Tarjoukset

Fiilus Vahva

Maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. Valmiste sisältää 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Sopii hyvin kuuriluontoiseen käyttöön esimerkiksi antibiootin yhteydessä tai matkalle mukaan.

30 kaps.

15,80 (norm. 18,60 €)

Fiilus Vahva

Maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. Valmiste sisältää 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Sopii hyvin kuuriluontoiseen käyttöön esimerkiksi antibiootin yhteydessä tai matkalle mukaan.

10 kaps.

7,90 (norm. 9,40 €)

Fiilus Napero Tipat +D3

Maitohappobakteeri +D3 -vitamiinivalmiste vauvoille, lapsille sekä aikuisille. Tipat sisältävät paljon tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria ja D-vitamiinia tukemaan vastustuskykyä. D-vitamiini edistää tutkitusti normaalia vastustuskykyä ja ylläpitää luuston ja hampaiden hyvinvointia.

7 ml

6,90 (norm. 8,20 €)

Fiilus Arkeen Neutraali

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille, sopii jokapäiväiseen käyttöön. Kapseli sisältää paljon tutkittujen Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Valmiste ei sisällä ylimääräisiä makeutusaineita.

30 kaps.

10,60 (norm. 12,50 €)

Fiilus Arkeen -purutabletit

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille, sopii jokapäiväiseen käyttöön. Purutabletti sisältää paljon tutkittujen Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Makuina mansikka tai persikka-vadelma.

30 tabl.

10,60 (norm. 12,50 €)

XL-S Medical Hunger Buddy

Helppokäyttöinen kapseli hillitsemään ruokahalua. Valmiste sisältää vatsalle hellävaraista Redusure-ravintokuitua, joka sekä vähentää ruokahalua että lisää kylläisyyden tunnetta. Aterioiden välillä nautittuna valmiste auttaa taistelussa mielitekoja vastaan ja auttaa vähentämään napostelua.

40 kaps.

16,20 (norm. 20,30 €)

XL-S Medical Direct

Raikas marjanmakuinen jauhe laihdutukseen ja painonhallintaan. Valmisteen rasvansitojakuitu estää rasvan imeytymistä, lisää kylläisyyden tunnetta ja tasaa verensokeria. Annospussi on helppo kuljettaa mukana ja nauttia aina tarvittaessa ilman vettä. Valmiste yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan auttaa laihtumaan tehokkaasti.

90 pussia

64,40 (norm. 80,50 €)

XL-S Medical Fatbinder

Tehokas kuituvalmiste laihdutukseen ja painonhallintaan. Valmisteen rasvansitojakuitu estää rasvan imeytymistä, lisää kylläisyyden tunnetta ja tasaa verensokeria. Valmisteeseen on lisätty rasvaliukoisia vitamiineja: A-vitamiinia, D-vitamiinia ja E-vitamiinia. Valmiste yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan auttaa laihtumaan tehokkaasti.

180 tabl.

61,10 (norm. 76,40 €)

XL-S Medical Max Strength

Tehokas valmiste laihdutuksen ja painonhallinnan avuksi. Valmiste vähentää kalorien saantia rasvasta, hiilihydraateista ja sokereista estämällä niiden imeytymistä. Sisältää Clavitanolia, joka on luonnollinen yhdistelmä rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arabinoosia. Clavitanol estää ravintoaineiden, hiilihydraattien, sokerin ja rasvan, pilkkoutumista ja imeytymistä. Valmiste yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan auttaa laihtumaan tehokkaasti.

120 tabl.

80,80 (norm. 101 €)

Vichy Ideal Soleil After Sun Oil

After sun -vartaloöljy, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen. Kaunistaa luonnollista päivettynyttä hehkua ja saa sen kestämään pidempään. Sisältää karitevoita, kaunistavia öljyjä ja E-vitamiinia. Helposti levitettävä öljy, jonka voi levittää sekä suihkussa märälle iholle että suihkun jälkeen kuivalle iholle. Naisellinen tuoksu.

