja sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita, mukaan lukien:
 

 • Physiological Micellar Solution: Puhdistusvesi, joka poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti samalla kun se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

 • Physiological Cleansing Gel: Puhdistusgeeli, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

 • Physiological Soothing Lotion: Kasvovesi, joka täydentää puhdistuksen ja auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

 • Physiological Ultra-Fine Scrub: Kuorintavoide, joka auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja parantaa ihon tekstuuria.

 • Physiological Eye Makeup Remover: Silmämeikin poistoaine, joka poistaa meikin hellävaraisesti ja sopii myös herkille silmille.

 
Tämän sarjan tuotteet on suunniteltu pitäen mielessä ihon herkkyys ja tasapaino. Ne ovat hypoallergeenisia, eivät sisällä saippuaa, alkoholia tai muita ihoärsyttäviä ainesosia. La Roche-Posay on tehnyt yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa kehittääkseen nämä tuotteet, mikä antaa niille vahvan lääketieteellisen taustan ja luotettavuuden.
 
Physiological-sarja tarjoaa lempeitä ja silti tehokkaita tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon terveyttä ja puhtautta. Se on suosittu valinta niille, jotka haluavat varmistaa, että heidän ihonhoitotuotteensa eivät aiheuta ärsytystä ja että ne tukevat ihon luontaista tasapainoa.
 

LRP-Toleriane

La Roche-Posayn Toleriane -tuotesarja on suunniteltu erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle. Brändi on tunnettu korkealaatuisista dermatologisista tuotteistaan, ja Toleriane-sarja ei ole poikkeus. Tämä sarja keskittyy tarjoamaan hellävaraisia ja rauhoittavia ihonhoitotuotteita, jotka auttavat vähentämään ihoärsytystä, punoitusta ja muita epämukavia ihon oireita.
 
Toleriane-sarja sisältää useita tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan herkän ihon tarpeisiin, mukaan lukien:
 

 • Toleriane Purifying Foaming Cleanser: Puhdistusvaahto, joka poistaa hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet iholta samalla kun se säilyttää ihon luontaisen kosteustasapainon.

 • Toleriane Ultra Moisturizing Cream: Kosteusvoide, joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Se auttaa rauhoittamaan ihoa ja tarjoamaan sille tarvittavaa kosteutta.

 • Toleriane Double Repair Face Moisturizer: Tämä kosteusvoide on suunniteltu kosteusköyhälle iholle ja sisältää myös aurinkosuojan (SPF 30). Se suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä samalla kun kosteuttaa sitä.

 • Toleriane Ultra Night Cream: Yövoide, joka auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa yön aikana.

 
La Roche-Posay Toleriane-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja vapaita hajusteista, alkoholista ja muita ihoärsyttäviä ainesosia. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan herkälle iholle, joka taipuu ärsytykseen ja reaktioihin. Sarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, mikä antaa sille vahvan lääketieteellisen taustan ja luotettavuuden.
 
Toleriane-sarja pyrkii tarjoamaan rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita, jotka auttavat herkkää ihoa säilyttämään tasapainonsa ja tuntumaan mukavalta. Tämä tekee siitä suositun valinnan niille, jotka etsivät ihonhoitotuotteita, jotka ovat herkälle iholle sopivia ja vähentävät ärsytystä.
 

LRP-Cicaplast

La Roche-Posayn Cicaplast -tuotesarja on suunniteltu erityisesti iholle, joka tarvitsee tehokasta rauhoitusta, korjausta ja uudistamista. Tämä sarja on erityisen suosittu ihonhoidossa, kun iho on ärtynyt, vaurioitunut, kuiva tai herkkä. Cicaplast-tuotteet perustuvat La Roche-Posayn dermatologiseen asiantuntemukseen ja sisältävät ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihon kunnon nopeasti ja tehokkaasti.
 
Cicaplast-sarjaan kuuluu useita tuotteita, kuten mm.
 

 • Cicaplast Baume B5: Monitoimintoinen voide, joka auttaa rauhoittamaan ja korjaamaan ihoa. Sitä voidaan käyttää ärtynyttä ihoa rauhoittamaan, kuivia kohtia kosteuttamaan ja ihon suojamuuria vahvistamaan.

