top of page
Bioderma-tuoteperhe

Bioderma on arvostettu ranskalainen kosmetiikkayritys, joka tunnetaan laadukkaista ihonhoitotuotteistaan ja innovatiivisista ihonhoidon ratkaisuistaan. Yritys on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja dermatologiseen asiantuntemukseen. Bioderma on omistautunut ihon terveyden ylläpitämiseen ja on kehittänyt useita tuotesarjoja, jotka vastaavat monenlaisiin ihonhoitotarpeisiin.
 
Yritys perustettiin vuonna 1977 ranskalaisen lääkärin Jean-Noël Thorel'in toimesta, ja siitä lähtien Bioderma on pyrkinyt kehittämään ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat ihon biologian ymmärtämiseen. Yritys on erityisen tunnettu patentoiduista ja ainutlaatuisista ainesosistaan, jotka auttavat ihoa säilyttämään terveytensä ja kauneutensa.
 
Bioderman tuotesarjat, kuten Atoderm, CicabioHydrabioPhotoderm, Sebium ja Sensibio on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ihotyyppeihin ja ihonhoitotarpeisiin. Yrityksen tuotteissa korostuu turvallisuus, tehokkuus ja hellävaraisuus, mikä tekee niistä ihanteellisia vaihtoehtoja niin herkälle kuin vaativammallekin iholle.
 
Bioderma on myös tunnettu sitoutumisestaan ympäristövastuuseen ja eettisiin arvoihin. Yritys pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotannossaan ja pakkausmateriaaleissaan.
Kaiken kaikkiaan Bioderma on kosmetiikkayritys, joka yhdistää tieteellisen osaamisen, innovatiivisuuden ja huolen ihon terveydestä tuotteissaan. Se on hankkinut laajaa suosiotaan ja tunnustusta ihonhoitoalan ammattilaisten ja kuluttajien keskuudessa, ja se jatkaa edistyksellisten tuotteiden kehittämistä ihon kauneuden ja terveyden ylläpitämiseksi.

 

bioderma-atoderm

Bioderma Atoderm on ranskalaisen lääke- ja kosmetiikkayritys Bioderman valmistama ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Sarja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu kosteuttamaan, rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa. Atoderm-tuotesarja on erityisen suosittu ihmisillä, joilla on atooppinen ihottuma, kuiva iho, tai muita herkkyyksiä, jotka voivat aiheuttaa ihon kuivumista ja ärsytystä.
 
Bioderma Atoderm -tuotesarjaan kuuluu useita erilaisia tuotteita, kuten puhdistusaineita, kosteusvoiteita, suihkugeelejä ja huulivoiteita. Nämä tuotteet on suunniteltu hellävaraisiksi ja hypoallergeenisiksi, jotta ne sopivat kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho ja vauvojen iho.
 
Tuotesarjaan kuuluvat tuotteet on kehitetty hyödyntäen Bioderman edistyksellistä tutkimusta ja innovaatioita ihonhoidossa. Ne sisältävät usein patentteja saaneita teknologioita ja ainutlaatuisia ainesosia, kuten patentoitua D.A.F. -kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja ylläpitämään sen kosteustasapainoa.
 
Yhteenvetona Bioderma Atoderm -tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan helpotusta ja hoitoa kuivalle, herkälle ja ärtynyt iholle tarjoten samalla pitkäaikaista kosteutusta ja suojaa. Se on saavuttanut suosiotaan ympäri maailmaa, ja se on tullut tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan, jotka auttavat ylläpitämään terveen ja hyvinvoivan ihon.

Bioderma-Cicabio

Bioderma Cicabio on toinen Bioderman ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti ihon vaurioiden ja ärsytyksen hoitoon. Tämä tuotesarja tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan ihoa parantumaan nopeammin ja vähentämään ihon ärsytystä. Cicabio-tuotesarja sopii erityisesti henkilöille, joilla on haavoja, leikkauksen jälkeisiä arpia, ihon ärsytystä, auringonpolttamia tai muita ihovaurioita.
 
