top of page
louis_widmer_products.jpg

Louis Widmer on sveitsiläinen ihonhoitotuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja tehokkaista ihonhoitotuotteistaan. Merkki on perustettu vuonna 1960 ja on sittemmin tullut laajalti tunnetuksi monipuolisesta valikoimastaan, joka kattaa erilaiset ihonhoitotarpeet.
 

 • Louis Widmerin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja tehokkuudestaan. Merkki käyttää huolellisesti valittuja raaka-aineita, ja tuotteiden koostumukset on suunniteltu vastaamaan erilaisia ihonhoitotarpeita.

 • Louis Widmer tunnetaan erityisesti tuotteistaan, jotka sopivat herkälle ja ärtyneelle iholle. Heidän tuotteensa ovat usein dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia.

 • Merkki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ihonhoitosarjoja, jotka kattavat kaikki tarpeet aina peruspuhdistuksesta aurinkosuojaan ja erikoistuotteisiin, kuten silmänympärysvoiteisiin ja aknehoitoihin.

 • Louis Widmer on sitoutunut jatkuvaan tutkimukseen ja innovointiin ihonhoidon alalla. He pyrkivät kehittämään uusia ja parempia kauneudenhoitotuotteita asiakkaidensa hyvinvoinnin edistämiseksi.

 • Sveitsiläiset tuotemerkit tunnetaan yleisesti korkeasta laadusta ja tarkkuudesta, ja Louis Widmer ei tee poikkeusta. Heidän tuotteensa valmistetaan Sveitsissä tiukkojen laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti.

 • Louis Widmer tarjoaa myös tuotteita, jotka on suunniteltu hidastamaan ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita, sekä auttamaan ylläpitämään ihon nuorekasta hehkua.


Merkki on saavuttanut suosiota sekä kuluttajien että ihonhoidon ammattilaisten keskuudessa, ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät korkealaatuisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Louis Widmerin tuotteita voi löytää apteekeista ja erikoisliikkeistä useissa maissa ympäri maailmaa.
 

LouisWidmerr

Louis Widmer Remederm on suosittu ja laajalti tunnustettu ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kuivan, herkän ja ärtyneen ihon hoitoon. Tämä sarja tarjoaa hellävaraisia ja tehokkaita ratkaisuja ihon kosteuden säilyttämiseen, rauhoittamiseen ja suojaamiseen. Tässä on yleinen kuvaus Louis Widmer Remederm -tuotesarjasta:
 

 • Sarja alkaa puhdistustuotteilla, kuten puhdistusmaidolla ja puhdistusgeelillä, jotka auttavat poistamaan epäpuhtaudet ja meikin samalla kun ne säilyttävät ihon kosteustasapainon.

 • Sarja tarjoaa erilaisia kosteusvoiteita kasvoille, mukaan lukien päivä- ja yövoiteita. Nämä voiteet sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten ureaa ja panthenolia, jotka auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivaa ihoa.

 • Louis Widmer Remederm sisältää myös kehonhoitotuotteita, kuten vartalovoiteita ja suihkugeelejä. Nämä tuotteet ovat suunniteltu hoitamaan ja kosteuttamaan koko vartaloa.

 • Sarjasta löytyy myös huulivoide, joka auttaa suojaamaan ja kosteuttamaan kuivia huulia.

 • Remederm-sarjaan kuuluu myös öljygeeli, joka on erityisen hyödyllinen erittäin kuivan ja ärtynyttä ihoa tarvitseville. Tämä tuote auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja estämään kosteuden haihtumista.

 • Sarjassa on myös silmänympärysvoide, joka on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle. Se auttaa vähentämään ryppyjä ja turvotusta.

 
Louis Widmer Remederm -tuotteet ovat tunnettuja korkealaatuisista ainesosistaan ja kyvystään lievittää kuivuudesta johtuvia iho-ongelmia. Ne ovat erityisen suosittuja niiden keskuudessa, joilla on herkkä iho ja jotka tarvitsevat intensiivistä kosteutusta ja suojaa päivittäisessä ihonhoidossaan.
 

louis-widmer-carbamide-forte-creme

Louis Widmer Carbamide on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti käsien ja jalkojen ihon hoitoon. Tämä sarja keskittyy kosteuden säilyttämiseen ja kuivan, karhean sekä halkeilevan ihon lievittämiseen. Carbamide-sarja tarjoaa tuotteita, jotka ovat erityisen hyödyllisiä niille, jotka kohtaavat kuivuudesta ja kovasta rasituksesta johtuvia iho-ongelmia. 
 

