top of page
VICHY

Vichy on tunnettu ja arvostettu ranskalainen kosmetiikkayritys, joka on erikoistunut ihonhoitoon ja kauneudenhoitoon. Yritys on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta laadukkaista tuotteistaan ja sitoutumisestaan tarjota innovatiivisia ja tehokkaita kauneudenhoitoratkaisuja. Vichy on yksi L'Oréal Groupin alamerkeistä, ja se yhdistää luonnon raaka-aineet ja korkean teknologian tarjoten tuotteita, jotka vastaavat monenlaisten ihotyyppien ja iho-ongelmien tarpeisiin.
 
Vichy-kosmetiikkayritys tunnetaan useista keskeisistä piirteistä:
 

 • Vichy-tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja kehitettyjä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Yritys ymmärtää syvällisesti ihon tarpeita ja tarjoaa tuotteita, jotka ovat turvallisia ja tehokkaita erilaisille ihotyypeille.

 • Vichy käyttää oman lähdeveden ainutlaatuista koostumusta monissa tuotteissaan. Tämä lähdevesi on tunnettu rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan.

 • Vichy tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotesarjoja, mukaan lukien Minéral 89, Aqualia Thermal, Idéalia, Normaderm, Liftactiv, Dermablend ja Capital Soleil, joiden avulla asiakkaat voivat valita tuotteita, jotka vastaavat heidän erityisiä ihotarpeitaan.

 • Yritys sitoutuu jatkuvaan tutkimukseen ja innovaatioihin löytääkseen uusia tapoja edistää ihon terveyttä ja kauneutta. Vichy tukee tutkimusta, joka liittyy ihon ikääntymisen, kosteutuksen ja aurinkosuojan alueisiin.

 • Vichy on myös sitoutunut ympäristövastuullisuuteen. Se pyrkii vähentämään hiilijalanjälkeään ja kehittämään ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä.
   

Vichy-kosmetiikkayritys on voimakkaasti sitoutunut tarjoamaan tuotteita, jotka auttavat ihmisiä tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi omassa ihossaan. Yritys on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella, ja sen nimi on tullut synonyymiksi laadukkaille ihonhoitotuotteille.
 
 
Alla on joitakin Vichy-merkin tunnetuimpia tuotesarjoja:
 
Minéral 89: Tämä tuotesarja perustuu Vichyn termaliseen lähdeveteen ja hyaluronihappoon. Se on suunniteltu kosteuttamaan ihoa ja vahvistamaan sen suojakerrosta.

Aqualia Thermal: Sarja on tarkoitettu kosteusköyhälle iholle. Siinä on erilaisia kosteuttavia tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Idéalia: Sarja keskittyy ihon sävyn ja tekstuurin parantamiseen. Se sisältää tuotteita, jotka auttavat tasoittamaan ihoa ja antamaan sille hehkua.

Normaderm: Tämä sarja on suunniteltu erityisesti epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Se sisältää tuotteita, jotka auttavat puhdistamaan ihohuokosia ja vähentämään näppyjä ja mustapäitä.

Liftactiv: Sarja on suunnattu ikääntyvälle iholle. Siinä on anti-aging-tuotteita, jotka auttavat vähentämään ryppyjä ja kiinteyttämään ihoa.

Dermablend: Dermablend on Vichyn peitevoide- ja meikkituotteiden sarja. Se tarjoaa korkealaatuisia peitevoiteita ja meikkejä, jotka peittävät ihovirheitä.

Capital Soleil: Tämä on Vichyn aurinkosuojatuotteiden sarja. Se sisältää aurinkovoiteita ja -suojia, jotka auttavat suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.
 

mineral-89_600x.png.webp

Vichy Minéral 89 -tuotesarja on suosittu ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. Sarja perustuu kahteen keskeiseen ainesosaan: Vichyn termaliseen lähdeveteen ja hyaluronihappoon. Tässä sarjassa yhdistyvät luonnollinen raaka-aine ja korkealaatuinen teknologia tarjoten iholle monipuolisen ja tehokkaan hoidon.
 
