top of page
plantur39-slider-fytokofeiini-shampoo-desktop-finnland-fi.jpg

Plantur 39 on suunniteltu naisille, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa hiustensa kuntoa ikääntymisen myötä. Tämä hiustenhoitosarja on suunniteltu erityisesti naisille, jotka arvostavat kauniita, terveitä ja elinvoimaisia hiuksiaan.

Plantur 39 -sarjan ydinajatuksena on, että hiustenhoito voi olla enemmän kuin pelkkä ulkoinen kosmeettinen toimenpide. Se voi olla kokonaisvaltainen lähestymistapa hiusten terveyteen, joka huomioi myös sisäiset tekijät. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka auttavat hiuksia sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Plantur 39 on luotu yhdistämään tehokkuus ja käyttömukavuus. Jokainen tuote on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat säilyttää hiustensa nuorekkaan ilmeen ja terveyden. Olitpa sitten 30-vuotias tai 60-vuotias, Plantur 39 -sarja tarjoaa sinulle tehokkaat työkalut hiustesi hoitoon ja kauneuden ylläpitämiseen.

csm_plantur39-packshot-phyto-caffeine-shampoo-colour-finland-fi_456f341443.png

Plantur 39 Fytokofeiinishampoot

Plantur 39 Fytokofeiinishampoot ovat osa laajaa Plantur 39 -hiustenhoitosarjaa, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat ylläpitää ja vahvistaa hiuksiaan ikääntymisen myötä. Tämä tuotesarja tunnetaan erityisesti fytokofeiinin sisältämisestä, mikä on yksi sen keskeisistä aktiiviaineista.

Plantur 39 Fytokofeiinishampoot sisältävät fytokofeiinia ja kofeiiniaktivaattoria, jotka ovat tärkeitä ainesosia hiusten vahvistumisen ja kasvun tukemisessa. Nämä ainesosat edistävät hiusrakkuloiden aktiivisuutta ja parantavat hiusten juurten verenkiertoa, mikä puolestaan voi auttaa ehkäisemään hiusten ohentumista ja heikkenemistä.

 

Plantur 39 Fytokofeiinishampoot ovat saatavilla eri vaihtoehtoina erityisesti värjätyille hiuksille. Ne auttavat säilyttämään hiusten värin intensiteetin ja kiillon, samalla kun edistävät hiusten terveyttä.

Shampoot ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat miellyttävän pesukokemuksen. Ne vaahtoavat hyvin ja jättävät hiukset puhtaiksi ja raikkailta.

Plantur 39 Fytokofeiinishampoot ovat suunniteltu käytettäväksi osana laajempaa Plantur 39 -hiustenhoitorutiinia, johon kuuluvat myös hoitoaineet, hiusnaamiot ja hiuspohjan hoitotuotteet.

Plantur 39 Fytokofeiinihoitoneste

Plantur 39 Fytokofeiinihoitoneste on erityinen hiustenhoitotuote osana Plantur 39 -sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat vahvistaa ja hoitaa hiuksiaan ikääntymisen myötä. Tämä hoitoneste sisältää fytokofeiinia ja muita arvokkaita ainesosia, jotka auttavat edistämään hiusten kasvua ja terveyttä.

Plantur 39 Fytokofeiinihoitoneste sisältää fytokofeiinia, joka on kasviperäinen aktiiviaine, ja kofeiiniaktivaattoria. Nämä ainesosat auttavat vahvistamaan hiuksia ja edistämään niiden kasvua. Ne voivat myös parantaa hiusten juurten verenkiertoa, mikä on tärkeää hiusten terveydelle.

Tämä hoitoneste on suunniteltu erityisesti hiuspohjan hoitoon. Se auttaa ylläpitämään terveää hiuspohjaa ja vahvistamaan hiusten kasvua juuritasolta alkaen.

Hoitoneste on helppokäyttöinen. Sitä voidaan levittää suoraan hiuspohjaan ja hieroa kevyesti, jolloin se imeytyy nopeasti ja antaa hiuksille ravinteita ja hoitoa.