 • Cicaplast Mains: Käsivoide, joka auttaa hoitamaan kuivia ja halkeilevia käsien ihoalueita. Se kosteuttaa ja suojaa ihoa päivittäisessä käsienhoidossa.

 • Cicaplast Lips: Huulivoide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa kuivia ja halkeilevia huulia.

 • Cicaplast Gel B5: Kevyt ja rauhoittava geeli, joka auttaa lievittämään ihoärsytystä ja punoitusta. Se sopii erityisesti ärsytysten, auringonpolttamien ja pienten haavojen hoitoon.

 
Cicaplast-tuotteet sisältävät usein rauhoittavia ainesosia, kuten panthenolia ja termistä lähdevettä, jotka auttavat lievittämään ihoärsytystä ja edistämään ihon paranemista. Ne ovat hypoallergeenisia ja sopivat myös herkälle iholle. Tuotteet ovat usein tuoksuttomia ja säilöntäaineettomia, mikä tekee niistä hyvän valinnan herkälle iholle.
 
Cicaplast-sarja on erinomainen valinta silloin, kun iho kaipaa erityistä huolenpitoa ja korjausta, olipa kyse sitten äkillisestä ärsytyksestä, kuivuudesta tai haavoista. La Roche-Posayn vahva maine ja sitoutuminen dermatologiseen laatutuotteisiin tekevät Cicaplast-tuotteista suositun valinnan monille ihonhoitoa kaipaaville kuluttajille.
 

LRP-Lipikar

La Roche-Posayn Lipikar -tuotesarja on suunniteltu erityisesti kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle tarjoten tehokkaita ratkaisuja ihon kosteuttamiseen ja rauhoittamiseen. La Roche-Posay on tunnettu dermatologisesti testatuista ja korkealaatuisista ihonhoitotuotteistaan, ja Lipikar-sarja ei ole poikkeus. Tämä sarja korostaa ihon hyvinvointia ja tasapainoa, ja se on suunniteltu erityisesti ihonhoitoon, kun iho on kuiva, kutiseva, ärtyvä tai altis allergisille reaktioille.
 
Lipikar-sarjaan kuuluu monenlaisia tuotteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan ihon kosteutusta, suojausta ja rauhoitusta. Joitakin esimerkkejä Lipikar-tuotteista ovat:
 

 • Lipikar Baume AP+M: Monitoimintoinen kosteusvoide, joka auttaa rauhoittamaan kuivaa ja kutisevaa ihoa. Se sopii erityisesti atooppiselle iholle ja auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria.

 • Lipikar Syndet AP+: Puhdistusgeeli, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle. Se puhdistaa hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet iholta samalla kun se rauhoittaa ja kosteuttaa.

 • Lipikar Stick AP+: Kätevä hoitotuote, joka on suunniteltu paikalliseen käyttöön. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa pienillä kuivilla alueilla, kuten huulilla, käsissä ja kyynärpäissä.

 • Lipikar Balm AP+: Monitoimintoinen kosteusvoide, joka auttaa rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa. Se on erinomainen valinta kuivan ja ärtyvän ihon hoitoon.

 
Lipikar-tuotteet sisältävät usein ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten karbamidia, sheavoita ja niacinamidia. Ne ovat hypoallergeenisia, eivät sisällä hajusteita tai muita ihoärsyttäviä ainesosia ja ovat usein suositeltuja ihotautilääkäreiden toimesta.
 
Lipikar-sarja tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. La Roche-Posayn vahva sitoutuminen dermatologiseen laatuun ja laadukkaisiin ainesosiin tekee Lipikar-tuotteista luotettavia valintoja ihonhoidossa.
 

LRP-Pigmentclar

La Roche-Posay Pigmentclar -tuotesarja on suunniteltu erityisesti iho-ongelmien hoitoon, jotka liittyvät epätasaiseen ihonsävyyn ja pigmenttimuutoksiin. Tämä sarja tarjoaa ratkaisuja ihon kirkastamiseen ja yhtenäistämiseen, jolloin se on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla on hyperpigmentaatio-ongelmia, kuten pigmenttiläiskiä, epätasaisia tummia kohtia tai ihon sävyn muutoksia.
 
