top of page
ducray-banneri-2020-FACEBOOK-1200x628.jpg.webp

Ducray on kunnioitettu ja luotettu merkki, joka on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita jo yli 85 vuoden ajan. Ducray yhdistää tieteellisen asiantuntemuksen ja innovaation, luodakseen tehokkaita ja tieteellisesti perusteltuja kaavoja, jotka vastaavat ihon ja hiusten erilaisiin tarpeisiin.

Miksi valita Ducray?

  • Ducray tarjoaa laajan valikoiman tuotesarjoja, jotka kattavat erilaiset iho- ja hiusongelmat, kuten hilse, ikääntyminen, epäpuhtaudet ja liiallinen hikoilu.

  • Ducray-tuotteet perustuvat vankkaan tieteelliseen näyttöön ja ne on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, jotta ne vastaisivat asiakkaiden tarpeisiin.

  • Suuri osa Ducray-tuotteista on hypoallergeenisia ja ne sopivat herkälle iholle.

  • Ducray tunnetaan korkealaatuisista ja tehokkaista tuotteistaan, jotka auttavat asiakkaita ylläpitämään terveitä ja kauniita hiuksia sekä ihoa.


Ducray on ihon- ja hiustenhoidon asiantuntija, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuden nauttia terveestä ja kauniista ihosta sekä hiuksista. Valitse Ducray ja anna ihosi ja hiustesi kukoistaa parhaimmillaan.

Ducray Extra Gentle

Ducray Extra-Gentle - Sarja normaaleille ja hennoille hiuksille

Ducray Extra-Gentle -sarja on suunniteltu erityisesti normaaleille ja hennoille hiuksille. Nämä hellävaraiset tuotteet tarjoavat huolellista puhdistusta ja hoitoa hiuksillesi säilyttäen samalla niiden luonnollisen pehmeyden ja kiillon. Ducray Extra-Gentle -tuotteet ovat täydellinen valinta, kun haluat helliä hiuksiasi ja pitää ne terveinä päivästä toiseen.

Ducray Kelual - Sarja karstaan ja ärtynyttä päänahkaa vastaan

Ducray Kelual -sarja on kehitetty erityisesti karstaan ja ärtynyttä päänahkaa vastaan. Näissä tehokkaissa tuotteissa yhdistyvät tieteellinen asiantuntemus ja innovatiiviset kaavat, jotka auttavat taistelemaan karstaa vastaan ja rauhoittamaan ärtynyttä päänahkaa. Ducray Kelual -sarja tarjoaa sinulle välineet, joilla voit palauttaa päänahan terveyden ja mukavuuden.

Ducray Sensinol

Ducray Sensinol - Sarja herkälle päänahalle

Ducray Sensinol -sarja on suunniteltu erityisesti herkälle päänahalle. Näissä hellävaraisissa tuotteissa on erityinen kaava, joka rauhoittaa ja suojaa herkkää päänahkaa. Ducray Sensinol -sarja auttaa vähentämään kutinaa, ärsytystä ja muita epämukavia tuntemuksia, jotka voivat vaivata herkkää päänahkaa. Valitse Ducray Sensinol, kun haluat tarjota päänahallesi erityistä huolenpitoa ja mukavuutta.

 

Ducray Melascreen - Sarja hyperpigmentaatiota vastaan

Ducray Melascreen -sarja on suunniteltu erityisesti hyperpigmentaation hallintaan. Nämä erikoistuotteet auttavat tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia, kuten aurinkopigmenttejä ja ikääntymisen merkkejä. Ducray Melascreen -tuotteet tarjoavat tieteellisesti perusteltuja ratkaisuja hyperpigmentaation hoitoon ja auttavat ihoasi saavuttamaan tasaisemman ja kirkkaamman hehkun.

 

Ducray pso

Ducray Kertyol Pso - Sarja hilseläiskille alttiille iholle

Ducray Kertyol Pso -sarja on kehitetty erityisesti hilseläiskille alttiille iholle. Nämä tuotteet auttavat lievittämään hilseilyä, punoitusta ja kutinaa sekä rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Ducray Kertyol Pso -sarja tarjoaa tieteellisesti perusteltuja ratkaisuja iholle, joka kaipaa erityistä huolenpitoa hilseen ja ärsytyksen vuoksi.

 

Ducray Keracnyl - Sarja epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon

Ducray Keracnyl -sarja on suunniteltu erityisesti epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon tarpeisiin. Nämä tehokkaat tuotteet auttavat hallitsemaan ylimääräistä talia, puhdistamaan huokosia ja vähentämään epäpuhtauksia. Ducray Keracnyl -sarja tarjoaa sinulle välineet, joilla voit ylläpitää raikasta ja terveen näköistä ihoa, joka hehkuu puhtautta ja kauneutta.

 

ducray kracnyl.webp
KelualDS.webp

Ducray Kelual DS - Sarja rasvaiselle hilseelle, ärtynyt ja punoittava päänahka

Ducray Kelual DS -sarja on suunniteltu erityisesti rasvaisen hilseen ja ärtynyttä sekä punoittavaa päänahkaa vastaan. Nämä tuotteet tarjoavat tehokasta apua hilseen hallintaan ja rauhoittavat ärtynyttä päänahkaa. Ducray Kelual DS -sarja on tieteellisesti perusteltu ja tarjoaa sinulle ratkaisun, kun kaipaat helpotusta ja mukavuutta päänahan ongelmiin.

 

Ducray Squanorm ja Elution - Sarjat kuivalle hilseelle

Ducray Squanorm ja Elution -sarjat on suunniteltu erityisesti kuivan hilseen hoitoon. Nämä hellävaraiset tuotteet auttavat lievittämään hilseilyä ja kosteuttamaan päänahkaa, jolloin iho voi säilyttää tasapainonsa. Ducray Squanorm ja Elution -sarjat tarjoavat sinulle tieteellisesti perusteltuja ja tehokkaita ratkaisuja kuivan hilseen hoitoon.

 

elution.webp
Ducray spf50.webp

Ducray Melascreen - Sarja auringon aiheuttamaa ihon ikääntymistä vastaan

Ducray Melascreen -sarja on suunniteltu erityisesti auringon aiheuttamaa ihon ikääntymistä vastaan. Näissä tuotteissa yhdistyvät tieteellinen asiantuntemus ja innovatiiviset kaavat, jotka auttavat tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia. Ducray Melascreen -sarja tarjoaa sinulle välineet, joilla voit palauttaa ihon nuorekkaan ja hehkuvan ulkonäön.

 

Ducray Hidrosis Control - Sarja liiallisen hikoilun hallintaan

Ducray Hidrosis Control -sarja on suunniteltu erityisesti liiallisen hikoilun hallintaan. Nämä tuotteet auttavat pitämään hikoilun kurissa ja tarjoavat pitkäkestoisen suojan. Ducray Hidrosis Control -sarja on tieteellisesti perusteltu ja auttaa sinua säilyttämään mukavuuden ja raikkauden päivittäin.

 

Ducray deo.webp
bottom of page