top of page
EucerinTuotemerkki

Eucerin on tunnettu ja arvostettu saksalainen kosmetiikkamerkki, joka on omistautunut laadukkaiden ja tehokkaiden ihonhoitotuotteiden kehittämiseen. Yhtiöllä on pitkä historia ja vahva maine ihonhoitoalan ammattilaisten ja kuluttajien keskuudessa. Se tunnetaan erityisesti siitä, että se yhdistää tieteellisen asiantuntemuksen ja innovaation tuotteisiinsa tarjotakseen ihonhoidon ratkaisuja erilaisille iho-ongelmille.
 

Eucerin on luottanut dermatologien, apteekkien ja ihoalan ammattilaisten asiantuntemukseen yli sata vuotta. Yritys on tiiviisti yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa tuotteiden kehittämisessä, mikä takaa niiden tehokkuuden ja ihon turvallisuuden.

 

 • Eucerin-tuotteet ovat korkealaatuisia ja testattuja. Niiden tarkkaan harkitut koostumukset sisältävät huolellisesti valittuja ainesosia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten iho-ongelmien tarpeisiin.

 • Eucerin tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, jotka kattavat kaikki tarpeet aina perusihonhoidosta erikoishoitotuotteisiin. Valikoima sisältää kosteusvoiteita, aurinkosuojatuotteita, puhdistustuotteita ja paljon muuta.

 • Eucerin perustaa tuotteidensa kehittämisen tiukkaan tieteelliseen tutkimukseen ja innovaatioon. Yritys pyrkii yhdistämään uusimmat tieteelliset edistysaskeleet ihonhoitoon ja dermatologiaan.

 • Eucerin tarjoaa myös monia tuotesarjoja, jotka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Nämä tuotteet ovat hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja, mikä tekee niistä ihanteellisia herkän ja ärtynyttä ihoa omaaville asiakkaille.

 • Yritys on jatkuvasti sitoutunut innovaatioon ja uusimman tieteellisen tutkimuksen hyödyntämiseen. Tämä mahdollistaa Eucerinin pysymisen ajan hermolla ja tuotteiden jatkuvan kehittämisen.

 • Eucerin kiinnittää huomiota tuotteidensa käyttökokemukseen. Niiden koostumukset ovat miellyttäviä käyttää ja moniin tuotteisiin sisältyy myös aurinkosuojatekijöitä, mikä on tärkeä tekijä ihonhoidossa.

 
Eucerin on siis luotettava valinta niille, jotka haluavat korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat tieteeseen ja asiantuntemukseen. Heidän valikoimastaan löytyy vaihtoehtoja eri ihotyypeille ja iho-ongelmille, tehden ihonhoidosta helppoa ja tehokasta.

 

Näyttökuva 2023-10-15 kello 23.17.13.png

Eucerin Aquaphor on laadukas ja monipuolinen ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon. Tuotesarjan kulmakivi on Aquaphorin alkuperäinen voide, joka on tunnettu erinomaisista kosteuttavista ja suojaavista ominaisuuksistaan. Tämä voide on suunniteltu auttamaan ihoa paranemaan erilaisista vaurioista ja tarjoamaan tehokasta kosteutusta kuivalle iholle.
 
Eucerin Aquaphor -sarjaan kuuluvat tuotteet tarjoavat hellävaraista ja tehokasta hoitoa useille iho-ongelmille, kuten:
​​

 • Eucerin Aquaphor -voiteet auttavat palauttamaan kosteuden ihoon ja suojaavat sitä kuivumiselta.

 • Sarjaan kuuluu tuotteita, jotka ovat erityisen hyödyllisiä kuiville käsille ja jaloille, erityisesti kylminä ja kuivina vuodenaikoina.

 • Eucerin Aquaphor voi auttaa parantamaan pieniä haavaumia, hiertymiä ja ihon halkeamia nopeammin ja tehokkaammin.

 • Sarjaan kuuluvat voiteet voivat auttaa säilyttämään tatuointien värien kirkkauden ja suojaamaan ihoa paranemisvaiheessa.