Pigmentclar-tuotesarjaan kuuluu useita tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan korjaamaan ja estämään ihon epätasaista pigmenttiä.

 • Pigmentclar Serum: Tehokas seerumi, joka auttaa kirkastamaan ja yhtenäistämään ihotonusta. Se sisältää ainesosia, kuten ferulahappoa ja phe-resorcinolia, jotka auttavat vähentämään pigmenttiläiskiä ja estämään niiden uudelleen muodostumisen.

 • Pigmentclar Eyes: Silmänympärysvoide, joka on suunniteltu vähentämään tummia silmänalusia ja ihon epätasaisuuksia silmien ympärillä. Se auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan silmänympärysihoa.

 • Pigmentclar UV SPF 30: Päivävoide, joka sisältää aurinkosuojan (SPF 30) ja auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta säteiltä samalla kun se vähentää pigmenttimuutosten näkyvyyttä.

 
Pigmentclar-tuotteet sisältävät usein ihoa kirkastavia ja pigmenttimuutoksia vähentäviä ainesosia, kuten niacinamidia ja LHA:ta. Ne on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia ja ne ovat sopivia kaikille ihotyypeille.
 
La Roche-Posayn Pigmentclar-sarja on suosittu valinta niille, jotka kamppailevat epätasaisten pigmenttivirheiden kanssa ja haluavat yhtenäistää ihonsävyään. Sarja perustuu vahvaan dermatologiseen asiantuntemukseen ja tarjoaa tuotteita, jotka auttavat vähentämään ja ehkäisemään pigmenttivirheitä tehokkaasti.
 

LRP-Meikit

La Roche-Posay Toleriane-meikit on suunniteltu erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle, tarjoten ihonhoidon lisäksi meikkituotteita, jotka ovat hellävaraisia, hypoallergeenisia ja sopivia ihmisille, jotka ovat taipuvaisia ihoärsytyksiin, punoitukseen ja allergisiin reaktioihin. Nämä meikit yhdistävät laadukkaat koostumukset ja vahvan ihonhoitoasiantuntemuksen tarjoten samalla luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.
 

 • Toleriane Teint Foundation: Meikkivoide on suunniteltu antamaan tasaisen ja luonnollisen ihonsävyn, samalla kun se peittää punoitusta ja muita ihon epätäydellisyyksiä. Se on hypoallergeeninen ja sopii herkälle iholle.

 • Toleriane Teint Concealer: Peitevoide, joka auttaa peittämään tummia silmänalusia ja muita ihon epäkohia. Se on hellävarainen iholle ja sopii herkälle iholle.

 • Toleriane Teint Blush: Poskipuna, joka antaa kasvoille raikkaan ja terveen hehkun. Se on suunniteltu reagoimaan ihon pH:aan ja tuomaan luonnollisen punan poskille.

 • Toleriane Teint Loose Setting Powder: Kiinnityspuuteri, joka auttaa kiinnittämään meikin paikoilleen ja vähentämään ihon kiiltoa. Se sopii herkälle iholle ja auttaa säilyttämään meikin raikkauden.

 
Toleriane-meikit sisältävät usein rauhoittavia ainesosia, kuten termistä lähdevettä ja niacinamidia, jotka auttavat vähentämään ihoärsytystä ja ylläpitämään ihon terveyttä. Ne ovat yleensä tuoksuttomia ja säilöntäaineettomia, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan herkälle iholle.
 
La Roche-Posayn Toleriane-meikit ovat suosittuja valintoja niille, jotka haluavat sekä ihonhoidon että meikkituotteiden yhdistelmän, joka ei ärsytä herkkää ihoa. Nämä tuotteet perustuvat vahvaan dermatologiseen asiantuntemukseen ja ovat suunniteltu tarjoamaan luonnollisen kauniin meikin samalla kun ne suojaavat ja hoitavat ihoa.
 