Bioderma Cicabio -tuotesarjaan kuuluu monenlaisia tuotteita, kuten voiteita, voidegeelejä, suihkeita ja puhdistustuotteita. Nämä tuotteet sisältävät usein innovatiivisia ainesosia, jotka edistävät ihon uudistumista ja auttavat vähentämään tulehdusta. Cicabio-tuotteet ovat suunniteltu tarjoamaan kosteutusta, rauhoitusta ja suojaa vaurioituneelle iholle.
 
Monet Cicabio-tuotteet sisältävät patentoituja teknologioita, kuten Antalgicine™-kompleksia, joka auttaa vähentämään kipua ja epämukavuutta ihoärsytyksen yhteydessä. Nämä tuotteet ovat myös hypoallergeenisia ja dermatologisesti testattuja, mikä tekee niistä sopivia herkälle iholle.
 
Bioderma Cicabio -tuotesarja on tunnettu tehokkuudestaan ja laadustaan ihonhoidossa. Se tarjoaa ratkaisun moniin ihovaurioihin ja auttaa nopeuttamaan ihon paranemista. Tämä sarja on saavuttanut suosiotaan erityisesti dermatologien ja ihotautilääkäreiden keskuudessa, ja se on ollut luotettava valinta ihon ärsytyksen ja vaurioiden hoidossa.

Bioderma-hydrabio

Bioderma Hydrabio on ihonhoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan ja elvyttämään kuivaa, kosteusköyhää ja herkkää ihoa. Tämä tuotesarja on osa ranskalaisen lääke- ja kosmetiikkayritys Bioderman laajaa valikoimaa ja on suunniteltu tarjoamaan iholle tehokasta kosteutusta ja suojaa. Hydrabio-sarja soveltuu erityisen hyvin henkilöille, joilla on kuiva iho, ihoärsytystä, tai iho, joka kaipaa lisäkosteutusta ylläpitääkseen terveen ja hehkuvan ulkonäön.
 
Bioderma Hydrabio -tuotesarjaan kuuluu monenlaisia tuotteita, kuten puhdistustuotteita, kosteusvoiteita, seerumeita ja kasvovesiä. Nämä tuotteet on suunniteltu kosteuttamaan ihoa syvältä, palauttamaan sen kosteustasapainon ja tukemaan ihon omaa kykyä säilyttää kosteutta.
 
Hydrabio-tuotteet sisältävät usein patentteja saaneita teknologioita, kuten Aquagenium™-
kompleksia, joka auttaa ihoa palauttamaan ja ylläpitämään kosteustasapainoaan. Sarja pyrkii myös vahvistamaan ihon suojamekanismeja ja parantamaan sen kykyä säilyttää kosteutta.
 
Bioderma Hydrabio -tuotesarja on suosittu monien ihmisten keskuudessa, jotka etsivät 
kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia, mikä tekee niistä sopivia monille eri ihotyypeille. Ne auttavat ihoa säilyttämään terveen ja hehkuvan ulkonäön pitkällä aikavälillä.

Bioderma-photoderm

Bioderma Photoderm on ihonhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu auringolta suojautumiseen ja ihon terveyden ylläpitämiseen auringon altistumisen aikana. Tämä tuotesarja on osa ranskalaisen lääke- ja kosmetiikkayritys Bioderman laajaa valikoimaa ja tarjoaa laadukkaita aurinkosuojatuotteita sekä muita tuotteita, jotka auttavat suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä.
 
Bioderma Photoderm -tuotesarjaan kuuluu erilaisia aurinkosuojatuotteita, kuten aurinkovoiteita, aurinkosuihkeita, ja huulivoiteita, jotka tarjoavat laajan suojakertoimen ja suojaavat ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Tuotesarjassa on myös tuotteita eri ihotyypeille, mukaan lukien herkälle iholle suunnattuja vaihtoehtoja.
 
Photoderm-tuotteet ovat tunnettuja niiden tehokkaasta suojasta ja ihoa hoitavista ominaisuuksista. Ne on suunniteltu tarjoamaan suojaa auringolta, samalla kun ne kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Tuotteet ovat usein vedenkestäviä ja kevyitä koostumuksiltaan, mikä tekee niistä miellyttäviä käyttää auringon altistumisen aikana.
 