 • Carbamide Käsivoide: Tämä käsivoide on suunniteltu erityisesti kuivien ja karheiden käsien hoitoon. Se sisältää ureaa (carbamide), joka on tehokas kosteuttava ainesosa, ja se auttaa pehmentämään ihoa, samalla kun se vahvistaa ihon suojakerrosta.

 • Carbamide Jalkavoide: Jalkavoide on tarkoitettu kuivien jalkojen ja kovettumien hoitoon. Se auttaa pehmentämään jalkapohjien ihoa ja ehkäisemään halkeamia.

 • Carbamide Kynsinauhaöljy: Tämä tuote on suunniteltu erityisesti kynsinauhojen ja kynsien hoitoon. Se auttaa kosteuttamaan kynsinauhoja ja pitämään ne pehmeinä.

 • Carbamide Jalkakylpy: Jalkakylpy auttaa pehmentämään jalkoja ja valmistamaan ne jalkavoiteen käytön jälkeen.

 • Carbamide Jalkaraspi: Tämä tuote on tarkoitettu kuolleiden ihosolujen poistamiseen ja kovettumien hoitoon.

 
Louis Widmer Carbamide -tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan tehokasta apua kuivan ja kovettuneen ihon hoitoon. Tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten ureaa, glyseriiniä ja pantenolia, jotka auttavat kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa sekä edistävät ihon uudistumista. Näitä tuotteita voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoidossa, erityisesti niiden keskuudessa, jotka kohtaavat kuivuudesta ja kovasta rasituksesta johtuvia ongelmia käsien ja jalkojen iholla.
 

LouisWidmer_Skin

Louis Widmer Skin Appeal on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti akneen taipuvaisen ihon tarpeisiin. Tämä sarja tarjoaa tehokkaita ja hellävaraisia tuotteita, jotka auttavat puhdistamaan ihoa, ehkäisemään aknen muodostumista, ja parantamaan ihon yleistä kuntoa. Skin Appeal -sarja on suunniteltu erityisesti nuorille ja aikuisille, joilla on rasvoittuva tai akneen taipuvainen iho. 
 

 • Sarja alkaa puhdistustuotteilla, kuten puhdistusvaahdoilla ja puhdistusgeeleillä. Nämä tuotteet auttavat poistamaan lian, ylimääräisen öljyn ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti.

 • Skin Appeal -sarja sisältää erilaisia voiteita, jotka on suunniteltu erityisesti aknen hoitoon. Näihin voiteisiin voi kuulua paikallisesti käytettäviä tuotteita, jotka auttavat vähentämään näppylöitä ja tulehdusta.

 • Kasvovedet auttavat tasapainottamaan ihon pH-arvoa ja valmistelevat ihoa muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä varten.

 • Skin Appeal -sarjasta löytyy myös hoitovoiteita, jotka auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

 
Kaikki Louis Widmer Skin Appeal -tuotteet on suunniteltu ottaen huomioon akneen liittyvät tarpeet, ja ne sisältävät usein ainesosia, kuten salisyylihappoa ja sinkkiä, jotka auttavat vähentämään tulehdusta ja estämään aknen muodostumista. Sarja pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan aknen hoitoon ja auttamaan saavuttamaan terveemmän ja kirkkaamman ihon.

LW_Sun Protection

Louis Widmer Sun Care on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita. Tämä sarja tarjoaa laajan valikoiman aurinkosuojatuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon terveyttä ja kauneutta altistuessaan auringonvalolle. 
 

 • Sarjasta löytyy aurinkovoiteita eri aurinkosuojaustasoilla (SPF), kuten SPF 15, SPF 30 ja SPF 50+. Nämä voiteet suojaavat ihoa UVB- ja UVA-säteiltä ja auttavat estämään auringonpolttamaa ja muita auringon aiheuttamia vaurioita.