LRP-Effaclar

La Roche-Posayn Effaclar -tuotesarja on suunniteltu erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, tarjoten tehokkaita ratkaisuja aknen ja epäpuhtauksien hoitoon. Tämä sarja perustuu La Roche-Posayn vahvaan dermatologiseen asiantuntemukseen ja tarjoaa tuotteita, jotka auttavat tasapainottamaan öljyistä ihoa, puhdistamaan huokosia ja ehkäisemään epäpuhtauksia. Effaclar-tuotesarjaan kuuluu monenlaisia tuotteita, jotka on suunniteltu aknen ja rasvaisen ihon hoitoon. 
 

 • Effaclar Gel Cleanser: Puhdistusgeeli, joka poistaa lian, ylimääräisen öljyn ja epäpuhtaudet iholta samalla kun se säilyttää ihon kosteustasapainon.

 • Effaclar Duo (+): Hoitovoide, joka auttaa vähentämään finnejä ja mustapäitä sekä ehkäisemään niiden uusiutumista. Se sisältää salisyylihappoa ja linolihappoa, jotka auttavat puhdistamaan ja rauhoittamaan ihoa.

 • Effaclar Mat: Päivävoide, joka auttaa kontrolloimaan ihon liiallista kiiltoa ja tekee ihosta mattapintaisen. Se sopii rasvaiselle iholle ja auttaa pitämään ihon raikkaana.

 • Effaclar Micellar Water: Puhdistusvesi, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta ilman hankausta. Se on lempeä iholle ja auttaa puhdistamaan ja raikastamaan ihoa.

 
Effaclar-tuotteet sisältävät usein ainesosia, kuten salisyylihappoa ja LHA:ta, jotka auttavat avaamaan tukkeutuneita huokosia ja vähentämään aknea ja epäpuhtauksia. Ne ovat hypoallergeenisia, eivät sisällä saippuaa ja ovat usein tuoksuttomia.
 
La Roche-Posayn Effaclar-sarja on erinomainen valinta niille, joilla on rasvainen iho ja taipumusta akneen. Sarja tarjoaa tehokkaita ja samalla hellävaraisia ratkaisuja, jotka auttavat puhdistamaan ja hoitamaan ihoa sekä vähentämään aknen ja epäpuhtauksien näkyvyyttä. Se perustuu vahvaan tieteelliseen taustaan ja on suosittu dermatologien keskuudessa.

 

LRP-HyaluB5

La Roche-Posayn Hyalu B5 -tuotesarja on suunniteltu erityisesti ihon kosteutukseen, kiinteyttämiseen ja juonteiden tasoittamiseen. Tämä sarja perustuu tehokkaisiin kosteuttaviin ja anti-age-ominaisuuksiin, ja se on suunniteltu tarjoamaan ihonhoitotuotteita, jotka auttavat ihoa säilyttämään nuorekkaan hehkun ja elastisuuden. Hyalu B5-tuotesarjaan kuuluu monenlaisia tuotteita, jotka on suunniteltu kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa.
 

 • Hyalu B5 Serum: Tämä seerumi sisältää hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa ja täyttämään juonteita. Se auttaa myös kiinteyttämään ihoa ja antamaan sille täyteläisen tunteen.

 • Hyalu B5 Eyes: Silmänympärysvoide, joka on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Se auttaa vähentämään silmänympärysjuonteita ja turvotusta samalla kun se kosteuttaa ihoa.

 • Hyalu B5 Cream: Päivä- ja yövoide, joka auttaa kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa ihoa säilyttämään nuorekkaan ilmeensä.

 
Hyalu B5-tuotteet sisältävät yleensä korkealaatuisia hyaluronihapon muotoja, jotka sitovat kosteutta ihoon ja auttavat tasoittamaan juonteita ja ryppyjä. Ne ovat hypoallergeenisia ja sopivia herkälle iholle. Tuotteet on suunniteltu auttamaan ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja kimmoisuutensa, mikä tekee niistä hyvän valinnan niille, jotka etsivät anti-age-ratkaisuja ja kosteuttavia tuotteita.
 
La Roche-Posayn Hyalu B5 -tuotesarja perustuu brändin vahvaan dermatologiseen asiantuntemukseen ja tarjoaa ihonhoitotuotteita, jotka auttavat pitämään ihon nuorekkaana ja terveenä. Sarja on suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat panostaa kosteuttavaan ja anti-age-ihonhoitoon.
 

bottom of page