top of page
Atopik_Kasvotuotteet_web.jpg

Atopik on suomalainen kosmetiikkasarja, joka on erityisesti suunniteltu herkälle ja kuivalle iholle tarjoten hellävaraista hoitoa ja tehokasta kosteutusta. Sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti ihonhoitoon, joka tarjoaa helpotusta ihon kuivuudesta, ärsytyksestä ja allergisista reaktioista kärsiville henkilöille.
 
Atopik-kosmetiikkasarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita, jotka on kehitetty korkealaatuisista raaka-aineista ja harkitusti valituista ainesosista. Sarja tarjoaa vaihtoehtoja kasvojen ja vartalonhoitoon, mukaan lukien puhdistustuotteet, voiteet, seerumit ja hoitovoiteet. Tuotteissa korostetaan erityisesti luonnollisuutta ja niiden soveltuvuutta herkälle iholle.
 
Atopik korostaa, että heidän tuotteissaan ei käytetä haitallisia ainesosia, kuten parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Sen sijaan he luottavat puhtaisiin ja rauhoittaviin ainesosiin, kuten kauraan, tyrniin ja aloe veraan.
 
Sarja on erityisen suosittu ihmisillä, joilla on atooppinen ihottuma, ekseema tai muita iho-ongelmia, mutta se sopii myös kaikille, jotka haluavat hellävaraista ja luonnollista ihonhoitoa. Atopik-tuotteet pyrkivät kosteuttamaan ihoa syvältä ja vahvistamaan ihon suojabarriääriä, mikä auttaa pitämään ihon terveenä ja sileänä.
 
Atopik-kosmetiikkasarja tarjoaa asiakkailleen vaihtoehdon perinteisille ihotuotteille, jotka voivat sisältää haitallisia kemikaaleja. Sarjan avulla voit hoitaa ihoasi lempeästi ja luonnollisesti, samalla kun tarjoat sille tehokasta kosteutusta ja suojaa.

Atopik Sensitive -sarja

ATOPIK_Sensitive_kuva.jpg

Atopik Sensitive -sarja on osa suomalaista apteekkikosmetiikkamerkkiä, joka on erikoistunut herkän ihon hoitoon. Sarjan tuotteet on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja luonnonmukaista hoitoa erityisesti niille, joilla on herkkä iho. Atopikin Sensitive -sarja perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka ovat tutkittuja, hyvin siedettyjä ja erityisen hoitavia. Sarjaan kuuluu monipuolinen valikoima tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon, ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.
 
Sarjaan kuuluvia tuotteita ovat muun muassa:
 

 • Puhdistusemulsio: Tämä voidemainen puhdistustuote poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti, samalla säilyttäen ihon kosteustasapainon. Se sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle.

 • Puhdistusöljy: Hellävarainen puhdistusöljy poistaa lian ja meikin vaivattomasti, mukaan lukien silmämeikin ja aurinkosuojan. Se on erityisen sopiva herkälle iholle.

 • Kasvovesi: Täyteläinen kasvovesi kosteuttaa ihoa, tasapainottaa ihon pH:ta ja viimeistelee puhdistuksen. Kasvoveden avulla muut hoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin.

 • Rauhoittava hoitoseerumi: Kevyt seerumi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Se sisältää fermentoitua kauraa, joka nopeuttaa ihon luontaisen mikrobiomin palautumista.

 • Rauhoittava kauravoide 24h: Täyteläinen kasvovoide on suunniteltu erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Se sisältää prebiootteja, keramideja ja fosfolipidejä, jotka tukevat ihon suojakerrosta.

 • Rauhoittava silmänympärysvoide: Tämä voide on helposti imeytyvä, kosteuttava ja rauhoittava. Se sopii kuivalle ja kutisevalle silmänympärysiholle sekä huulten ympärysihon hoitoon.