 Eucerin Aquaphor -sarjan tuotteet tunnetaan seuraavista ominaisuuksista:
 

 • Tuotteet sopivat herkälle iholle ja ovat hajusteettomia.

 • Voiteet kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.

 • Tuotteet on testattu allergioiden varalta.

 
Joitakin suosittuja Eucerin Aquaphor -tuotteita ovat Aquaphorin alkuperäinen voide, joka sopii monenlaiseen ihonhoitoon, sekä Aquaphorin Lip Repair -huulivoide, joka auttaa pitämään huulet kosteutettuina ja terveinä.
 
Yhteenvetona Eucerin Aquaphor -sarja tarjoaa monipuolisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat erityisen hyödyllisiä kuivalle ja vaurioituneelle iholle sekä useille muille iho-ongelmille. Sarja on tunnettu laadustaan ja monipuolisuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan ihonhoitoon.

EucerinAnti-redness

Eucerin Anti-Pigment on korkealaatuinen ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti ihon hyperpigmentaation eli epätasaisen pigmentoinnin hoitoon. Hyperpigmentaatio ilmenee ihon tummina läiskinä, pigmenttipaikkoina ja epätasaisina ihon sävyinä. Tämä Eucerin-sarja tarjoaa tehokkaita ratkaisuja näiden iho-ongelmien korjaamiseen ja samalla auttaa parantamaan ihon yleistä ulkonäköä ja sävyä.
 
Eucerin Anti-Pigment -sarjaan kuuluvat tuotteet auttavat vähentämään ja tasoittamaan ihon epätasaista pigmentaatiota monin eri tavoin. Sarjaan sisältyy seuraavia ominaisuuksia ja hyötyjä:

 • Tuotteet sisältävät ainesosia, kuten B-resorsinolia ja hyaluronihappoa, jotka auttavat vähentämään olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja ehkäisemään uusien syntymistä.

 • Sarjan tuotteet auttavat kirkastamaan ihon sävyä ja antavat iholle terveemmän hehkun.

 • Useimmat Anti-Pigment -sarjan tuotteet sisältävät myös UV-suoja-aineita, jotka auttavat suojaamaan ihoa lisävaurioilta auringon UV-säteilyltä.

 • Tuotteet tarjoavat myös kosteutusta, mikä on tärkeää ihon yleisen terveyden ja elinvoiman ylläpitämiseksi.

 
Eucerin Anti-Pigment -sarja on kehitetty tiukan laadunvalvonnan ja tieteellisen tutkimuksen perusteella. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat herkälle iholle. Sarjan tavoitteena on antaa iholle tasainen, kirkas ja terve sävy, samalla kun se torjuu hyperpigmentaatiota.
 
Joitakin suosittuja Eucerin Anti-Pigment -sarjan tuotteita ovat Anti-Pigment Spot Corrector -paikallisesti käytettävä seerumi, Anti-Pigment Dual Serum -tarkkuusseerumi, ja Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoide, joka tarjoaa korkean suojan auringon haitallisilta säteiltä.
 
Eucerin Anti-Pigment -tuotesarja on suosittu valinta niille, jotka haluavat tasoittaa ihonsa sävyä ja saavuttaa selkeämmän ja tasaisemman ihon ilman hyperpigmentaatiota. Sarjan tuotteet ovat tieteellisesti perusteltuja ja luotettavia ihonhoitoratkaisuja, jotka auttavat palauttamaan ihon kauneuden.
 

Eucerin_atocontrol

Eucerin AtoControl on ihonhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan helpotusta ja hoitoa kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Atooppinen iho on yleinen iho-ongelma, joka voi aiheuttaa ärsytystä, punoitusta, kutinaa ja kuivuutta. Eucerin AtoControl -sarja tarjoaa monipuolisia tuotteita, jotka auttavat tehokkaasti hallitsemaan ja hoitamaan atooppista ihoa sekä ylläpitämään sen kosteustasapainoa.
 