Bioderma Photoderm -tuotesarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat suojata ihoaan auringon haitallisilta vaikutuksilta, kuten auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Nämä tuotteet ovat saavuttaneet suosiotaan monien ihonhoidosta ja auringonsuojasta huolta pitävien keskuudessa, ja ne auttavat ylläpitämään terveen ja hyvinvoivan ihon auringon alla.

gif-Sebium_Sensitive_750x500px.gif.webp
bioderma-sebium

Bioderma Sebium on ihonhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Tämä tuotesarja on osa ranskalaisen lääke- ja kosmetiikkayritys Bioderman valikoimaa ja tarjoaa tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan säätelemään ihon talineritystä, puhdistamaan ihohuokosia ja ehkäisemään aknen syntymistä. Sebium-tuotesarja on suosittu valinta nuorille ja aikuisille, jotka kamppailevat rasvaisen ihon ja aknen ongelmien kanssa.
 
Bioderma Sebium -tuotesarjaan kuuluu puhdistustuotteita, kosteusvoiteita, kasvovesiä ja muita ihonhoitotuotteita. Tuotteet on suunniteltu erityisen hellävaraisiksi, jotta ne eivät ärsyttäisi ihoa enempää, mutta ne ovat silti tehokkaita auttamaan tasapainottamaan talintuotantoa ja puhdistamaan ihoa.
 
Sebium-tuotteet sisältävät usein innovatiivisia ainesosia, kuten Fluidactiv™-kompleksia, joka auttaa estämään ihohuokosten tukkeutumista ja aknen syntymistä. Tuotesarja auttaa myös vähentämään ihon kiiltoa ja parantamaan ihon yleistä tasapainoa.
 
Bioderma Sebium -tuotesarja on saavuttanut suosiotaan rasvoittuvan ja akneen taipuvaisen ihon hoidossa. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne auttavat rauhoittamaan ja puhdistamaan ihoa. Sarja on suunniteltu tarjoamaan ratkaisun akneongelmiin samalla kun se ylläpitää ihon terveyttä ja tasapainoa.

bioderma_sensibio

Bioderma Sensibio on ihonhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu herkälle ja reagoivalle iholle. Tämä tuotesarja on osa ranskalaisen lääke- ja kosmetiikkayritys Bioderman valikoimaa ja tarjoaa tuotteita, jotka on suunniteltu rauhoittamaan, kosteuttamaan ja vahvistamaan herkkää ihoa. Sensibio-sarja on saavuttanut suosiotaan henkilöiden keskuudessa, joilla on taipumus ihon herkkyyteen, punoitukseen, couperosaan tai rosaceaan.
 
Bioderma Sensibio -tuotesarjaan kuuluu monenlaisia tuotteita, kuten puhdistusaineita, kosteusvoiteita, seerumeita ja kasvovesiä. Tuotteet on suunniteltu erityisen hellävaraisiksi, hypoallergeenisiksi ja usein hajusteettomiksi, jotta ne eivät ärsyttäisi ihoa lisää. Sensibio-tuotteet tarjoavat rauhoittavaa hoitoa ja kosteutusta, joka auttaa ihoa säilyttämään tasapainonsa.
 
Sensibio-tuotteet sisältävät usein innovatiivisia ainesosia, kuten Toleridine™-patentoitua kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja vähentämään ihoärsytystä. Tuotesarja auttaa myös rauhoittamaan punoitusta ja parantamaan ihon yleistä mukavuutta.
 
Bioderma Sensibio -tuotesarja on tullut tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan, jotka ovat tehokkaita herkän ihon hoidossa. Ne tarjoavat suojaa ympäristön ärsykkeiltä ja auttavat ihoa säilyttämään terveen ja tasapainoisen ulkonäön. Tämä sarja on saavuttanut suosiotaan dermatologien ja ihonhoidon asiantuntijoiden keskuudessa, ja se on luotettava valinta ihonhoitoon herkälle iholle.

Bioderma1
bottom of page