200 ml

20,40 (norm. 25,50 €)

Bioteekin Super Alfalipoiini

Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.

144 tabl.

28,40 (norm. 35,50 €)

Rela Tabs

Hyvänmakuinen pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa. Helppokäyttöinen purutabletti sopii kaikenikäisille, myös antibioottikuurin yhteyteen ja matkalle mukaan. Makuina mansikka, sitruuna tai omena.

90 tabl.

33 (norm. 38,90 €)

Puhdas+ Bee Venom Serum

Luonnon oma botox-seerumi. Seerumi tasoittaa rypyt ja silottaa ihoa luonnollisesti. Se myös ravitsee ja uudistaa kudoksia. Bee venom eli mehiläisen myrkky on täysin uudenlainen keino häivyttää ikääntymisen merkkejä ja kohottaa kasvoja luonnollisesti ilman kipua. Bee venomin vaikutus perustuu sen ylivoimaiseen kykyyn tehostaa elimistön omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Sen teho on samankaltainen kuin botoxilla, mutta se on luonnollinen tapa hoitaa ihoa. Kotimainen voide sisältää bee venomin lisäksi tehoaineena hyaluronihappoa.

30 ml

40 (norm. 47,10 €)

Puhdas+ Bee Venom Cream

Luonnon oma botox-voide. Voide tasoittaa rypyt ja sileyttää ihoa luonnollisesti. Se myös ravitsee ja uudistaa kudoksia. Bee venom eli mehiläisen myrkky on täysin uudenlainen keino häivyttää ikääntymisen merkkejä ja kohottaa kasvoja luonnollisesti ilman kipua. Bee venomin vaikutus perustuu sen ylivoimaiseen kykyyn tehostaa elimistön omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Sen teho on samankaltainen kuin botoxilla, mutta se on luonnollinen tapa hoitaa ihoa. Kotimainen voide sisältää bee venomin lisäksi tehoaineena hyaluronihappoa.

50 ml

40 (norm. 47,10 €)

Möller Omega-3 Pikkukalat

Hedelmänmakuinen kalaöljy- ja D-vitamiinivalmiste lapsille ja koko perheelle. Pehmeät pikkukalat sisältävät aivoille ja näkökyvylle tärkeää DHA:ta sekä D-vitamiinia, joka on välttämätöntä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini myös edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Pureskeltavat geelitabletit on helppo nauttia sellaisenaan.

45 kpl

11,90 (norm. 15 €)

Multivita Plus

Monivitamiini- ja hivenainetabletti erityisesti aikuisten ja ikääntyvien tarpeisiin. Sisältää monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, ja erityisesti siinä on näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa.

250 tabl.

22,50 (norm. 24,80 €)

Minisun D-vitamiini Junior Nalle 10µg

Mansikan makuinen D-vitamiinitabletti erityisesti lapsille. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Nallen muotoisen tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

100 tabl.

8,90 (norm. 10,70 €)

Minisun D-vitamiini Junior Apina 10µg

Banaanin makuinen D-vitamiinitabletti erityisesti lapsille. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Apinan muotoisen tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

100 tabl.

8,80 (norm. 10,70 €)

Helein Strong Gollagen

Kliinisesti tutkittu ja vahva kollageeni ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

90 tabl.

15,80 (norm. 20,70 €)

Helein Strong Biotin+

Vahva biotiini vahvistamaan hiusten ja kynsien luonnollista hyvinvointia. Biotiini on välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Yhdessä sinkin kanssa biotiini edistää myös ihon ja limakalvojen hyvinvointia. Valmiste sisältää biotiinin lisäksi kysteiini-aminohappoa, joka on tärkeä osa iholle kestävyyttä ja joustavuutta antavaa tukirakennetta.

60 tabl.

14,90 (norm. 18,20 €)

Devisol Mix 10µg

Hyvänmakuiset D-vitamiinitabletit erityisesti lapsille. Samassa purkissa mansikan, banaanin ja päärynän makuisia tabletteja.

