top of page
SVR4.png

SVR on ranskalainen ihonhoitomerkki, joka on tunnettu korkealaatuisista ja tehokkaista dermatologisista tuotteistaan. Yritys perustettiin vuonna 1962 ja se on sittemmin kasvanut yhdeksi alan johtavista toimijoista. SVR:n nimi tulee sanoista "Soin de la Ville de la Roche-Posay," joka tarkoittaa "hoitoa Roche-Posayn kaupungista" ja kuvastaa yrityksen sitoutumista tarjoamaan laadukasta ihonhoitoa.
 

 • SVR on vahvasti sitoutunut dermatologiseen perinteeseen, ja sen tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden ja ammattilaisten kanssa. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat usein suunniteltu ratkaisemaan erilaisia iho-ongelmia, kuten akne, herkkyys, kuivuus ja ikääntyminen.

 • SVR käyttää tuotteissaan tieteellisesti tutkittuja ja tehokkaita ainesosia. Ne voivat sisältää hyaluronihappoa, retinolia, glyseriiniä ja muita ainesosia, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa ja terveyttä.

 • Monet SVR:n tuotteista ovat hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja. Tämä tekee niistä sopivia herkälle iholle ja vähentää allergisten reaktioiden riskiä.

 • SVR tarjoaa laajan valikoiman tuotesarjoja, jotka on suunniteltu eri ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Tämä mahdollistaa yksilöllisen ihonhoidon tarpeiden mukaan.

 • Yritys on sitoutunut tarjoamaan turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita. Se noudattaa tiukkoja laatu- ja turvallisuusstandardeja tuotteidensa kehityksessä ja valmistuksessa.

 • SVR on myös kiinnostunut kestävän kehityksen periaatteista ja ympäristönäkökohdista. Yritys pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksiaan ja käyttämään yhä enemmän kestäviä käytäntöjä.

 • SVR on tunnustettu ja arvostettu merkki ihonhoitoalalla, ja se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat erilaisten iho-ongelmien tarpeisiin. Sen sitoutuminen tehokkuuteen, laatuun ja turvallisuuteen tekee siitä suositun valinnan niiden keskuudessa, jotka etsivät korkealaatuisia ihonhoitotuotteita.

 
Tuotesarjat:
 
Hydracid: Hydracid-sarja on suunniteltu erityisesti kuivalle iholle. Se sisältää kosteuttavia ja anti-ageing-ominaisuuksia.
 
Sensifine: Tämä tuotesarja on suunniteltu herkälle iholle ja se tarjoaa rauhoittavia ja suojaavia tuotteita, kuten puhdistusaineita ja voiteita.
 
Xerial: Xerial-sarja on tarkoitettu kuivalle ja hilseilevälle iholle. Siinä on tuotteita, kuten keratolyyttisiä voiteita, jotka auttavat kuorimaan ja kosteuttamaan ihoa.
 
Sebiaclear: Sebiaclear on suunniteltu akneen taipuvaiselle iholle. Tuotesarjassa on puhdistustuotteita ja voiteita, jotka auttavat hallitsemaan aknea ja liiallista talintuotantoa.

SVR-Hydracid

SVR Hydracid -tuotesarja on ranskalaisen kosmetiikkamerkin SVR:n kehittämä sarja, joka on suunniteltu erityisesti kosteuden lisäämiseen ja ihon ikääntymisen merkkien vähentämiseen. Tämä sarja tarjoaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka auttavat kosteuttamaan, kirkastamaan ja palauttamaan ihon hehkun. 
 

 • Hydracid-sarjan keskeinen tavoite on tarjota tehokasta kosteutusta iholle. Tuotteissa on kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat ihoa säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon. Samalla ne auttavat kiinteyttämään ihoa, mikä voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä.

 • Tuotesarja sisältää myös anti-ageing-ominaisuuksia. Se sisältää ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja A-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja pigmenttimuutoksia.

 • Useat Hydracid-tuotteet auttavat myös kirkastamaan ihoa. Ne voivat vähentää tummia läikkiä ja epätasaista ihon sävyä, jättäen ihon heleäksi ja terveen näköiseksi.

 • SVR on tunnettu dermatologisista tuotteistaan, ja Hydracid-tuotesarja ei ole poikkeus. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat erityisen hyvin herkälle iholle.

 • Hydracid-sarjaan kuuluu useita erilaisia tuotteita, kuten seerumeita, voiteita, puhdistustuotteita ja kasvonaamioita. Näin voit valita tuotteet, jotka sopivat parhaiten omaan ihonhoitorutiiniisi.

 
SVR Hydracid -tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltaista ihonhoitoa kosteuden lisäämiseksi ja ikääntymisen merkkien vähentämiseksi. Se on suosittu erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat säilyttää ihonsa nuorekkaana ja terveenä. Ennen tuotteiden käyttöä on aina suositeltavaa lukea tuoteselosteet ja ottaa tarvittaessa yhteyttä dermatologiin tai ihotautilääkäriin, erityisesti jos sinulla on herkkä iho tai iho-ongelmia.

SVR-SENSIFINE

SVR Sensifine on herkälle iholle suunniteltu kosmetiikkatuotesarja ranskalaiselta ihonhoitomerkiltä SVR. Tämä sarja keskittyy tarjoamaan hellävaraisia ja rauhoittavia tuotteita, jotka on suunniteltu herkälle ja reagoivalle iholle. Sensifine-tuotesarja tarjoaa tuotteita, jotka auttavat vähentämään ihon ärsytystä ja punoitusta samalla, kun ne kosteuttavat ja suojaavat ihoa. 
 