Tässä sarjassa on useita erilaisia tuotteita, jotka sopivat eri ihotyypeille ja tarpeille. Alla on yleiskuvaus joistakin Minéral 89 -sarjan tuotteista:
 

 • Minéral 89 päivittäinen booster: Tämä tuote on kehitetty erityisesti päivittäiseen käyttöön ja se toimii ikään kuin ihon "energia-boostina". Se kosteuttaa ihoa syvästi ja vahvistaa sen luontaista suojabarrieria, auttaen ihoa torjumaan ulkoisia haittatekijöitä.

 • Minéral 89 silmänympärysseerumi: Tämä silmänympärysseerumi keskittyy erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Se auttaa vähentämään turvotusta, kosteuttamaan ihoa ja tasoittamaan hienoja juonteita.

 • Minéral 89 fortifying and plumping daily booster: Tämä monivaikutteinen päivittäinen hoito vahvistaa ja täyttää ihoa kosteudella. Se antaa iholle raikkaamman ja terveemmän ulkonäön.

 
Vichy Minéral 89 -tuotteiden keskeiset edut sisältävät kosteuden säilyttämisen ja ihon suojaamisen ympäristön haittatekijöiltä. Nämä tuotteet ovat usein hajusteettomia ja hypoallergeenisia, mikä tekee niistä sopivia herkälle iholle.
 
Minéral 89 -tuotesarja on suunniteltu täydentämään päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, tarjoten ihollesi kosteutta ja suojaa, mikä on olennaista terveen ja hehkuvan ihon ylläpitämiseksi.

vichy-aqualia-thermal_600x.png.webp

Vichy Aqualia Thermal on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kosteusköyhälle iholle. Tämä sarja tarjoaa tehokkaita kosteuttavia ratkaisuja, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan sitä ulkoisilta haitallisilta vaikutuksilta. Aqualia Thermal -tuotesarja perustuu Vichyn termaliseen lähdeveteen ja hyaluronihappoon, ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.
 
Alla on yleiskuvaus joistakin Aqualia Thermal -sarjan tuotteista:
 

 • Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream: Tämä kosteusvoide on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Se tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta.

 • Aqualia Thermal Serum: Tämä seerumi on kevyt ja nopeasti imeytyvä, ja se auttaa kosteuttamaan ihoa syvältä. Se sopii erinomaisesti kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa elinvoimaa.

 • Aqualia Thermal Awakening Eye Balm: Silmänympärysvoide auttaa kosteuttamaan ja virkistämään herkkää silmänympärysihoa. Se voi auttaa vähentämään turvotusta ja tekee ihosta kirkkaamman näköisen.

 • Aqualia Thermal Night Spa: Yövoide on suunniteltu kosteusköyhälle iholle yön aikana. Se auttaa ihoa palautumaan ja antaa intensiivistä kosteutusta.

 
Aqualia Thermal -tuotesarja on erityisen hyödyllinen niille, jotka kokevat ihonsa kuivaksi, kiristäväksi tai janoiseksi. Sarja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon ja saamaan sen näyttämään terveeltä ja hehkulta. Koska Vichy on omistautunut dermatologisesti testattuihin tuotteisiin, Aqualia Thermal -sarja on usein myös sopiva herkälle iholle.

vichy-idealia-life-serum.jpg

Vichy Idéalia on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu ihon sävyn ja tekstuurin parantamiseen sekä ihon hehkun lisäämiseen. Tämä sarja on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ihotarpeisiin, erityisesti niille, jotka haluavat saada tasaisemman ja hehkuvamman ihon. Idéalia-sarja yhdistää Vichyn termalisen lähdeveden ja innovatiiviset aktiiviaineet, jotka auttavat ihoa näyttämään nuorekkaammalta ja terveemmältä.
 
Alla on yleiskuvaus joistakin Vichy Idéalia -sarjan tuotteista:
 

 • Idéalia Life Serum: Tämä seerumi on suunniteltu antamaan iholle hehkua ja tasoittamaan sen tekstuuria. Se sisältää Vichyn patentoidun LR2412-molekyylin, joka auttaa kirkastamaan ihoa.

