top of page
korres-bodyhair-care-packaging-showergel-all-dark.jpg

Korres on kreikkalainen kosmetiikkamerkki, joka on tunnettu laadukkaista ja luonnonmukaisista tuotteistaan, erityisesti vartalotuotteistaan. Yhtiö perustettiin vuonna 1996 Ateenassa, ja se on sittemmin kasvanut yhdeksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista luonnonkosmetiikkamerkeistä maailmanlaajuisesti.

Korres on omistautunut valmistamaan tuotteita, jotka perustuvat perinteisiin kreikkalaisiin kauneudenhoitorituaaleihin ja hyödyntävät runsaita luonnon ainesosia. Merkin vartalotuotteet ovat erityisen suosittuja niiden korkealaatuisen koostumuksen ja huolellisesti valittujen raaka-aineiden ansiosta.

Korresin vartalotuotteet ovat monipuolisia ja tarjoavat ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin. Niiden joukossa löytyy kosteuttavia voiteita, vartalokuorintoja, suihkugeelejä ja paljon muuta. Näiden tuotteiden tärkein piirre on niiden sisältämät luonnolliset ainesosat, kuten oliiviöljy, granaattiomena, manteli, laventeli ja monet muut kasviuutteet. Nämä raaka-aineet ovat tunnettuja ihoa hoitavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan.

Korresin vartalotuotteet tarjoavat ihonhoidon kokemuksen, joka yhdistää perinteen ja innovaation. Tuotteiden raikkaat tuoksut ja tehokas hoito tekevät niistä suosikkeja niin luonnonkosmetiikan ystäville kuin kaikille, jotka haluavat hemmotella ihoaan laadukkailla tuotteilla. Lisäksi Korresin sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen tekee tuotemerkistä entistä houkuttelevamman niille, jotka arvostavat eettisesti valmistettuja kauneudenhoitotuotteita.

Korresin vartalotuotteet tarjoavat paitsi ihollesi hemmotteluhetkiä myös mahdollisuuden kokea osan Kreikan luonnon kauneudesta ja perinteestä joka kerta, kun käytät niitä. Ne edustavat luonnonkosmetiikan huippulaatua.

bottom of page