Eucerin AtoControl -sarjan tuotteet sisältävät useita ominaisuuksia ja hyötyjä, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon atooppisesta ihosta kärsiville:
 

 • Sarjan tuotteet tarjoavat intensiivistä kosteutusta kuivalle iholle. Ne auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta ja pitämään ihon terveenä.

 • Atooppinen iho voi aiheuttaa voimakasta kutinaa. Sarjan voiteet ja balsamit auttavat rauhoittamaan ja lieventämään kutinaa.

 • Kaikki Eucerin AtoControl -sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, ja ne sopivat herkälle ja atooppiselle iholle.

 • Sarjan tuotteet on valmistettu ainesosista, jotka ovat tunnetusti hyvin siedettyjä, mikä vähentää allergisten reaktioiden riskiä.

 • Eucerin AtoControl -sarjan tuotteet soveltuvat kaikenikäisille, joten niitä voi käyttää sekä aikuiset että lapset, joilla on atooppinen iho.

 
Joitakin suosittuja Eucerin AtoControl -sarjan tuotteita ovat AtoControl Bath and Shower Oil -kylpy- ja suihkuöljy, AtoControl Face Care Cream -kasvovoide, ja AtoControl Body Care Lotion -vartalovoide. Nämä tuotteet auttavat ylläpitämään ihon pehmeyttä ja joustavuutta.
 
Eucerin AtoControl -tuotesarja on loistava valinta niille, jotka haluavat helpotusta atooppisesta ihosta johtuviin oireisiin, kuten kuivuuteen ja kutinaan. Sarja tarjoaa lempeitä ja tehokkaita hoitotuotteita, jotka auttavat saavuttamaan rauhoittavan ja terveen ihon.

EucerinDeo

Eucerin Deodorantit & Antiperspirantit on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suojaa hikoilua ja epämiellyttäviä hajuja vastaan, samalla kun se pitää ihon terveenä ja hyvinvoivana. Sarja tarjoaa erilaisia deodorantteja ja antiperspirantteja, jotka sopivat eri ihotyypeille ja tarpeisiin. Eucerin tunnetaan laadukkaista ihonhoitotuotteistaan, ja Deodorantit & Antiperspirantit ei ole poikkeus.
 
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut Eucerin Deodorantit & Antiperspirantit -tuotesarjassa ovat:
 

 • Sarjan tuotteet tarjoavat pitkäaikaista suojaa hikoilua ja epämiellyttäviä hajuja vastaan. Ne auttavat pitämään ihon raikkaana ja kuivana koko päivän.

 • Eucerin tuotteissa yhdistyvät deodoranttien ja antiperspiranttien tehokkuus sekä ihonhoitavat ominaisuudet. Ne on suunniteltu vähentämään ärsytystä ja kosteuden aiheuttamaa epämukavuutta.

 • Tuotteissa käytetyt ainesosat ovat huolella valittuja ja sopivat herkälle iholle. Niitä on testattu dermatologisesti, ja ne vähentävät allergisten reaktioiden riskiä.

 • Sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti kainaloiden iholle, mutta myös niille, joilla on taipumusta herkistymään helposti deodoranttien ja antiperspiranttien käytön seurauksena.

 • Eucerin tarjoaa erilaisia tuotevaihtoehtoja, kuten suihkemuotoiset deodorantit, roll-on-tuotteet ja suihkeet. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi valita itselleen sopivan tuotteen.

 

Eucerin Deodorantit & Antiperspirantit on suunniteltu täyttämään käyttäjien tarpeet ja odotukset, kun kyseessä on päivittäinen deodoranttien ja antiperspiranttien käyttö. Se tarjoaa luotettavaa suojaa, samalla kun se huolehtii ihon hyvinvoinnista ja mukavuudesta. Tuotteet auttavat pitämään raikkaan ja miellyttävän olon koko päivän ajan.

Eucerin DermatoCLEAN

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] -sarja on osa Eucerinin huolella suunniteltua ihonhoitotuotesarjojen kokoelmaa. Tämä sarja on erityisesti kehitetty tehokkaaseen ja hellävaraiseen ihonpuhdistukseen ja se sopii kaikille ihotyypeille. Sarja perustuu Eucerinin sitoutumiseen korkeaan laatuun ja ihon terveyteen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan päivittäiseen ihonhoitoon.
 