 • Idéalia Smoothness & Glow Energizing Cream: Tämä päivävoide auttaa tasoittamaan ihon tekstuuria ja antamaan sille kaunista hehkua. Se on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

 • Idéalia Radiance Boosting Antioxidant Serum: Tämä seerumi auttaa kirkastamaan ja uudistamaan ihoa antioksidanttien avulla. Se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä.

 • Idéalia Peeling: Tämä kuorintatuote auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja parantamaan ihon tekstuuria. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat pehmeämmän ja tasaisemman ihon.

 
Vichy Idéalia -tuotesarja on suunniteltu vastaamaan ihon tarpeisiin, kun kyseessä on väsymys, epätasainen sävy, ja elinvoiman puute. Sarja auttaa ihoa näyttämään nuorekkaammalta ja säteilevältä. Koska Vichy on tunnettu dermatologisesti testatuista tuotteistaan, Idéalia-sarja sopii usein myös herkälle iholle.
 

Vichy-normaderm_600x.png.webp

Vichy Normaderm on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti iholle, joka on altis epäpuhtauksille ja ongelmille, kuten finneille, mustapäille ja liialliselle talintuotannolle. Normaderm-sarja on suunniteltu auttamaan tasapainottamaan ihoa, puhdistamaan ihohuokosia ja ehkäisemään epäpuhtauksia. Sarja perustuu Vichyn termaliseen lähdevesiin ja erilaisiin aktiiviaineisiin, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa.
Alla on yleiskuvaus joistakin Vichy Normaderm -sarjan tuotteista:
 

 • Normaderm Purifying Cleansing Gel: Tämä puhdistusgeeli on suunniteltu syväpuhdistamaan ihoa ja poistamaan ylimääräistä talia. Se auttaa myös puhdistamaan ihohuokosia ja ehkäisemään mustapäitä.

 • Normaderm Hyaluspot: Tämä paikallisesti käytettävä hoitotuote auttaa vähentämään finnien punoitusta ja turvotusta. Se sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa kosteuttamaan ihoa.

 • Normaderm Corrective Anti-Acne Treatment: Tämä voide on suunniteltu hoitamaan aknea ja muita epäpuhtauksia. Se auttaa tasoittamaan ihon tekstuuria ja vähentämään finnien syntymistä.

 • Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care: Tämä päivittäinen hoitovoide auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja tasapainottamaan ihoa. Se on kehitetty erityisesti herkälle iholle.

 
Vichy Normaderm -tuotesarja on tehokas valinta niille, jotka kamppailevat aknen, mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien kanssa. Se auttaa puhdistamaan ja rauhoittamaan ihoa, jolloin iho näyttää puhtaammalta ja terveemmältä. Koska Vichy on sitoutunut dermatologisesti testattuihin tuotteisiin, Normaderm-sarja sopii usein myös herkälle iholle.

03-liftactiv_600x.png.webp

Vichy Liftactiv on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle. Tämä sarja keskittyy kiinteyttämään ihoa, vähentämään ryppyjä ja juonteita sekä parantamaan ihon yleistä elastisuutta. Liftactiv-sarja perustuu Vichyn termaliseen lähdevesiin ja innovatiivisiin anti-aging-aineisiin, jotka auttavat uudistamaan ja vahvistamaan ihoa.
 
Alla on yleiskuvaus joistakin Vichy Liftactiv -sarjan tuotteista:
 

 • Liftactiv supreme anti-wrinkle and firming cream: Tämä päivävoide auttaa vähentämään ryppyjä ja kiinteyttämään ihoa. Se sisältää aktiiviaineita, kuten rhamnoosia, joka auttaa stimuloimaan ihon uudistumista.

 • Liftactiv peptide-c anti-aging ampoules: Nämä ampullit sisältävät C-vitamiinia ja peptiidejä, jotka auttavat kirkastamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

 • Liftactiv retinol treatment: Tämä retinolipohjainen hoito auttaa tasoittamaan ihoa ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.

 • Liftactiv eyes and lashes: Tämä silmänympärysvoide auttaa vähentämään silmänympärysihon ryppyjä ja turvotusta. Se sisältää myös ainesosia, jotka voivat auttaa vahvistamaan ripsiä.

