top of page

Lääkehaku-
palvelu

Puhelinsoiton sijaan voit tarkastaa haluamasi lääkkeen saatavuuden Tori-Apteekista käyttämällä lääkehakupalvelua. Se helpottaa asiointiasi apteekissamme. Tarkistettuasi lääkkeen saatavuuden voit asioida apteekissamme tai tilata lääkkeen valmiiksi noutoa tai kotiinkuljetusta varten. Verkkoapteekkimme toimii osoitteessa treet.fi. Voit myös ladata treet-sovelluksen älypuhelimeesi. 

Lääkehaku

Kirjoita selaimeesi osoite www.apteekki.fi  ja siirry sivustolle. Kirjoita selvitettävän lääkkeen nimi tai Vnr-numero, joka on kuusinumeroinen numerosarja lääkepakkauksessa. Katso, että tuote on haluamasi tuote, oikea vahvuus  ja oikea pakkauskoko. Paina painiketta saatavuus ja hinta. Nyt näet tuotteen saatavuuden, kun painat painiketta "Etsi lähin apteekki", näet onko tuotetta saatavilla Hämeenlinnan Tori-Apteekista. 

 

Voit myös ostaa tuotteen verkkokaupastamme. Paina painiketta "Osta verkkoapteekista". Tällöin ohjaudut Tori-Apteekin verkkosivuille, josta sinut opastetaan verkkoapteekkiimme. Tee tilaus ja nouda tuote apteekista tai tilaa kotiinkuljetus Hämeenlinnan ruutukaava-alueelle. 

Verkkoapteekki

Voit siirtyä lääkehakuun myös täältä

bottom of page