top of page

LUMORAL- koko suun hyvinvointiin

Päivitetty: 28. lokak. 2023

Lumoral on hammaslääkärien suosittelema, Suomessa kehitetty, tutkitusti tehokas lääkinnällinen laite hampaiden ja suunterveyden itsehoitoon. Ihanan puhtauden tunteen voit kokea jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämän totesi myös farmaseuttimme kun testasi laitetta ensimmäisen kerran.


Ennaltaehkäisee bakteerien aiheuttamat suun sairaudet

Lumoral on kotona käytettävä lääkinnällinen laite, joka päihittää reikiintymistä ja iensairauksia aiheuttavat bakteerit tehden hampaista hämmästyttävän puhtaat.

Lumoralin tehokas antibakteerinen hoito muun muassa


Vähentää hammaskiven muodostumista

Hammaskivi muodostuu kun hampaiden pinnalle jäänyt hammasplakki mineralisoituu kovaksi. Lumoral-menetelmä vähentää hammasplakin muodostumista ja hidastaa uuden hammaskiven kehittymistä.


Ehkäisee hampaiden reikiintymistä

Hampaat reikiintyvät kun happoa tuottavat bakteerit asettuvat pitkäaikaisesti hampaan pinnalle syövyttäen kiillettä ja hammasluuta. Valoaktivoitava Lumorinse-suuhuuhde poistaa happoa tuottavat bakteerit hampaan pinnalta tehokkaammin kuin mikään muu suuhuuhde.


Ehkäisee ientulehduksetLumoral-menetelmä eliminoi ientulehduksia aiheuttavia bakteereja hampaiden pinnalta ja ienrajasta sekä vähentää myös hammasplakin/hammaskiven kertymistä ienrajaan. Hammasplakin ja hammaskiven kertyminen ienrajaan on yleinen ientulehdusten aiheuttaja.


Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä

Lumoral vähentää ikeniin kohdistuvaa bakteeri ärsytystä ja Lumoral-laitteen lähi-infrapunavalo stimuloi suun kudoksia nopeuttaen niiden paranemista.


Raikastaa hengityksenHampaiden pinnalle ja ienrajaan kertyvät anaerobi bakteerit erittävät pahanhajuisia kaasuja. Lumoral poistaa suussa esiintyviä haitallisia bakteereja raikastaen hengityksen.


Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa

Lumoral-hoito kohdistuu hampaiden pinnalle ja ienrajaan mutta ei vaikuta suun normaaliin bakteeritasapainoon. Hampaat ovat kehon ainoa uusiutumaton pinta, johon bakteerit voivat kiinnittyä ja aiheuttaa hammas ja iensairauksien kehittymisen. Lumoral ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa estämällä ei toivotun hammasplakin muodostumista.


Vaalentaa hampaita ja poistaa värjäytymät

Lumoral-menetelmä poistaa tehokkaasti plakin myötä hampaisiin pinttyneitä värjäytymiä jättäen jälkeensä puhtaamman näköiset hampaat.


Lue lisää


Σχόλια


bottom of page