200 tabl.

14 (norm. 18 €)

ACO Kids Extra Sensitive Sun Cream spf 50

Erittäin hellävarainen aurinkovoide pienille lapsille korkealla suojalla, SK 50. Hajusteeton.

125 ml

16 (norm. 22,30 €)

ACO Kids Extra Sensitive Sun Cream spf 30

Erittäin hellävarainen aurinkovoide pienille lapsille korkealla suojalla, SK 30. Hajusteeton.

125 ml

14 (norm. 19,10 €)

Sebamed Deo for Men

Miesten deodorantti erityisesti herkälle iholle. Estää hajua muodostavien bakteerien kasvua. Hajustettu, alkoholiton ja alumiiniton.

50 ml

4 (norm. 6,80 €)

Be3 Miracle Tan Self Tanning Spray

Välittömästi itseruskettava spray, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus tekee ihosta kauniin ruskettuneen tukkimatta ihohuokosia sekä antaa ihon hengittää ja hehkua luonnollisen kauniisti.

75 ml

21 (norm. 26,30 €)

Be3 After Sun Spray

Kosteuttava, rauhoittava ja viilentävä after sun -suihke. Aktiivisten ainesosien yhdistelmä rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta auringossa olon jälkeen. Se suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Helposti levitettävä spray virkistää ja tekee ihosta tasaisen, silkinpehmeän ja kosteutetun.

200 ml

17,10 (norm. 21,40 €)

Be3 After Sun Spray

Kosteuttava, rauhoittava ja viilentävä after sun -suihke. Aktiivisten ainesosien yhdistelmä rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta auringossa olon jälkeen. Se suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Helposti levitettävä spray virkistää ja tekee ihosta tasaisen, silkinpehmeän ja kosteutetun.

100 ml

11,30 (norm. 14,10 €)

Be3 Sun Protection Progressive Spray spf 50/50+/50++

Progressiivisen aurinkosuojan antava aurinkosuojasuihke vartalolle ja kasvoille. Tuotteen teho perustuu kerroksittain lisättävään kemialliseen suojakerrokseen: yhdellä tuotteella progressiivinen aurinkosuoja kolmella vahvuudella SK 50/50+/50++. Kuivaöljysuihke sisältää kosteuttavaa avokado- ja jojobaöljyä sekä antioksidanttista E-vitamiinia. Suihke tuoksuu vaniljalle ja kookokselle.

175 ml

25,30 (norm. 31,70 €)

Be3 Sun Protection Progressive Spray spf 50/50+/50++

Progressiivisen aurinkosuojan antava aurinkosuojasuihke vartalolle ja kasvoille. Tuotteen teho perustuu kerroksittain lisättävään kemialliseen suojakerrokseen: yhdellä tuotteella progressiivinen aurinkosuoja kolmella vahvuudella SK 50/50+/50++. Kuivaöljysuihke sisältää kosteuttavaa avokado- ja jojobaöljyä sekä antioksidanttista E-vitamiinia. Suihke tuoksuu vaniljalle ja kookokselle.

90 ml

13 (norm. 16,30 €)

Be3 Sun Protection Progressive Spray spf 20/30/50+

Progressiivisen aurinkosuojan antava aurinkosuojasuihke vartalolle ja kasvoille. Tuotteen teho perustuu kerroksittain lisättävään kemialliseen suojakerrokseen: yhdellä tuotteella progressiivinen aurinkosuoja kolmella vahvuudella SK 20/30/50+. Kuivaöljysuihke sisältää kosteuttavaa avokado- ja jojobaöljyä sekä antioksidanttista E-vitamiinia. Suihke tuoksuu vaniljalle ja kookokselle.