Alla on joitakin Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] -sarjan tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja:

 • Sarjan tuotteissa yhdistyvät ihon puhdistus ja kosteuttaminen tehokkaasti. Puhdistus ei vain poista lian, meikin ja epäpuhtaudet, vaan myös jättää ihon kosteutetuksi.

 • Sarja hyödyntää hyaluronihappoa, joka on tunnettu kosteuttavasta ja ihoa täyteläistävästä vaikutuksestaan. Se auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon ja antaa sille täyteläisen tunteen.

 • Tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat herkälle iholle. Ne on suunniteltu vähentämään ärsytystä ja punoitusta.

 • Sarjan tuotteissa käytetyt ainesosat on huolella valittu ja testattu dermatologisesti. Ne vähentävät allergisten reaktioiden riskiä.

 • Sarja tarjoaa erilaisia puhdistusmuotoja, kuten puhdistusvoiteita ja -geelejä sekä silmämeikin poistoaineita. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi valita itselleen sopivan tuotteen ja puhdistustavan.

 • Sarjassa on erityinen tuote silmämeikin poistoon, joka on hellävarainen herkälle silmänympärysiholle ja sopii erinomaisesti silmämeikin poistoon.

 
Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] -sarja tarjoaa käyttäjilleen laadukkaita puhdistustuotteita, jotka puhdistavat ihon perusteellisesti samalla kun ne kosteuttavat ja hoitavat sitä. Sarjan tuotteet auttavat pitämään ihon raikkaana ja terveenä, ja niitä voi käyttää päivittäisenä osana ihonhoitorutiinia.

 

Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti vastustamaan ikääntymisen merkkejä ja palauttamaan ihon kimmoisuus. Tämä sarja hyödyntää hyaluronihappoa, joka on voimakas kosteuttaja ja auttaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita. Se on osa Eucerinin sitoutumista korkeaan laatuun ja ihon terveyteen, ja se tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät erilaisia iho-ongelmia.
 
Alla on joitakin Eucerin Hyaluron-Filler -sarjan tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja:

 • Sarja keskittyy ryppyjen ja juonteiden vähentämiseen. Hyaluronihappo auttaa täyttämään ihon sisältäpäin, mikä vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta kimmoisamman.

 • Sarja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita, mukaan lukien päivävoiteita, yövoiteita, seerumeita ja silmänympärysvoiteita. Tämä mahdollistaa sen, että voit valita tuotteita, jotka vastaavat juuri sinun ihotyyppiäsi ja tarpeitasi.

 • Kaikki sarjan tuotteet on testattu dermatologisesti ja ne ovat turvallisia ja hyvin siedettyjä iholle.

 • Hyaluronihappo on tunnettu kyvystään sitoa kosteutta ihoon. Se auttaa palauttamaan ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden sekä tekee ihosta sileämmän.

 • Jotkut sarjan päivävoiteet sisältävät aurinkosuojan, mikä auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat edistää ennenaikaista ikääntymistä.

 
Eucerin Hyaluron-Filler -sarja tarjoaa käyttäjilleen tehokkaita keinoja torjua ikääntymisen merkkejä ja saavuttaa nuorekkaan ja terveen näköinen iho. Tuotteiden säännöllinen käyttö auttaa vähentämään ryppyjä, kosteuttamaan ihoa ja parantamaan sen yleistä ulkonäköä.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarja on suunniteltu erityisesti kypsälle iholle, joka kaipaa tehokasta apua ryppyjen ja ihon kimmoisuuden parantamiseen. Tämä innovatiivinen ihonhoitosarja yhdistää hyaluronihapon ja arctiinipitoisen lääkekatkeron siemenöljyn voimat tarjoten täyteläisen, kosteuttavan ja kimmoisuutta parantavan hoidon.
 