 • Sensifine-tuotteet sisältävät usein rauhoittavia ainesosia, kuten glyseriiniä ja skvalaania, jotka auttavat vähentämään ihon punoitusta ja ärsytystä. Nämä ainesosat auttavat myös vahvistamaan ihon luonnollista suojabarriääriä.

 • Sensifine-tuotteet ovat usein hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja. Ne on suunniteltu erityisesti välttämään yleisimpiä allergisia reaktioita, mikä tekee niistä sopivia herkälle iholle.

 • Tuotesarja sisältää puhdistustuotteita, kuten puhdistusvoiteita ja misellivesiä, sekä kosteusvoiteita ja hoitotuotteita, kuten rauhoittavia seerumeita. Näin voit rakentaa kattavan ihonhoitorutiinin Sensifine-tuotteilla.

 • Useimmat Sensifine-tuotteet ovat hajusteettomia ja alkoholittomia, mikä tekee niistä vieläkin hellävaraisempia herkälle iholle.

 • Sensifine on suunniteltu vähentämään ärsytystä ja allergisia reaktioita, se sopii erityisen hyvin ihmisille, joilla on taipumusta ihon allergisiin reaktioihin.

 
Sensifine-tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan herkälle iholle tarvittavaa suojaa, kosteutta ja rauhoitusta. Tuotteiden tavoitteena on auttaa ihoa säilyttämään terve ja tasapainoinen ulkonäkö välttäen ärsytystä ja punoitusta. Koska ihon herkkyys voi vaihdella yksilöittäin, on suositeltavaa lukea tuoteselosteet ja testata tuotteita pienellä alueella, ennen kuin otat ne osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

SVR-XERIAL

SVR Xerial on ranskalaisen SVR-kosmetiikkamerkin kehittämä tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle, hilseilevälle ja karhealle iholle. Tämä sarja tarjoaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa syvältä, poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja palauttamaan ihon pehmeyden ja sileyden.
 

 • Xerial-tuotteet sisältävät usein keratolyyttisiä ainesosia, kuten ureaa ja salisyylihappoa, jotka auttavat kuorimaan ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleet ihosolut. Samalla ne kosteuttavat ihoa syvältä, mikä auttaa palauttamaan sen kosteustasapainon.

 • Xerial-tuotesarja on erityisen sopiva ihmisille, joilla on erittäin kuiva iho tai ihon hilseilyongelmia. Tuotteet voivat auttaa vähentämään kuivuutta ja karheutta.

 • Xerial-tuotteet auttavat myös vahvistamaan ihon suojabarriääriä, mikä on tärkeää pitää kosteus iholle ja suojata ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

 • Tuotesarjasta löytyy erilaisia tuotteita, kuten vartalovoiteita, jalkavoiteita ja käsivoiteita, jotka voivat kohdistua erityisiin iho-ongelmiin.

 • SVR on tunnettu dermatologisista tuotteistaan, ja Xerial-tuotesarja ei ole poikkeus. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia useimmille ihotyypeille.

 
SVR Xerial on suunniteltu auttamaan ihmisiä, joilla on kuiva ja hilseilevä iho, palauttamaan ihon pehmeys, sileyden ja kosteuden. Tuotteet tarjoavat tehokasta ihonhoitoa, joka auttaa käsittelemään kuivan ihon aiheuttamia epämukavuuksia. 

SVR-SEBIACLEAR

SVR Sebiaclear on ranskalaisen kosmetiikkamerkin SVR:n kehittämä tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. Tämä sarja tarjoaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka auttavat kontrolloimaan liiallista talintuotantoa, puhdistamaan huokosia ja vähentämään aknen aiheuttamia iho-ongelmia. 
 

 • Sebiaclear-tuotteissa on aktiivisia ainesosia, kuten niacinamide (B3-vitamiini) ja salisyylihappo, jotka auttavat hillitsemään aknen aiheuttamaa tulehdusta ja liiallista talintuotantoa. Tämä auttaa vähentämään aknen muodostumista ja lieventämään jo olemassa olevia finnejä.

 • Sarja sisältää puhdistavia tuotteita, kuten puhdistusgeelejä ja misellivesiä, jotka auttavat poistamaan liialista talia ja likaa ihon pinnalta. Lisäksi jotkut Sebiaclear-tuotteet auttavat supistamaan ihohuokosia, mikä voi tehdä ihosta tasaisemman ja vähentää epäpuhtauksia.

 • Vaikka Sebiaclear-tuotteet ovat tehokkaita aknen hoidossa, ne ovat myös kosteuttavia ja hellävaraisia. Ne eivät kuivata ihoa liikaa, mikä voi olla yleinen ongelma aknenhoitotuotteissa.

 • Useimmat Sebiaclear-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja, mikä tekee niistä sopivia herkälle iholle.

 • Sebiaclear-tuotesarja on suunniteltu erityisesti niille, joilla on akneen taipuvainen iho tai jatkuvia iho-ongelmia.

 
SVR Sebiaclear on suunniteltu tarjoamaan kattavaa hoitoa aknea vastaan. Tuotteet auttavat vähentämään aknen oireita, kuten finnejä, mustapäitä ja punoitusta, samalla kun ne pitävät ihon kosteutettuna ja terveenä.

bottom of page