 • Rauhoittava kauraöljy: Kauraa sisältävä hajusteeton kasvoöljy rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muiden voiteiden kanssa lisähoitavuutta varten.

 • Sarjaan kuuluu myös vartalonhoitotuotteita, kuten suojaava sinkkivoide, probioottinen balm, pesuneste, intiimipesu, rauhoittava kosteusgeeli ja perusvoide. Nämä tuotteet on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltaista ja hellävaraista hoitoa herkälle iholle.

 
Atopik Sensitive -sarja on dermatologisesti testattu ja sertifioitu luonnonkosmetiikaksi (FI-NATURA-sertifikaatti). Se on myös vegaaninen ja eläinkokeeton, mikä tekee siitä eettisen valinnan niille, jotka arvostavat eläinten hyvinvointia.
 
Kaikki Atopik-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja sarja noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia. Tuotteissa hyödynnetään kotimaisia raaka-aineita, kuten kauraa, joka tunnetaan ihoa kosteuttavana raaka-aineena. Kaurauutteessa on myös luonnollisesti ihoa rauhoittavaa beetaglukaania. Sarjan tuotteisiin on lisätty prebiootteja, jotka tukevat ihon luonnollista mikrobiomia ja suojakerroksen toimintaa.
 
Atopik Sensitive -sarja tarjoaa herkälle iholle mahdollisuuden saada tehokasta ja luonnonmukaista hoitoa, joka perustuu laadukkaisiin, hyvin siedettyihin raaka-aineisiin. Sarja tarjoaa vaihtoehtoja ihonhoitoon kasvojen ja vartalon osalta, ja tuotteet on suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeita ajatellen.

atopik-kaura_web.jpg
Atopik yhteiskuva.jpg
ATOPIK_Sensitive_kuva.jpg
vartalotuotteet.jpg

Atopik Hydrate -sarja

hydrate_ryhmakuva2 copy.jpg

Atopik - Hydrate on osa Atopik-kosmetiikkasarjaa, joka on suomalainen apteekkikosmetiikkabrändi, joka on erikoistunut herkän ihon hoitoon. Tämä sarja on suunniteltu erityisesti käytettäväksi pintakuivalla, normaalilla ja sekaiholla. Sarja tarjoaa erilaisia tuotteita kasvojen päivittäiseen hoitoon, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa ja ylläpitämään sen hyvinvointia.

 

Atopik - Hydrate -sarjan tuotteet sisältävät lähituotettuja suomalaisia raaka-aineita sekä ihoystävällisiä ainesosia, jotka matkivat ihon luonnollisia kosteustekijöitä. Sarja korostaa humektanttien, kuten hyaluronihapon ja betaiinin, käyttöä kosteuden sitomiseen ihoon ja sen kosteustasapainon ylläpitämiseen. Näiden lisäksi tuotteet sisältävät prebiootteja, kuten inuliinia ja alpha-glucan oligosaccharide -aineita, jotka tukevat ihon suojausta, hyvinvointia ja tasapainoa.

 

Hydrate-sarjan tuotteissa yhdistyvät geelimäisen kevyet ja kosteuttavat koostumukset sekä raikkaan puhdas tuoksumaailma, mikä tekee niistä miellyttäviä käyttää. Sarjan valikoima tarjoaa monipuoliset hoitovaihtoehdot, jotka auttavat kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa sekä säilyttämään sen nuorekkaan hehkun. Sarjaan kuuluu puhdistustuotteita, kasvovesisuihke, hyaluroniseerumi, 24 tunnin kosteusvoide, kuorintavoide ja tehokosteuttava kasvonaamio.

 

Atopik - Hydrate -sarja on suunniteltu vastaamaan erityisesti herkän ihon tarpeisiin ja on sopiva päivittäiseen käyttöön. Sen ainesosat ovat valittu huolellisesti tarjoamaan iholle kosteutta ja tukea sen luonnolliselle suojakerrokselle. Sarja tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja hyvinvointia, mikä on erityisen tärkeää herkän ihon hoidossa.