Tässä sarjassa on useita tuotteita, jotka tähtäävät ikääntymisen merkkien vähentämiseen ja ihon uudistamiseen. Tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjassa ovat:
 

 • Kaikki sarjan tuotteet sisältävät hyaluronihappoa, joka on voimakas kosteuttaja ja auttaa täyttämään juonteita sisältäpäin. Tämä auttaa vähentämään ryppyjä ja tekee ihosta kimmoisamman.

 • Arctiinipitoinen lääkekatkeron siemenöljy on toinen keskeinen ainesosa sarjassa. Se auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja tekee ihosta sileämmän.

 • Jotkut sarjan päivävoiteet sisältävät aurinkosuojan, joka auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat edistää ennenaikaista ikääntymistä.

 • Sarjassa on myös silmänympärysvoide, joka on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Se auttaa vähentämään silmänympärysryppyjä ja tummia silmänalusia.

 • Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, mikä tarkoittaa, että ne ovat turvallisia ja hyvin siedettyjä iholle.

 
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarja tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät kypsän ihon erityiset tarpeet. Tuotteiden säännöllinen käyttö auttaa vähentämään ryppyjä, lisäämään ihon kimmoisuutta ja antamaan iholle terveen ja nuorekkaan hehkun.

Eucerin pH5

Eucerin pH5 -tuotesarja on suunniteltu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle tarjoten hellävaraista ja tehokasta hoitoa ihon tasapainon ylläpitämiseksi. Tämä dermatologisesti testattu sarja tunnetaan erityisesti sen kyvystä vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja ehkäistä kosteuden menetystä. Eucerin pH5 -tuotteet auttavat rauhoittamaan, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa päivittäin.
 
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut Eucerin pH5 -tuotesarjassa ovat:
 

 • Sarja on kehitetty huomioiden ihon luonnollinen pH-arvo, joka on noin 5. Tämä auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja tasapainoa.

 • Kaikki sarjan tuotteet sisältävät mietot ja hyvin siedetyt ainesosat, jotka eivät ärsytä herkkää ihoa. Tuotteet ovat hajusteettomia ja alkoholittomia.

 • Sarjan tuotteet sisältävät panthenolia, joka tunnetaan kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Se auttaa suojaamaan ihoa ja vähentämään ärsytystä.

 • E-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina, joka auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

 • Sarjassa on erilaisia tuotteita, kuten suihkusaippua, vartalovoide ja kasvovoide, jotka tarjoavat syvää kosteutusta ja auttavat pitämään ihon pehmeän ja joustavana.

 • Kaikki Eucerin pH5 -tuotteet on tarkastettu ja testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa, mikä takaa niiden turvallisuuden ja tehokkuuden herkälle iholle.

 
Eucerin pH5 -tuotesarja on ihanteellinen valinta kaikille, joilla on herkkä iho tai jotka etsivät hellävaraista ja silti tehokasta ihonhoitoa. Sarja auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja kosteustasapainoa päivittäisessä ihonhoidossa, jotta iho säilyy pehmeänä, terveenä ja hyvinvoivana.
 

EucerinSun

Eucerin Sun on aurinkosuojatuotesarja, joka on suunniteltu tarjoamaan laadukasta aurinkosuojaa ja ihonhoitoa auringon haitallisilta säteiltä. Tämä sarja kattaa monenlaiset tuotteet, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja tarpeille, kun on kyse auringossa oleilusta ja ihon suojelemisesta. Eucerin Sun -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja niiden kehityksessä on otettu huomioon herkkä iho sekä tehokas aurinkosuojaus.
 
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut Eucerin Sun -tuotesarjassa ovat:
 

 • Tuotesarjassa on eri asteisia aurinkosuojia, kuten SPF 30, SPF 50+ ja muita, jotka tarjoavat laajan spektrin suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Tämä auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia vaurioita, kuten auringonpolttamaa ja ihon ennenaikaista vanhenemista.

 • Eucerin Sun -tuotteet on suunniteltu herkälle iholle. Niiden koostumukset ovat hypoallergeenisia ja ne on kehitetty vähentämään allergisen reaktion riskiä.