175 ml

17,10 (norm. 21,40 €)

Be3 Sun Protection Progressive Spray spf 20/30/50+

Progressiivisen aurinkosuojan antava aurinkosuojasuihke vartalolle ja kasvoille. Tuotteen teho perustuu kerroksittain lisättävään kemialliseen suojakerrokseen: yhdellä tuotteella progressiivinen aurinkosuoja kolmella vahvuudella SK 20/30/50+. Kuivaöljysuihke sisältää kosteuttavaa avokado- ja jojobaöljyä sekä antioksidanttista E-vitamiinia. Suihke tuoksuu vaniljalle ja kookokselle.

100 ml

11,30 (norm. 14,10 €)

Coldzyme

Helppokäyttöinen suusuihke flunssaa vastaan koko perheelle. Suusuihke muodostaa kurkun limakalvoille suojaavan kalvon, jolloin flunssavirukset eivät pääse kiinnittymään siihen. Suihke vähentää flunssaan sairastumisen riskiä ja voi lyhentää flunssan kestoa, jos käyttö aloitetaan tartunnan alkuvaiheessa.

20 ml

22 (norm. 27,60 €)

Bethover 1mg B12-vitamiini

Vadelman makuinen runsaasti B12-vitamiinia sisältävä tabletti etenkin ikääntyville, kasvissyöjille ja vegaaneille. B12-vitamiini edistää hermoston hyvinvointia ja psykologisia toimintoja. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

150 tabl.

24,40 (norm. 30,50 €)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo

Mansikan makuinen, runsaasti B12-vitamiinia ja foolihappoa sisältävä valmiste etenkin ikääntyville, kasvissyöjille ja vegaaneille. B12-vitamiini ylläpitää hermoston kuntoa ja B12-vitamiini sekä foolihappo tukevat psykologisia toimintoja. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

150 tabl.

24,90 (norm. 31,30 €)

Coldzyme

Helppokäyttöinen suusuihke flunssaa vastaan koko perheelle. Suusuihke muodostaa kurkun limakalvoille suojaavan kalvon, jolloin flunssavirukset eivät pääse kiinnittymään siihen. Suihke vähentää flunssaan sairastumisen riskiä ja voi lyhentää flunssan kestoa, jos käyttö aloitetaan tartunnan alkuvaiheessa.

7 ml

13,50 (norm. 16,90 €)

Minisun D-vitamiini 50µg

Hyvänmakuinen ja vahva D-vitamiinitabletti on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Pienen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

200 tabl.

19,90 (norm. 27 €)

Minisun D-vitamiini 20µg

Hyvänmakuinen ja pieni D-vitamiinitabletti, joka on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

200 tabl.

13,90 (norm. 18,20 €)

Bioteekin Super E-vitamiini

E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. E-vitamiini tunnetaan mm. kauneusvitamiinina. Valmiste sisältää kaikkia E-vitamiinimuotoja.

60 kaps.

16,40 (norm. 20,50 €)

Bioteekin Super Tyrosiini

Valmiste sisältää kasviperäistä luonnollista L-tyrosiini-aminohappoa. Tyrosiini on kilpirauhashormonin rakenneosa yhdessä jodin kanssa. Valmisteen sopivuudesta kilpirauhaslääkityksen yhteydessä tulee keskustella lääkärin kanssa.

60 kaps.

14,15 (norm. 17,70 €)

Bioteekin Super Sinkki

Vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste hormonitasapainolle sekä naisille että miehille, vastustus- ja oppimiskyvylle sekä ihon, hiusten, kynsien, luuston ja näön hyvinvointiin. Koska sinkki ja kupari kilpailevat samoista imeytymispaikoista elimistössä, on tärkeää, että etenkin pitkäaikaisessa käytössä valmisteessa on niitä molempia.

100 tabl.

9,05 (norm. 11,30 €)

Bioteekin Super Nivel

Vahva ja monipuolinen valmiste nivelten hyvinvointiin. Sisältää mm. vihersimpukkaa, glukosamiinia, kondroitiinia, C-vitamiinia, mangaania sekä kuparia. C-vitamiini edistää rustolle tärkeän kollageenin muodostumista. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista, ja kupari edistää sen pysymistä normaalina. Mangaani edistää luuston pysymistä normaalina.