 • Louis Widmer tarjoaa myös vedenkestäviä aurinkovoiteita, jotka pysyvät iholla pidempään, vaikka uidaan tai hikoillaan.

 
Louis Widmer Sun Care -tuotteet on suunniteltu tarjoamaan kattavan suojan auringon haitallisilta vaikutuksilta. Ne sisältävät usein tehokkaita UV-suodattimia sekä muita aktiivisia ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Tämä aurinkosuojasarja on erityisen tärkeä, kun oleskellaan auringossa, ja se auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja ulkonäköä pitkällä aikavälillä.

LouisWidmerDeo

Louis Widmer Deo Cream on deodoranttivoide, joka on suunniteltu pitämään kainaloiden ihon raikkaana ja kuivana samalla tarjoten tehokasta suojausta hikoilua ja hajua vastaan. Tämä deodoranttivoide on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat vaihtoehtoisen ratkaisun perinteisille deodoranttisuihkeille ja roll-on -tuotteille. 
 

 • Deo Cream auttaa pitämään kainaloiden alueen raikkaana estämällä hajuja. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten alumiinisuoloja, jotka vähentävät hajun muodostumista ja tukahduttavat bakteerien kasvua.

 • Tuote tarjoaa pitkäaikaista suojausta, joten se ei vaadi usein uudelleen levitystä päivän aikana.

 • Louis Widmer Deo Cream voi sisältää myös ihoa hoitavia ainesosia, kuten pantenolia ja allantoiinia, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä ja kosteutettuna.

 • Deo Cream on usein suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja se voi olla hellävarainen vaihtoehto niille, joilla on ärtyneitä kainaloita perinteisten deodoranttien käytön jälkeen.

 • Deodoranttivoide voi auttaa kosteuttamaan ihoa samalla kun se suojaa sitä hajuilta.

 
Louis Widmer Deo Cream on saatavana erilaisissa versioissa, joissa voi olla eri tuoksuja ja koostumuksia. Tämä tuote on suunniteltu tarjoamaan pitkäaikaista ja luotettavaa suojausta hikoilua ja hajua vastaan samalla kun se ylläpitää kainaloiden ihon hyvinvointia. Käyttöohjeet vaihtelevat tuotekohtaisesti, ja ne kannattaa tarkistaa tuotteen pakkauksesta tai Louis Widmerin verkkosivuilta.

louis-widmer-silmanymparysvoide

Louis Widmer Eye Contour Cream -sarja on suunniteltu erityisesti hoitamaan herkkää silmänympärysihoa. Silmänympärysiho on erittäin ohut ja herkkä alue, joka saattaa olla alttiimpi ryppyjen, turvotuksen ja muiden ikääntymisen merkkien muodostumiselle. Tämä tuotesarja tarjoaa tuotteita, jotka auttavat vähentämään näitä ongelmia ja ylläpitämään silmänympärysihon nuorekasta ulkonäköä. 
 
Ominaisuudet ja hyödyt:
 

 • Tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja peptidiyhdisteitä, jotka auttavat vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä silmänympärysiholla.

 • Eye Contour Cream -sarja voi sisältää ainesosia, kuten kofeiinia, jotka auttavat vähentämään turvotusta ja silmäpusseja.

 • Tuotteet kosteuttavat herkkää silmänympärysihoa pitäen sen pehmeänä ja joustavana.

 • Monissa tuotteissa on UV-suojaa tai muita ainesosia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

 • Joissain tuotteissa voi olla rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillauutetta, jotka auttavat vähentämään ärsytystä ja punoitusta.

 • Louis Widmerin tuotteet tunnetaan usein sopivuudestaan herkälle iholle.

 
Tuotevalikoima sisältää erilaisia silmänympärysvoiteita, seerumeita ja muita hoitotuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja ihotyyppeihin. Louis Widmer Eye Contour Cream -tuotesarja on suunniteltu auttamaan säilyttämään nuorekkaan ja terveen näköisen silmänympärysihon, ja sitä suositellaan niille, jotka haluavat kiinnittää erityistä huomiota silmänympärysihonsa hoitoon. Käyttöohjeet vaihtelevat tuotekohtaisesti, ja niitä kannattaa tarkistaa tuotteen pakkauksesta tai Louis Widmerin verkkosivuilta.

louis_widmer121.png
bottom of page