 • Useimmat sarjan tuotteet ovat vedenkestäviä, mikä tarkoittaa, että ne suojaavat ihoa myös uimisen tai hikoilun aikana.

 • Sarjassa on kevyitä ja nopeasti imeytyviä koostumuksia, jotka sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja auttavat pitämään ihon terveenä.

 • Eucerin Sun -tuotesarjasta löytyy aurinkosuojatuotteita sekä aikuisille että lapsille. Tämä mahdollistaa koko perheen suojautumisen auringon haitallisilta vaikutuksilta.

 • Tuotteissa käytetyt ainesosat ovat erittäin siedettyjä, ja ne on tarkoin valittu vähentämään ihon ärsytystä ja allergisen reaktion riskiä.

 
Eucerin Sun -tuotesarja on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia auringosta ja samalla suojella ihoaan haitallisilta säteiltä. Näiden tuotteiden käyttö auttaa pitämään ihon terveenä ja ehkäisemään auringon aiheuttamia haittoja. Olipa tavoitteesi suojella ihoasi auringonpolttamalta, ennenaikaiselta vanhenemiselta tai ihosyöviltä, Eucerin Sun -sarjasta löytyy sopiva tuote tarpeisiisi.

EucerinUltraSENSITIVE

Eucerin UltraSENSITIVE- ja AntiREDNESS -tuotesarjat ovat suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Näiden tuotesarjojen tavoitteena on tarjota tehokasta ihonhoitoa herkille ihoalueille, jotka ovat alttiita punoitukselle, ärsytykselle ja allergisille reaktioille. Nämä tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja ne ovat dermatologisesti testattuja, jotta herkän ihon omistajat voivat nauttia rauhallisesta ja rauhoittavasta ihonhoidosta.

Eucerin UltraSENSITIVE -tuotesarja:
 
Eucerin UltraSENSITIVE -tuotesarja on suunniteltu herkälle iholle, joka reagoi voimakkaasti ulkoisiin ärsykkeisiin, kuten lämpötilanvaihteluihin, kosmetiikkaan tai ilmansaasteisiin. Tämän tuotesarjan päätavoitteena on vahvistaa ihon suojakerrosta ja vähentää punoitusta, kirvelyä ja muita ärsytysoireita. Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:
 

 • Sarja on dermatologisesti testattu ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa varmistaakseen ihon turvallisuuden ja tehokkuuden.

 • Tuotteet sisältävät erittäin siedettyjä ainesosia, jotka vähentävät allergisen reaktion riskiä.

 • Koostumukset rauhoittavat ärtynyttä ihoa välittömästi ja auttavat vähentämään punoitusta ja kirvelyä.

 • Tuotteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön ja auttavat vahvistamaan herkän ihon suojakerrosta pitkäaikaisesti.

 
 
Eucerin AntiREDNESS -tuotesarja:
 
Eucerin AntiREDNESS -tuotesarja on erityisesti suunniteltu ihon punoitukseen ja couperosaan taipuvaisille ihoalueille. Tuotteet auttavat vähentämään ihon punoitusta ja vahvistamaan verisuonten seinämiä, mikä parantaa ihon yleistä kuntoa. Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:
 

 • Tuotteet vähentävät näkyvää punoitusta ja couperosaa, parantaen ihon ulkonäköä.

 • Tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä ja sopivat myös herkälle iholle.

 • Sarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa varmistaakseen tehokkuuden punoituksen ja couperosan hoidossa.

 • Tuotteet auttavat vahvistamaan verisuonten seinämiä pitkäaikaisesti ja ehkäisevät punoituksen uusiutumista.

 
Molemmat näistä Eucerin-sarjoista tarjoavat vaihtoehtoja herkän ihon omistajille, jotka etsivät rauhoittavia ja punoitusta vähentäviä ihonhoitotuotteita. Olipa herkän ihon ongelmasi punoitus, kirvely tai couperosa, Eucerin UltraSENSITIVE- ja AntiREDNESS -tuotesarjoista löydät tuotteita, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tasapainoisen ja rauhoittuneen ihon.

Eucerin2
eucerin3
bottom of page