 
Vichy Liftactiv -tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan kattavia ratkaisuja ikääntymisen merkkeihin. Se auttaa ihoa näyttämään nuorekkaammalta ja kiinteämmältä sekä parantamaan sen yleistä kuntoa. Liftactiv-sarja sopii erityisesti niille, jotka etsivät tehokkaita anti-aging-tuotteita, joissa yhdistyvät dermatologinen asiantuntemus ja korkealaatuiset ainesosat.

09-dermablend.png.webp

Vichy Dermablend on kosmetiikkasarja, joka keskittyy ihon peittämiseen ja virheiden häivyttämiseen. Tämä sarja tunnetaan erityisesti korkealaatuisista peitevoiteista ja meikkituotteista, jotka tarjoavat pitkäkestoisen ja luonnollisen lopputuloksen. Dermablend-sarja on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat peittää ihovirheitä, kuten punaisuutta, finnejä, arpia, pigmenttiläiskiä ja muita epätasaisuuksia.
 
Alla on yleiskuvaus joistakin Vichy Dermablend -sarjan tuotteista:
 

 • Dermablend corrective fluid foundation: Tämä meikkivoide tarjoaa korkean peittävyyden ja auttaa häivyttämään ihon epätasaisuuksia. Se on saatavilla useissa eri sävyissä, jotta voit valita oman ihonsävyysi sopivan vaihtoehdon.

 • Dermablend SOS cover stick: Tämä peitevoidepuikko on kätevä ja helppokäyttöinen. Se tarjoaa peittävyyttä pieniin kohtiin, kuten finneihin tai pigmenttiläiskiin.

 • Dermablend setting powder: Tämä kiinnitysjauhe auttaa pitämään meikin paikallaan koko päivän ajan ja vähentää kiiltoa. Se on erinomainen valinta kiiltävälle tai rasvoittuvalle iholle.

 
Vichy Dermablend -tuotesarja on suunniteltu antamaan mahdollisuuden peittää ihovirheitä ja luoda tasainen ja virheetön iho ilman raskasta tai epäluonnollista lopputulosta. Sarja on myös kehitetty huomioiden ihon herkkyys, ja monet sen tuotteista sopivat herkälle iholle. Dermablend-sarja on saanut kiitosta niiltä, jotka etsivät meikkituotteita, jotka voivat antaa itseluottamusta ja tunteen kauniista ihosta.

10-soleil.png.webp

Vichy Capital Soleil on aurinkosuojatuotteiden sarja, joka on suunniteltu suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Tämä sarja tarjoaa laajan valikoiman aurinkovoiteita, -suihkeita ja muita aurinkotuotteita, jotka auttavat estämään auringon aiheuttamia iho-ongelmia, kuten auringonpolttamista ja ennenaikaista ikääntymistä. Capital Soleil -sarja perustuu Vichyn termaliseen lähdevesiin ja erilaisiin tehokkaisiin aurinkosuojateknologioihin.
 
Alla on yleiskuvaus joistakin Vichy Capital Soleil -sarjan tuotteista:
 

 • Capital Soleil Anti-shine dry touch SPF: Tämä aurinkosuoja on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle iholle. Se antaa korkean suojan UV-säteitä vastaan ja auttaa samalla hillitsemään ihon kiiltoa.

 • Capital Soleil Kids SPF: Tämä aurinkosuoja on suunnattu lapsille. Se on hellävarainen ja sopii herkälle iholle. Se auttaa suojaamaan lasten ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.

 • Capital Soleil After sun soothing milk: Tämä after sun -voide auttaa rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa vähentämään punoitusta.

 
Vichy Capital Soleil -tuotesarja tarjoaa monipuolisia aurinkosuojatuotteita eri ihotyypeille ja tarpeille. Se auttaa estämään auringon aiheuttamia vaurioita, kuten palovammoja, auringon aiheuttamaa ikääntymistä ja pigmenttiläiskiä. Näiden tuotteiden käyttö on tärkeää auringossa ollessa ihon terveyden ja kauneuden ylläpitämiseksi.

bottom of page