90 tabl.

24,25 (norm. 30,30 €)

Bioteekin Super Magnesium

Magnesiumvalmiste, jossa magnesium saadaan magnesiumtauraatista ja -bisglysinaatista. Näissä muodoissa magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja siksi se imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesium auttaa mm. vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

100 tabl.

16,55 (norm. 20,70 €)

Bioteekin Super Kilpirauhanen

Ravintolisä kilpirauhasen tueksi. Valmisteen sisältämät ravintoaineet osallistuvat kilpirauhasen toimintaan ja kilpirauhashormonin muodostukseen. Sisältää mm. jodia ja seleeniä, jotka edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa. Valmiste sisältää hyvin imeytyvässä muodossa tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitaan kilpirauhashormonin tuotantoon ja vaikutukseen. Jos käytössä on jo kilpirauhaslääkitys, valmisteen sopivuudesta on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Valmisteen käyttö ei korvaa tyroksiini-lääkitystä.

60 kaps.

17,90 (norm. 22,40 €)

Bioteekin K2-vitamiini

Vahva ja hyvin imeytyvä K2-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaista menakinoni-7-vitamiinimuotoa. Valmisteessa K2-vitamiini on kylmäpuristetussa pellavansiemenöljyssä. K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina sekä veren normaalia hyytymistä.

60 kaps.

26,90 (norm. 33,60 €)

Bioteekin Super D-vitamiini 50μg

D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. D-vitamiinilisää suositellaan nykyisin kaikille syksystä kesään sekä pienille lapsille ja vanhuksille sekä tummaihoisille ympäri vuoden. Näissä kapseleissa D-vitamiini on kalanmaksaöljyssä, mikä takaa D-vitamiinin hyvän imeytymisen.

100 kaps.

16,65 (norm. 20,80 €)

Bioteekin Super A-vitamiini

A-vitamiini liitetään perinteisesti silmien, limakalvojen ja ihon hyvinvointiin sekä kaikkeen kasvuun. Hämäränäkö heikkenee, jos kehossa on puutetta A-vitamiinista. Luontainen vastustuskykymme vaatii myös riittävästi A-vitamiinia pysyäkseen vahvana.

50 kaps.

8,95 (norm. 11,20 €)

Bioteekin Probiootti Plus

Probioottivalmiste, joka sisältää neljä erilaista bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Sopii jatkuvaan käyttöön tai kuuriluontoiseen käyttöön lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana.

125 kaps.

20,90 (norm. 25,10 €)

Bioteekin Probiootti Strong

Probioottivalmiste, joka sisältää kahta hyvin tutkittua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus acidophilus LA-5 ja Bifidobacterium lactis Bb-12. Yhdessä kapselissa on vähintään 25 miljardia aktiivista bakteeria. Vahva valmiste sopii kuurimaiseen käyttöön, mutta sitä voi käyttää myös jatkuvasti.

30 kaps.

24,90 (norm. 33,10 €)

Bioteekin Probiootti Comp

Probioottivalmiste, joka sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana.

80 kaps.

20,90 (norm. 25,10 €)

Bioteekin Super Alfalipoiini

Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.

120 tabl.

24,40 (norm. 30,50 €)

Bottega Verde Viinirypäle suihkugeeli

Hellävaraisesti puhdistava suihkugeeli. Viinirypäleiden sisältämät polyfenolit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Iholle jää miellyttävä pehmeys ja ainutlaatuinen tuoksu.

400 ml

5 (norm. 8,70 €)

Armolipid Plus

Ravintolisä kolesterolin hallintaan. Valmiste sisältää Berberis aristata -kuivauutetta, punariisiä, polikosanolia, foolihappoa, ubikinonia ja astaksantiinia. Berberis aristata -kuivauute auttaa hallitsemaan veren kolesterolia ja triglyseridejä yhdessä sopivan ruokavalion kanssa.

30 tabl.

14 (norm. 27,20 €)