 

Plantur 39 Fytokofeiinihoitoneste on suunniteltu käytettäväksi osana laajempaa Plantur 39 -hiustenhoitorutiinia yhdessä muiden sarjan tuotteiden, kuten shampoon, hoitoaineiden ja hiusnaamioiden, kanssa.

csm_plantur39-packshot-phyto-caffeine-tonic-finland-fi_823b62ece2.png
csm_plantur39-packshot-conditioner-colour-finland-fi_0ad0050798.png

Plantur 39 hoitoaineet

Plantur 39 hoitoaineet ovat osa Plantur 39 -hiustenhoitosarjaa, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa hiustensa kuntoa ikääntymisen myötä. Nämä hoitoaineet ovat suunniteltu täydentämään Plantur 39 -shampoiden vaikutuksia ja tarjoamaan lisähoitoa hiuksille.

Plantur 39 hoitoaineet on suunniteltu vahvistamaan hiuksia ja edistämään niiden kasvua. Ne sisältävät aktiiviaineita, kuten fytokofeiiniä, biotiinia ja pantenolia, jotka tukevat hiusten terveyttä ja elinvoimaa.

Hoitoaineet tekevät hiuksista helpommin käsiteltävät ja vähentävät takkujen muodostumista. Ne auttavat silottamaan hiusten pintaa ja tekevät niistä pehmeät ja kiiltävät.

Plantur 39 hoitoaineita on saatavilla erityisesti värjätyille hiuksille suunniteltuina vaihtoehtoina. Ne auttavat säilyttämään hiusten värin intensiteetin ja kiillon, samalla kun suojaavat niitä ympäristön haittavaikutuksilta.

Plantur 39 hoitoaineet on tarkoitettu käytettäväksi osana laajempaa Plantur 39 -hiustenhoitorutiinia yhdessä muiden sarjan tuotteiden, kuten shampoon, hiusnaamioiden ja hiuspohjan hoitotuotteiden, kanssa.

Plantur 39 Hiuksia aktivoivat kapselit

Plantur 39 Hiuksia aktivoivat kapselit ovat osa Plantur 39 -hiustenhoitosarjaa, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat edistää hiusten kasvua ja ylläpitää hiusten terveyttä ikääntymisen myötä. Nämä kapselit ovat tarkoitettu sisäiseen käyttöön ja niissä on valikoituja ainesosia, jotka voivat tukea hiusten kasvua ja vahvistumista.

Kapselit sisältävät monia arvokkaita ainesosia, kuten fytokofeiinia, biotiinia ja sinkkiä, jotka tunnetaan hiusten terveyttä edistävistä vaikutuksistaan. Nämä ainesosat voivat auttaa parantamaan hiusten kasvua ja vahvistamaan niitä.

Kapselit on suunniteltu helppoon ja kätevään annosteluun. Niitä on helppo ottaa päivittäin veden kanssa, ja ne sopivat osaksi päivittäistä rutiinia.

Plantur 39 Hiuksia aktivoivat kapselit tarjoavat sisäistä tukea hiuksille. Ne voivat täydentää ulkoista hiustenhoitoa, kuten shampoita ja hoitoaineita, edistämällä hiusten kasvua ja terveyttä juuritasolta alkaen.

Kapselit on suunniteltu käytettäväksi osana laajempaa Plantur 39 -hiustenhoitorutiinia, johon kuuluvat myös muut sarjan tuotteet.

Plantur 39 Hiuksia aktivoivat kapselit ovat tarkoitettu naisille, jotka haluavat tukea hiustensa terveyttä ja kasvua sisäisesti. Niiden aktiiviaineet voivat auttaa vahvistamaan hiuksia ja vähentämään hiusten ohentumista, erityisesti hormonaalisten muutosten, kuten vaihdevuosien, vaikutuksen alaisena. Säännöllinen käyttö voi auttaa ylläpitämään terveitä ja elinvoimaisia hiuksia.

csm_plantur39-packshot-active-hair-capsules-finland-fi_45b1b00e6d.png
bottom of page