IMG_9498.jpg
Hydrate_iho.jpg
IMG_0715-2.jpg
hydrate_ryhmakuva1.jpg

Atopik Anti-Age -sarja

Atopik_AA_ryhma2.jpg

Atopik Anti-Age -sarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja se edustaa laadukasta ja luonnonmukaista apteekkikosmetiikkaa. Sarja on suunniteltu erityisesti aikuisen ja herkän ihon tarpeisiin. Atopikin filosofia perustuu käyttämään tutkittuja ja hyvin siedettyjä raaka-aineita, jotka ovat sekä luonnonmukaisia että tehokkaita. Sarjassa korostetaan suomalaisia raaka-aineita, kuten metsämustikkaa, joka on antioksidantteja täynnä oleva tähtiraaka-aine.

 

Miksi iho on kuiva ja herkistynyt? Usein tämä johtuu ihon suojakerroksen heikentymisestä, mikä johtaa kosteuden liialliseen haihtumiseen iholta. Aikuisen ja herkän ihon tarpeisiin suunnitellussa Anti-Age -hoitolinjassa on käytetty tehokkaita raaka-aineita, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja suojaavat ihoa. Näiden tuotteiden käyttökokemus on ylellinen, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota mietoon ja luonnolliseen tuoksumaailmaan.

 

Atopik Anti-Age -sarjan tuotteet:

 

 • Puhdistusvoide: Tämä voide puhdistaa kasvot tehokkaasti ilmansaasteista, liasta ja meikistä jättäen ihon miellyttävän pehmeäksi. Se sisältää suomalaista antioksidanttista mustikkauutetta.

 • Hoitoneste: Täyteläinen hoitoneste, joka valmistelee ihon hoitotuotteita varten. Se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

 • Kiinteyttävä hoitoseerumi: Geelimäinen seerumi, joka kirkastaa, napakoittaa ja täyteläistää ihoa. Se imeytyy nopeasti jättäen ihon kosteutetuksi ja kiinteämmäksi.

 • Kiinteyttävä hoitovoide 24 H: Täyteläinen kasvovoide, joka kiinteyttää, ravitsee ja kosteuttaa aikuista ihoa. Tämä ylellinen voide antaa iholle runsaasti ravinteita ja tehoaineita.

 • Q10 mustikkaöljy: Ylellinen kasvoöljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa. Se sisältää antioksidanttista metsämustikan siemenöljyä ja elvyttävää Q10-koentsyymiä.

 • Kiinteyttävä silmänympärysvoide: Täyteläinen voide, joka ravitsee, kiinteyttää ja kosteuttaa ohutta ikääntyvää silmänympärysihoa. Sitä voi käyttää myös huultenympärysihon hoitoon.

 • Tehokosteuttava kasvosuihke: Hienojakoinen suihke, joka tarjoaa lisäkosteutta ja suojaa iholle. Se sopii kätevästi päivän aikana käytettäväksi ja voi myös raikastaa meikin.

 

Kaikki Atopik Anti-Age -sarjan tuotteet perustuvat laadukkaisiin ja huolella valittuihin raaka-aineisiin, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja suojavat ihoa. Lisäksi ne tukevat ihon omaa suojakerrosta ja edistävät sen hyvinvointia. Sarja on dermatologisesti testattu, vegaaninen, eläinkokeeton ja se sisältää FI-NATURA-sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Atopik Anti-Age -sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen hoidon aikuiselle ja herkälle iholle, jotta se voi säilyttää nuorekkaan hehkunsa.

Atopik_AA.jpg
Atopik_Anti-age_Kasvotuotteet_web.jpg
Mustikkaöljy koostumus.jpg
Atopik_Anti-age_Kasvotuotteet_web.jpg
Näyttökuva 2020-5-8 kello 17.02.08.png
bottom of page